buna bayıldım güzel teknik biz ilk başlarda yan yana bile oturamıyorduk babaların yanında ama artık alıştık dün onun piknikteydik onun ailesi ile akşam gayet rahattık hatta kübracım resimlerimizi begenmiş facede :)
öyle oluyo işte ilk zamanlarda tatlım ne güzelll benimkide sürekli gel bize diyo ailemle beraber gezeriz falan ya ben senle gezmek istiyorum diye zaten dışarda bıri görür diye rahat degiliz ki evettt begendim napim çokkkkk tatlısınızzz maşallllahhh
Sağol bitanem
inşalllllahhh kuzucum aynen öyle anne baba varken ısıtlanıyo herşey sende az degilmişsin heeeebende olsam öyle yapardım gerçi bazen bize geliyo kardeşimde benim odamda oluyo arkası dönük öpüp kaçıyorum odadan
boşşşver tatlım sümüklü sümüklü gidersin dügüne
durduk yere tepemi attırdılar ya sabah sabah, seçimde görev kitlemişler bana, istemiyorum dedim gene kitlemişler, hyr tartışmamı çıkarayım ya, nikahla mı uğraşayım bununla mı
buna bayıldım güzel teknik biz ilk başlarda yan yana bile oturamıyorduk babaların yanında ama artık alıştık dün onun piknikteydik onun ailesi ile akşam gayet rahattık hatta kübracım resimlerimizi begenmiş facede :)
Aşkitolarımızda o kadar tatlı olmasınlar biz ne yapalım dimi tatlım
iyi yapmışsın canım benim eniştede sevinmiştir
durduk yere tepemi attırdılar ya sabah sabah, seçimde görev kitlemişler bana, istemiyorum dedim gene kitlemişler, hyr tartışmamı çıkarayım ya, nikahla mı uğraşayım bununla mı
sen istemedigin sürece nasıl böyle bişey yapabiliyolar ki canm
aynen öyle napalımm tatlı ne kelime fıstıgım bal balll
Ay inanamıyorum ne düşüncesizler ya.
Nikah ne zamandı kuzum sıkma canını git konuş nikahım var biliyorsunuz de
Nişanlımda şaşırdı odaya girer girmez öptüm pufidik yanaklarını birşey göstermeyecekmiydin aşkım yalanmıydı diyor
Nasıl geçti pikniğiniz kuzu
Neye uğradığını şaşırdı zatn kuzum girer girmez öptüm
Ay çok tatlı yaa boncuğummmmmm
aradım konuştum sakin olun haklısınız falan dediler, iptal ediyorlar durduk yere işte milletin işgüzarlığı
kandırdımkandırdım diyeydin kuzum
Ayy Maşallah size nazar değmesin canım benimmm
oluyor canım malesef aradım şimdi tamam iptal ederiz dediler,kızdım ya benim başka planlarım vardı
Allah bizlere bağışlasın bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?