• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Biz alyans alacağız ama nişanda tekrar mı alınacak

zuhale

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
788
37
123
Balıkesir
merhaba kızlar kardeşim haftaya sözlenecek benim ise pek bilgim yok bu konuda benim söz nişan birarada olmuştu genelde çevremdede böyle oluyor ama kardeşimin haftaya sözü olacak yazında nişan. Biz alyans alacağız ama nişanda tekrar mı alınacak, bohçaya neler koyulacak, damada bişey takılacakmı? cevap verirseniz sevinirim...

benımde pazar gunu sozum var.Bende nısanı yaza yapıcam.Sözde tektaş nısana da alyans dıye dusunduk bız.Bohça getırcektı erkek tarafı bız ıstemedık gerek yok dıye bızde boyle ama adetlerı bılemem

benımde pazar gunu sozum var.Bende nısanı yaza yapıcam.Sözde tektaş nısana da alyans dıye dusunduk bız.Bohça getırcektı erkek tarafı bız ıstemedık gerek yok dıye bızde boyle ama adetlerı bılemem

sağol canım bohça olur herhalde ama yüzükte tereddütteyim çünkü kardeşime evlenme teklifi ederken tek taş yüzük almış biz ne yapıcaz biz ne yapacağız bilmiyoruz

Benim sozde tektas taktilar bana nisandada alyans.. sozde alyans takilirsa nisanlanmis olurlar zaten.. bohcayada basortusu havlu seccade patik gomlek ic camasiri vs bu tarz seyler konuluyo.. damat bohcasi ayri tabi ona damat seti parfum gomlek gecelik ic camasiri corap tras seti felan konuluyor

banada evlenme teklıfınde ettıgı tektaşı takıcak sureklı yuzuk aldırmanın anlamı yok bence.Nişanda zaten alyanslar takılcak .Hayırlı olsun :34:

Benim sozde tektas taktilar bana nisandada alyans.. sozde alyans takilirsa nisanlanmis olurlar zaten.. bohcayada basortusu havlu seccade patik gomlek ic camasiri vs bu tarz seyler konuluyo.. damat bohcasi ayri tabi ona damat seti parfum gomlek gecelik ic camasiri corap tras seti felan konuluyor

sağol canım, kardeşim şimdi tektaşını kullanıyor bakalım geldiklerinde nasıl derlerse öyle yapacağız olmazsa ilk mürvetim diyormuş damadın annesi fazla taviz vermekte istemiyoruz o yüzden sormak istedim

banada evlenme teklıfınde ettıgı tektaşı takıcak sureklı yuzuk aldırmanın anlamı yok bence.Nişanda zaten alyanslar takılcak .Hayırlı olsun :34:
hayırlı olsun canım seninde yakınmı seninde tarih?

Selam canim,
bizde sözde alyanslar takildi, cünkü söz ve nisanin arasinda bayagi bi uzun zaman olacak diye ayrica sözlümde bana tek tas takti yani ikisini bir tasiyorum bile. Nisanda ise tekrar alyanslarimiz takilacak yeni alyans almayacgiz, yazik olur bir seneligine neden almis olalimki bu alyanslari. Sizde eger alyans aliyorsaniz bence nisana tekrar yeni almayin nisandada tekrar alyanslarinizi taktirin belki sözlün sana tek tas alir yanina hani evlilik sembolü amaciyla ama sart degil tabiki:34:

Son düzenleme:
Saol canım siizinkinide Allah tamamına erdirsin

amin canım

Selam canim,
bizde sözde alyanslar takildi, cünkü söz ve nisanin arasinda bayagi bi uzun zaman olacak diye ayrica sözlümde bana tek tas takti yani ikisini bir tasiyorum bile. Nisanda ise tekrar alyanslarimiz takilacak yeni alyans almayacgiz, yazik olur bir seneligine neden almis olalimki bu alyanslari. Sizde eger alyans aliyorsaniz bence nisana tekrar yeni almayin nisandada tekrar alyanslarinizi taktirin belki sözlün sana tek tas alir yanina hani evlilik sembolü amaciyla ama sart degil tabiki:34:

sağol canım bana değil kardeşime ben evliyim ama benim söz nişan biraradaydı tek taş almış kardeşime sevgilisi bakalım bizdede senin gibi olacak herhalde :)

benım de 8 ay once sozum oldu bızde alyans almıstık nısanda tekrar alyans almıca cıkarıp bunları takıcaz yıne bıde sözlum tek tas takıcak (onuda daha once almıs olsa bıle cıkarıcam orda o takıcak ).bız yenıden alyans alınmasının taraftarı degılız maddıyat bı yana onun manevı degerını daha cok onemsıyoruz allah kısmet ederse omrumuz boyunca bunları kullanmak ıstıyoruz insallah kılo falan almayız da sıkmaz yuzukler :1:

Back
X