Biz 1 bebek için canımızı veririz ama hadi destek verin 3 çocuk yapalım...

Rabbim naip etsin bizlere de :KK16::KK16:
C.tesi bir hastaneye gittim dr.u çok övmüşlerdi neyse tahlillerimizi vs. gösterdik dedi muayene edeyim tüm dertleri nerden para koparabilirim ve bir muayene ücreti 340tl biz ne kazanıyoruz ki ödeyelim bu paraları bir de öyle rahatlar ki biz bu kadar koşturmaca psikolojik baskı halindeyken bize dediği şey bunlar hayatın gerçekleri alışmanı lazım maddi manevi çok yoruldum artık:KK14::KK14::KK14:

onlara göre ne var ki, para istesinler, doymuyolarda mubarekler.. istemeye de yüzleri kızarmıyo.. aldıkça alıyolar , maddi manevi bizde çok yorulduk, hatta ben çalısmıyorum, bütün herseyin üstesinden esim gelmeye çalısıyo, bizede yazık değil mi.. bunca olamadığının sıkıntısının içinde, birde parayı düsünrüyoruzz :KK14::KK14::KK14:

onlara göre ne var ki, para istesinler, doymuyolarda mubarekler.. istemeye de yüzleri kızarmıyo.. aldıkça alıyolar , maddi manevi bizde çok yorulduk, hatta ben çalısmıyorum, bütün herseyin üstesinden esim gelmeye çalısıyo, bizede yazık değil mi.. bunca olamadığının sıkıntısının içinde, birde parayı düsünrüyoruzz :KK14::KK14::KK14:

Hemde nasıl umudummm bende biliyorsun çalışıyorum ama her hafta izin almak zorunda kalıyorum kovulmam yakındır biraz birikimimiz vardı onlar gitti kredi kartı doldu testler tahliller dediğin gibi manevi açıdan yorulduğumuz yetmiyor birde maddi zorluyorlar işin ilginç tarafı tüp bebek merkezleri asla dışarda yapılan spermiogramları kabul etmiyor ille kendi bünyelerinde tekrar yaptırıyorlar:KK14::KK14:
çıldırmak üzereyim

Hemde nasıl umudummm bende biliyorsun çalışıyorum ama her hafta izin almak zorunda kalıyorum kovulmam yakındır biraz birikimimiz vardı onlar gitti kredi kartı doldu testler tahliller dediğin gibi manevi açıdan yorulduğumuz yetmiyor birde maddi zorluyorlar işin ilginç tarafı tüp bebek merkezleri asla dışarda yapılan spermiogramları kabul etmiyor ille kendi bünyelerinde tekrar yaptırıyorlar:KK14::KK14:
çıldırmak üzereyim

off of Allahım hepimize yardım etsin, elimizden gelen bu, doğru diyosun cnm, çıldırmamak içten değil :KK5:

Son düzenleme:
ağlattın beni kadın...
özürdilerim:KK17:ama böyle işte......
ben topiğimizde yazan bir arkadaştan bunun içinde ayrı ücret talep edildiğini duymuştum özellerde oluyor tabii bu mesela benim merkezimde destek vardı toplu seans lara katılıyorsun tek başına eşinle bir terapi uygulamıyorlar sadece kadınlara verilen bir destek bu iyi tarafı ücretsizdi tabii...tüp bebek ücreti içinde dileyene eşleriyle birlikte mutlaka destek verilmeli..
şanslıymışsınız.ben de hep özelde yaptırmama rağmen böyle bir kıyak hiç olmadı:KK50:ayrı ücret talep edildiği için hiçbir tedavimde psikolojik destek alamadım.desteği sağolsun eşim verdi hep...
Ne var sanki negatif sonuçlarda verdiğimiz tüp bebek parasının bir kısmını iade etseler :KK14::KK14::KK14:
Sonuçta sonu belli olmayan bir şey için para yatırıyoruz başarı oranları çok önemli tüp bebek merkezleri için negatifi bir başarızlık olarak alırsak versinler paramızın bir kısmını:KK9::KK9::KK9:
işin en zor yanlarından biri de bu.sonuç negatif ama siz o parayı ödüyorsunuz.sanki çöpe atmışsınız gibi oluyo malesef
yaaaaaaaa umut81 onlar seni maddi boyunu düşünmezler ki..sadece fiyat söylerler.benimde sadece eşim çalışıyor...tek gelirle 5 tedavi yaptırdık..bundan sonrası Allah kerim artık...

özürdilerim:KK17:ama böyle işte......

