Adet günlerim haricinde mutlaka tanga giyerim. Genelde kumaş pantolon giyiyorum. Haliyle iç çamaşırımın izi kumaş pantolonda daha da belli oluyor. Tanga giydiğim zaman bu kötü görüntüyü ortadan kaldırıyorum. Ben teşhircilik diye adlandıran arkadaşlara katılmıyorum yani. Kötü görüntü meselesine gelince de sıkı bir poponuz varsa eğer bıngıl bıngıl sallanmaz kalçalarınız. Bıngıl bıngıl sallanmasının sebebi tanga değil daha çok fazla kilolardır.
bunda kiskanilcak ne var ben anlamadim
pantolondaki normal kulot izi bence cok kotu ve cok belli agindaki cizgi bile gozukuyor
eger teshircilik diye goruluyorsa(ki ne alaka anlamadim) dieri tam teshirciliktir o zaman
ıste herkez ole dusunmuyo o gıyılırmı ya ne ole seyler falan yanıseçim meselesi kim ne isterse onu giysin
benim popom büyük ve dışa doğru bir brezilyalı kübalı veya zenci kalçası gibi :) dışarda giysem eşim beni ne yapar acabaaa :)) küser valla çok kıskançtır o konularda sexy olmamı istemez :)) dışarda tabiki :))
yo benimki kotla süper duruyor :))) kumaşlada :) ama biraz bıngıldıor kumaşla :))) sarkıklıkla veya kiloyla alakası yok bunun yapıyla ve çoğu kişi benim popom gibi poposu olmasını çok istiyor genç kızlık dönemlerimde yani 14-18 arası çok takar utanırdım popomdan nefret ederdim :) ama sonra çoook seviyorum çoookk ama tanga giymiştim ne bilim ya aslında kotlarla giyilebilir :)) deneyim bari
ben neyle gıyersem yakısıo ya tasımayı bılceksın yanı neyın nasl gıyıldıgını bılmek gerek
bencede sade ve cekıcı olması herseyden dhaa guzel asırı abartılı olanları bende sevmıorm sade ve etkıleyıcı olan modellerde mevcut yanı