Arkadaşlar Türkiyede İnfertilite üzerine kurulmuş dernekler var. Ancak bunlar hastaların tedavisini üstlenici olarak değil, bilimsel çalışma yapmak ve sağlık personeli arasında iletişim kurmak amaçlı Alanında başı çeken isimler tarafından kurulmuş ve bu yönde etkinlik yapıyorlar. Bir de vakıf var (TİVAK = TÜRKİYE İNFERTİLİTE VAKFI) ama hakkında bilgiye ulaşılamıyor.
Dernek ve vakıf kurmak hala mantıklı geliyor ama yasal prosedürleri ve yasal zorunlulukları okuduğumda bu işin içinden birilerinin , bu sektöre hakim olan bir grup hekimin öncülük etmesi gerektiğini düşünüyorum... Bu başlıbaşına bir iş,adanmayı gerektiriyor. Bununla ilgili Prof. Dr. FARUK BUYRU, Prof. Dr. Kutay Ömer Biberoğlu, Prof. Dr. Selahittin Çayan , Prof. Dr. Hulusi Bülent ZEYNELOĞLU gibi kişilere mail yada telefon yoluyla fikir almak amaçlı ulaşmaya çalışacağım.
valla ben istiyorum versinler bir miktar cep harçlığı kadar olsada olur yani
maksat gönlümüzü alsınlar ayağımız alışsın
hulusi hoca benim doktorum onunla zamanında bu konuyu konuşmuştum çabalarımız var bazı doktor arkadaşlarımla hazırlıkları tamamlayınca hükümet ile görüşeceğiz ve rapor hakkımızın artırılması dahil bazı taleplerimiz olacak çok umutluyum demişti cep tel vs...iletişim bilgileri bende mevcut görüşmek isterseniz verebilirim
Malesef oğlumu alamadı m3 gündür ateşi çok yüksekti bugünde suratında ve vücudunda kırmızı lekeler oluştu doktora götürdük 4-5 saattir koşturuyorum dedim bugünde annende kal yarın alacağım.
önce sağlık diyorum ya işte böyle
Faruk Buyru da bnm doktorumdu, bende de onun bilgileri mevcut. Önceliklekendi doktorlarımıza danışarak başlayalımmı?
olur tabide beni bilenler biliyooo ben kendi doktorumdan kaçıyorum bu aralar
aradığım an nerdesin sen hani gelecektin diyerek başlar ve sitem eder yüzüm yok aramaya...aramam demek ondan etkilenip 4.tüp bebeğe başlamam demek olur ki ben şimdi tüp yapmak istemiyorum ne zaman arasam tedavi için ikna ediyo beni
hadi canım hayırlı ve güzel haberlerle gel.bende seni öptümhadi inşallah canım inşallahhh
bende dr.a gideceğim canım az sonra seyyan öptüm semiii tabi muhatım seni de
merhaba arkadaşlar...
tüp bebek hikayelerimizi bu akşam toparlayıp Kazen beye mail atacağım,eğer yazmayı düşünen arkadaşlarım varsa akşama kadar yazarlarsa çok sevinirim çünkü isteklerimizin bir bölümünü de bu mektuplarımız oluşturacak..duygularımızı en güzel anlatan şey hikayelerimiz çünkü.
yazan herkese de çok teşekkür ediyorum.İnşallah bizi çok güzel gelişmeler bekliyor,hayırlı haberler alacağız
Arkadaşlar Türkiyede İnfertilite üzerine kurulmuş dernekler var. Ancak bunlar hastaların tedavisini üstlenici olarak değil, bilimsel çalışma yapmak ve sağlık personeli arasında iletişim kurmak amaçlı Alanında başı çeken isimler tarafından kurulmuş ve bu yönde etkinlik yapıyorlar. Bir de vakıf var (TİVAK = TÜRKİYE İNFERTİLİTE VAKFI) ama hakkında bilgiye ulaşılamıyor.
