Destek olmak, görev paylaşımı bu tür lafları da pek hazetmiyorum. Çocuğu kadın taşısın doğursun, baksın, büyütsün, ama erkek arkaplanda destek olsun. Bu laf biraz da erkek yapmak zorunda değil ancak destek olur, yükü hafifletir e geliyor. Karnında taşıma, doğurma ve emzirme dışındaki her şeyi erkek tek başına bile yapabilir. Aynı şekilde ev işi de, makineye çamaşır atmak, onları kurutup ütülemek, bunlar basit şeyler, bunları yapmayan, başkasına yükleyen bir insan benim gözümde üşengeç, tembel, kendi totosunu bile toplamaktan aciz zavallı bir insandır. Bir insan istediği kadar çalışsın, eve para getirsin, eğer işten geldikten sonra çoraplarını çıkarıp fırlatıp atıyorsa, ayı gibi tıkındıktan sonra ayaklarını uzatıp tv izliyorsa getirdiği para benim gözümde bir hiçtir. Bir kere en başta bu yaptığı saygısızlıktır. Bu kadın olsun, erkek olsun, ergen olsun, yetişkin olsun farketmez. Bu dünyada ''hizmetçi'' adında bir cinsiyet yok, kadın var erkek var(biyolojik olarak tabi) Ve bu ikisi de sağlığı yettiği müddetçe her işini kendi başına görebilir.