- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.073
- 1.123
Psikolojik tedavi kısmı hiç inandırıcı gelmedi.öncelikle o benim gayet de istediğim biriydi. dolayısı ile duygularım ona karşı bitmedi. ama ona yolladığım mesajın sebebi zaten bana ilgisiz davranmasıydı. güya flört ediyoruz aramak sormak yok. ben yazmadan yazılmıyor. görüşme buluşma için çaba yok. bir kere ekildiğim de oldu hatta. onu istememe rağmen bu hareketleri yüzünden hayatımdan çıkarmak daha doğrusu kendi umutlarımı yok etmek zorunda kaldım. biz sonrasında başka sebepten iletişime geçtik kendisiyle. o mesajım onu çok sarsmış, günlerce kendine gelememiş, psikolojik destek almaya başlamış vs yani ne kadar doğru bilemem ama bana gösterilmeyen sevgi için kendini bu denli yıpratmış olması (ben gittikten sonra en azından) çok da anlam ifade etmiyor maalesef. benim beklentim net olmaktı, o belirsiz kısımda kalmak istedi ben böyle algılıyorum. ve cepte gördü gibi hissettim o dönem bu da çok rahatsız edici. evet, efor sarf edilebilir ama aynı sorunlar aynı değersizlik hissinin geçeceğini hiç sanmıyorum.
Aslında arkadaşınızla yaşasığınız durumlar benziyor. O kızın da belli kriterleri varmış senin de, sen kriterine uymadığı için kestirip atmışsın, karşıdaki kız da aynısını yapmış. Aynı filmi tekrar tekrar izlemeye gerek yok