Dernek ve vakıf kurmak hala mantıklı geliyor ama yasal prosedürleri ve yasal zorunlulukları okuduğumda bu işin içinden birilerinin , bu sektöre hakim olan bir grup hekimin öncülük etmesi gerektiğini düşünüyorum... Bu başlıbaşına bir iş,adanmayı gerektiriyor. Bununla ilgili Prof. Dr. FARUK BUYRU, Prof. Dr. Kutay Ömer Biberoğlu, Prof. Dr. Selahittin Çayan , Prof. Dr. Hulusi Bülent ZEYNELOĞLU gibi kişilere mail yada telefon yoluyla fikir almak amaçlı ulaşmaya çalışacağım.
merhaba arkadaşlar...
tüp bebek hikayelerimizi bu akşam toparlayıp Kazen beye mail atacağım,eğer yazmayı düşünen arkadaşlarım varsa akşama kadar yazarlarsa çok sevinirim çünkü isteklerimizin bir bölümünü de bu mektuplarımız oluşturacak..duygularımızı en güzel anlatan şey hikayelerimiz çünkü.
yazan herkese de çok teşekkür ediyorum.İnşallah bizi çok güzel gelişmeler bekliyor,hayırlı haberler alacağız
aynen ben bi ay önce rüyamda gördüm daha doğrusu telde konuştuk sesi çok ılmlıydı..
bu kez herşey güzel olucak v.s bişiler diyordu gün boyu etkilendim rüyamdan ..:26:
bende aramıyorum 7 ay bitti ank.dan geldim gidemedim bidaha bi gitsem ankaraya sanki başlıycaktım hemen çok etkili bizim daktırımız
çokkk
ama benimde 3.tüpe orda devam edeceğim kesin değil ilk tüpte başka merkezde çok kararlıydım değiştirdim ama şimdi hulusi hocadan
memnuniyetsiz değilim aklım ordada kalıyor ama daha ileri imkanlar tedavi için 3.tüpte başka yerde olucak gibii...
bu konyuya değindiğiniz için kendi adıma teşkükür ederim yıllardır bebek özlemiyle yanan tutuşan annelerin sesini duyarmaya çalışmanız gerçekten takdire şayan tüp bebek tedavisi zorlu bir süreç doktorum menapoza giriyorsun hemen tüp bebek yapman gerek dediğinde kafamdan kaynar sular indi raporu bekleyemediğim için bin bir çaba ile bulduğumuz paralarla tüp bebek denedik 2 kez ama malesef olmadı yaşımın 31 olması sebebiyle çift tarnsferin olmaması tabi şansımı azaltan bi durum yumurtalarımın ilaca geç cevap vermesi 2 tedavimde toplam 8.000 doz kullandım ilacın çok pahalı olması bizi maddi çok yıktı toplam 8-9 bin çıvarı tüp bebek tedavi ücreti 10 bin şehir dışından geldğimiz için tabi artı masraflar var yol vs. şu an 3. yü düşünüyorum ama malesef maddi acıdan bu paraları vermemiz mümkün değil bir daha sayın başbakanımız 3 çoçuk yapmamızı öğütlüyor bizlerin de evlat sahibi olabilmemiz adına sesimizi duymasını ve 35 yaşın altındaki bayanlara en azından yumurta rezervi az menapoza girmek üzere olan bayanlara 2 embriyo tarnsferine izin verilmesini kendi adıma rica ediyorum devletimizin desteğini bekliyoruz
daha 1 senelik evliyim ben haliyle pek cocuk niyetimiz yok. Bana kalsa var da eşim çok uzak..
ama hep gönlüm sizden yana. Hadi devlet baba, babalığını göstersin. Anne olmak isteyen arkadaşlarımıza, baba olmak isteyen kardeşlerimize bir yardım eli uzatsın. 3 cocuk yapın diyor ben biliyorum ki çoğu arkadaşlarım 1 cocuga bile razı. ah diyor bir kere kucağıma alsam. Hadi bakalım, sigara bırakma ilaçlarını bile karşılıyor devlet. üstelik onlar cok maliyetli ve işe yaramıyor bir coğu. bunu karşılarsa insanların yüzü güler, devlete bağlılık artar...
Gönlünüzdeki almanızı yürekten temenni ediyorum arkadaşlarım.
Dualarım hepinizle,böyle olun inşallah
merhaba arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?