çok güzeldi kuzum bide artık ALLAH ın izniyle az bir zamanımız kaldı çabucak geçiyor zaman
ALLAH ım o günleride gösterir inşallah benimkilerde hazır kızımız oluraa Pera yada iki isim Pera Su
oglumuz olursa Toprak olacak
ya kızlar benim nikaha az bir zaman kaldı ama bende duygular karıştı ya niye öyle oldum acaba, burdakiler normal diyorlar ama kafam karıştı :)
Evet ya bizim daha koca 10 ay var
ya kızlar benim nikaha az bir zaman kaldı ama bende duygular karıştı ya niye öyle oldum acaba, burdakiler normal diyorlar ama kafam karıştı :)
biz nişan yaptığımızda 7 ay vardı bak ama nasıl geçti bilmıyoruz ALLAH ım sağlık versin zaman çabucak geçiyor ev eşya mobilya gelinlik çeyiz hazırlık derken aylar geçiyor
2-3 aya bizde eşyalara bakmaya başlayacağım tatlım.
Bi Ümraniyede modoko varya oraya bakmak istiyorum çok kaliteliymiş
Ne anlamda kafan karıştı Elifim :26:
benimde nikahıma 28 gün kaldı ama daha aklımda karışmalar başlamadı sadece aileme karşı çok duygusal oldum
bende baktım hep oralara ama gene ilk begendiklerimi aldım
nasıl diyim sürekli tartışıyoruz bugünlerde biraz soğur gibi oldum sonra normale döndüm,seviyorum ama bazen biran soğuk oluyrum, burdaki ablalar normal dedi stres heyecan bide herşeyin kesnleşmesi yaparmış dediler,ama güzel bişey değil
Nasıldı bebeğim modokoda güzel şeyler varmıydı?
Bide fiyatları normal yerlere göre biraz daha yüksek diyorlar öyle mi?
evet fiyatları yüksekti güzel seyler vardı zevkler değişir tabiki
Kuzum bende tartıştığım zaman soğur gibi oluyorum herşeyi batmaya başlıyor.
Takma kafana onu gördüğümde geçer
İnaşallah canım benim,gerçi haklısın uzaklıkta yapıyor böyle şeyler :)
Evet görüşmeyince problemler çıkıyor ama görüşünce herşey bambaşka oluyor
Evet tatlım rüyalarımızın yansıması aslında bilinçaltımızda olan şeylerdir.
Bu arada bebişlerimin isimleri bile hazır teyzesi
Allahın izni ile ..
aynen öyle tatlımm evetttt hep bilinçaltımız yapıyo bunlarııı ayyyyyy ne kadarrrr güzelll biz hiç konuşmadık isim konusunu bebişimiz olur diye sürekli konuşuyoruz ama
Senin sevdiğin bi isim varmı kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?