şanslıymışsınız.ben de hep özelde yaptırmama rağmen böyle bir kıyak hiç olmadı:KK50:ayrı ücret talep edildiği için hiçbir tedavimde psikolojik destek alamadım.desteği sağolsun eşim verdi hep...

işin en zor yanlarından biri de bu.sonuç negatif ama siz o parayı ödüyorsunuz.sanki çöpe atmışsınız gibi oluyo malesef

yaaaaaaaa umut81 onlar seni maddi boyunu düşünmezler ki..sadece fiyat söylerler.benimde sadece eşim çalışıyor...tek gelirle 5 tedavi yaptırdık..bundan sonrası Allah kerim artık...

haklısın canım onlar sadece para demeyi bilirler halden anlayan aralarında azdır malesef..
ben diğer tedavime nasipse eylül ekim gibi başlıcam şimdiden başladım psikolojik destek almaya hem normal yasantım için hemde bebiş olayına daha ii hazırlana bilmek için..:KK14:

merhaba Hanımlar Rabbim dün gecenin hürmetine dualarımızı kabul etsin evlatlarımızın isimleri amel defterine yazılmış kullarından eylesin inşaallah:KK16::KK16::KK16::KK16:

tedavim sırasında işimden istifa ettmiştim ama 1 yıldır da maddi manevi hazır olmadığım için ne tedaviye ne de yeniden işe başlayabildimm...inşaallah Rabbim Rızkımızı artırsın tedavilerimiizi kolaylaştırsın.:KK16::KK16:.

merhaba Hanımlar Rabbim dün gecenin hürmetine dualarımızı kabul etsin evlatlarımızın isimleri amel defterine yazılmış kullarından eylesin inşaallah:KK16::KK16::KK16::KK16:

tedavim sırasında işimden istifa ettmiştim ama 1 yıldır da maddi manevi hazır olmadığım için ne tedaviye ne de yeniden işe başlayabildimm...inşaallah Rabbim Rızkımızı artırsın tedavilerimiizi kolaylaştırsın.:KK16::KK16:.

aminn canım inşallahhh...:KK16::KK16::KK16::KK16:
bu arada diğer topiğe gelsene:KK34:

haklısın canım onlar sadece para demeyi bilirler halden anlayan aralarında azdır malesef..
ben diğer tedavime nasipse eylül ekim gibi başlıcam şimdiden başladım psikolojik destek almaya hem normal yasantım için hemde bebiş olayına daha ii hazırlana bilmek için..:KK14:
inşaallah bu tedavi son olurda bebekle müjdeler Rabbim seni.herşey gönlünce olsun.dualarım seninle.

amiiiiiin inş.bende geçtiğimiz kasım ayında bir ameliyat ve 3 ay sonra bir tedavi geçirdim.şu anda maddi manevi toparlanmaya çalışıyorum.dediğiniz gibi Rabbim bol rızıklar versinde yenilerini düşünelim bizlerde....

canım sen bi kaç bişey arastıracaktın bu konuyla ilgili noldu bi gelişme varmı:KK34:

inşaallah bu tedavi son olurda bebekle müjdeler Rabbim seni.herşey gönlünce olsun.dualarım seninle.

amiiiiiin inş.bende geçtiğimiz kasım ayında bir ameliyat ve 3 ay sonra bir tedavi geçirdim.şu anda maddi manevi toparlanmaya çalışıyorum.dediğiniz gibi Rabbim bol rızıklar versinde yenilerini düşünelim bizlerde....
saol canım Allah razı olsun inşallah hepimizin son tedavisi olur..
:KK16::KK16:

selam hanımlar,,
sizinkiler yanın da benim anlatacak çok da bi hikayem yok,
sadece geçtiğiniz yolların en başındayım ben,
elimden gelen bir şey olursa seve seve yapmaya hazırım,
sizler Peygamber eşlerinin imtahanıyla imtihan olan annelersiniz,
Rabbim burda da ahirette de karşılığını kat be kat versin inşaallah ,:KK16::KK16::KK16::KK16:

bende ikisini bir arada yürütemez oldum istifaya doğru ilerliyorum psikolojim acaip bozuldu ve zaten maddi olarak sarsıldığımızdan psikolojik olarak destek de alamıyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsunn:KK16::KK16:

selam hanımlar,,
sizinkiler yanın da benim anlatacak çok da bi hikayem yok,
sadece geçtiğiniz yolların en başındayım ben,
elimden gelen bir şey olursa seve seve yapmaya hazırım,
sizler Peygamber eşlerinin imtahanıyla imtihan olan annelersiniz,
Rabbim burda da ahirette de karşılığını kat be kat versin inşaallah ,:KK16::KK16::KK16::KK16:

