Çabaladığı için etkisi altına almıyor bence. Çabalayan erkeğin karşısındaki kadın belki de ilk anda o erkeğin değerini anlayamıyor sonrasında yanlış kişilerle karşılaşıp üzülünce, kendini umursamayıp üzecek erkekler yerine onun için çaba göstermeye devam eden erkeğe bir şans veriyor.Sonrasında aralarında uyum olursa da devam ediyorlar.
Eski flörtünüz sizin için doğru kişi olsaydı zaten çaba gösterirdi siz ayrılmak isteseniz de yeni bir şans isterdi hayatında olmaya devam etmek isterdi.
Bir de günümüz ilişkilerinin bazıları taktik üzerine kurulu.Ama bence karşımızdaki doğru kişiyse taktiklere zorlamalara gerek kalmaz. O kişi bizi hiç zorlamadan akıcı şekilde hayatımıza dahil olur. Ama bu şekilde değilde her şey pürüzlü ve zorlukla ilerliyorsa bu zaten "o kişinin bizim için doğru kişi olmadığı" ile ilgili evrenin bize bir uyarısı. Kendine değer verip seven kişiler bu uyarıyı dikkate alıp o kişiyi hayatından çıkarıyor. Kendine değer vermeyenlerse o kişiyi vazgeçilmez görüp peşinden koşuyor.
Herkes evlenmek zorunda değil tabiki ama bence evlilikle ilgili bilinçaltınızda blokaj oluşturmayın.Çevrenizde hiç güzel evlilik olmaması o kişilerin kendi yanlış seçimleriyle ilgili.Sonuçta evlilik özgür iradeyle olan bir seçimdir kendileri için yanlış kişileri seçenler mutsuz oluyor.Ve bu sürpriz bir şey değil erkekler kendilerini sevgililik,nişanlılık döneminde de belli ediyor az çok bence , bdv bölümünde de denk gelmişsinizdir.
Şu ana kadar mutlu bir ilişkiniz olmamış olabilir ama bu sizin suçunuz değil demek ki henüz sizin için doğru kişiyle karşılaşmamışsınız.
Çevreme bakıyorum bu aşamaları gayet güzel şekilde ilerleyip evlenip mutlu olan insanlar da var çünkü kendileri için en uyumlu kişiyi seçmişler.
Bence en iyisi bu konuları akışa bırakmak.Siz akışa bıraktığınızda zaten size değer verecek kişi sizin dikkatinizi çekmek için çabalayacaktır