taktikçi erkeklerin 1 numaralı kuralı ilgi gösterip kendine alıştırıp sonra da uzaklaşmak galiba. herhangi bir erkek bunu yapsa pek özlemeyecektiniz belki ama ondan hoşlandığınız için şu an özlüyor olabilirsiniz.Kendinize düzenli olarak bunu hatırlatın çok olumlu etkisini göreceksiniz; "hiç kimse vazgeçilmez değildir, unutulmayacak hiçbir anı, silinmeyecek hiçbir insan yoktur"evet zaten tam olarak doğru kişi olmadığını düşündüm. hani 1 hafta aramasam sormasam aramaz, sormaz yazmazdı diye tahmin ediyorum. ilk zamanlar tam aksine çok ilgiliydi. ne olduysa sonradan cepte gördü herhalde. ben de bir hafta gözlemledim ve çekemeyeceğimi anlayıp bitirdim. ki hala daha özlüyorum, hislerim var yalan söyleyemem. ama ne yapayım? her gün stres olmaktan, cepte görülmektense belki bir süre üzülüp sonra alışırım. teoman'ın bir şarkısı var sözleri aynen şöyle:
Yine de bağışladım ben hep seni
Hem seni hem de kendimi
O kadar yoktun ki
Mesela benim hiç sevgilim olmadı çünkü taktikçi erkeklerle vakit harcamak istemiyorum hiç.olacaksa mantıklı biriyle olsun ya da hiç olmasın.Çünkü ne olduğu belirsiz insanlarla uğraşmaktansa yalnızlık çok daha iyi. Ama doğru kişiyi bulacağıma olan inancım da sonsuz. Umarım siz de size değer verecek doğru kişiyi en yakın zamanda bulursunuz