Biz Güzel Gelinlerin Sohbet Alanı <3

iptal etsinler tabi canım olurmu öle şey kızdırmasınlar bizi gelir döveriz ordakileri

bu duayaaaa kocamannnn biiiii aaaaaaammmmmmmmiiiiiiiiiiinnnnnnn tatlım

Biran önce aşkımla evlenmek istiyorum.
Rüyamda kendimi hamile olarak gördüm ne kadar tatlı kokoş bi hamile olmuştum ve harika bi duyguydu

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuşmasına fırsat vermedim öpmekten kuzucum
Bi korkak görsen biri gelecek diye ödü patladı ama öpücükler karşısında daha fazla karşılıksız kalamadı ahahah

hahahahhahahahha koptummm bebişim yaaa sen ne fenasın kız naptın enişteye benimkide gelsede öpsem ahhhh ahhhh özledim keratayı

hahahahhahahahha koptummm bebişim yaaa sen ne fenasın kız naptın enişteye benimkide gelsede öpsem ahhhh ahhhh özledim keratayı

Evet sanırım biraz fenayım o konularda teyzemlerde öyle diyor
Ama elimde değil kocaman seviyorum mavişimi

Biran önce aşkımla evlenmek istiyorum.
Rüyamda kendimi hamile olarak gördüm ne kadar tatlı kokoş bi hamile olmuştum ve harika bi duyguydu

bende bende hayatımın anlamıyla artık aynı eve girip çıkmak istyorum kuzum
bende dün akşam gördüm elimde bebek vardı üst almalıyızz diyorum gidiyoruz hani tulumlar varya ondan alıyoruz pembiş pembiş çok tatlı olmuştu hele o küçücük ayakları varya

Hahaha hepimiz aynı tarz rüyalar görmüşüz valla

aynen öyle kuzucumm çünkü aynı şeyleri düşünüp öyle dalıyoruz uykuyaa

Evet tatlım rüyalarımızın yansıması aslında bilinçaltımızda olan şeylerdir.
Bu arada bebişlerimin isimleri bile hazır teyzesi
Allahın izni ile ..

Evet tatlım rüyalarımızın yansıması aslında bilinçaltımızda olan şeylerdir.
Bu arada bebişlerimin isimleri bile hazır teyzesi
Allahın izni ile ..

ALLAH ım o günleride gösterir inşallah benimkilerde hazır kızımız oluraa Pera yada iki isim Pera Su
oglumuz olursa Toprak olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…