Biz kadınlar ne için yaşıyoruz?

Bizim kültüre hiçbiri uymuyor zaten :) Demin başka ülkelerden sözeden başka bir yorum daha vardı da,aklıma geldi.
Bizde ev,başlı başına bakılması gereken bir varlık gibi.Neden çünkü gelen giden olur,akrabası,misafiri,komşusu...Evler her dakika dört başı mamur olmak zorunda.Onlarda misafirlik yok,hatta evde yemek bile yapmıyorlar.Yapsalar bile hazır şeyleri ısıtıyorlar veya sandviç,salata,cızbız gibi şeyler yapıyorlar.
Hatta daha ileri gidersek,evlenirken en büyük harcama da eve gidiyor.Onlar o kadar önemsemiyorlar,bir koltuk,bir yatak,bir kitaplık tamamdır.Hatta eşyalı ev tutuyorlar.Evlendikten sonra sıkışmanın en büyük sebebi ev ve düğün değil mi ? Bunlar da ele güne karşı yapılıyor aslında.

Buyrun ilgili çok güzel bir video;

[video=youtube;Qv_jwegGtvY]http://www.youtube.com/watch?v=Qv_jwegGtvY[/video]

Şartlanmış beyin ve temiz, taze beyin arasındaki fark...

Bu konuya özellikle cevap yazmak istedim
Calisan bir bayanim ve bir bayanin kesinlikle calismasi gerektigine inanıyorum
Kocam bana bakmak zorunda diye bahaneler bularak rahata kacan kadınları hic etik bi davranis sergilemis olduklarini düşünmüyorum
Sabah 8 de isteyim devlet memuruyum bazen gece 2 oluyoe
Tahmin bile edemezsiniz meslegimi :)
Neyse
ESim evde süpürge tutar. Bulasiklari yikar.
PErdeleri takar. Lavabo ve tuvaletleri temizler.
Makineye camasir atmak onun gorevidir.
Ben yorgunsam menemen makarna filan yapar
Tum hesaplarimizi o yonetir. Guvenirim bana sormadan biyere para gondermez.
Bazen toz alir..
YemeK isi bendedir. Ve eksiklerimizi yazmak filan
Bendedir diger tum isler
Bize gore hayat musterek.
Hersey ortak bizde.
BEn calisarak ona destek oluyorum o da ev islerinde bana destek.
Oglum olursa da kesinlikle yrmek yapmayi utuyu
HEr isi bilecek. .

Hah işte çok doğru bir nokta! Bir de yardım etmek kelimesi var tabii ki. "Ben de çalışıyorum eşim de çalışıyor, bu yüzden evde bana çok yardımcı oluyor." Aslında böyle bir şey yok. Çünkü böyle deyince aslında evdeki işler benim işim ama o da lütfediyor da bana yardım ediyora geliyor olay, dediğiniz gibi.

Aklım çıkıyor o mosmor beyazlardan, bu da bir hastalık galiba =(((
Bir kez dokunmasına izin verdim, bir daha asla vermem
Nevrim dönüyor o beyazlar mosmor olunca =(((

Dimi, sanki yapmasa da olurmuş, her an yardım etmeyi bırakma hakkı varmış gibi. :128:

burdaki konuyu okuyunca, nisanlima kadin nedir kadinin onemi gorevi nedir diye sordum alacağım cevabi merakla bekledim tabiki. yazmiski kadin mutluluktur kadin anlayabilene kiymet bilene candir. kadin herseydir asktir kadin annedir kutsaldir yazmis oyle hosuma gittiki... normal zamandada naif karakteri var ama bunlari duymak hosuma gitti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inanın yazdıklarınızı güle güle okudum
Aklım çıkıyor o mosmor beyazlardan, bu da bir hastalık galiba =(((
Bir kez dokunmasına izin verdim, bir daha asla vermem
Nevrim dönüyor o beyazlar mosmor olunca =(((
içimize giydiklerimiz dışımıza giydiklerimiz ne ya ay vallahi
benim eşimde makineye atarken beni çağırıyorrr hnfff koş ya bu atlet beyazlarmı oluyor sonra siyah olmasın diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…