canım arkadaşım benimmmmmmmmm
aminnnnnnnnnnnnnnnn:KK16::KK16::KK16:

bu arada Fatma Aliye Şahin'e ulaşabileceğim düşünüyorum,
bi faydası olur bize,
fakat bunun öncesinde bi hazırlık yapmalı,

seyyan, asbelove, canlarım komşularla az bi işim var,
1 saate burdayım,

bu arada Fatma Aliye Şahin'e ulaşabileceğim düşünüyorum,
bi faydası olur bize,
fakat bunun öncesinde bi hazırlık yapmalı,
hadi inşallah canım inşallahhh
seyyan, asbelove, canlarım komşularla az bi işim var,
1 saate burdayım,
bende dr.a gideceğim canım az sonra seyyan öptüm semiii tabi muhatım seni de:KK54:

Arkadaşlar Türkiyede İnfertilite üzerine kurulmuş dernekler var. Ancak bunlar hastaların tedavisini üstlenici olarak değil, bilimsel çalışma yapmak ve sağlık personeli arasında iletişim kurmak amaçlı Alanında başı çeken isimler tarafından kurulmuş ve bu yönde etkinlik yapıyorlar. Bir de vakıf var (TİVAK = TÜRKİYE İNFERTİLİTE VAKFI) ama hakkında bilgiye ulaşılamıyor.

Dernek ve vakıf kurmak hala mantıklı geliyor ama yasal prosedürleri ve yasal zorunlulukları okuduğumda bu işin içinden birilerinin , bu sektöre hakim olan bir grup hekimin öncülük etmesi gerektiğini düşünüyorum... Bu başlıbaşına bir iş,adanmayı gerektiriyor. Bununla ilgili Prof. Dr. FARUK BUYRU, Prof. Dr. Kutay Ömer Biberoğlu, Prof. Dr. Selahittin Çayan , Prof. Dr. Hulusi Bülent ZEYNELOĞLU gibi kişilere mail yada telefon yoluyla fikir almak amaçlı ulaşmaya çalışacağım.

hanımlar merhaba gerçekten çok yararlı bir topik olmuş burası
bende sizlerle geçen gün okuduğum bir bilgiyi paylaşmak istiyorum şuan mecliste görüşülmekte olan bi yasa var belki bilirsiniz kadınlara doğum teşviki adı altında bu paketin içerisinde tüp bebek uygulamaları yönünde de bi kaç değişiklik var 1.tüp bebek denemesi 2 den 3 e çıkıyor.2. ise %25 olan katkı payını %15 lere kadar düşürmeyi planlıyorlar.

Arkadaşlar Türkiyede İnfertilite üzerine kurulmuş dernekler var. Ancak bunlar hastaların tedavisini üstlenici olarak değil, bilimsel çalışma yapmak ve sağlık personeli arasında iletişim kurmak amaçlı Alanında başı çeken isimler tarafından kurulmuş ve bu yönde etkinlik yapıyorlar. Bir de vakıf var (TİVAK = TÜRKİYE İNFERTİLİTE VAKFI) ama hakkında bilgiye ulaşılamıyor.

Dernek ve vakıf kurmak hala mantıklı geliyor ama yasal prosedürleri ve yasal zorunlulukları okuduğumda bu işin içinden birilerinin , bu sektöre hakim olan bir grup hekimin öncülük etmesi gerektiğini düşünüyorum... Bu başlıbaşına bir iş,adanmayı gerektiriyor. Bununla ilgili Prof. Dr. FARUK BUYRU, Prof. Dr. Kutay Ömer Biberoğlu, Prof. Dr. Selahittin Çayan , Prof. Dr. Hulusi Bülent ZEYNELOĞLU gibi kişilere mail yada telefon yoluyla fikir almak amaçlı ulaşmaya çalışacağım.

canım saol arastırmaların için..evet dernek kurmak mantklı ama dediğin gibi işin basında işini yasal sorumlulukları bilen birisi olması lazım bu konuda mutlaka konusulur..kolay gelsin canım saol

Ne var sanki negatif sonuçlarda verdiğimiz tüp bebek parasının bir kısmını iade etseler :KK14::KK14::KK14:
Sonuçta sonu belli olmayan bir şey için para yatırıyoruz başarı oranları çok önemli tüp bebek merkezleri için negatifi bir başarızlık olarak alırsak versinler paramızın bir kısmını:KK9::KK9::KK9:

ne güzel olurdu valla diyorum ve ekliyorum GEÇENLERDE BİR ARKADAŞIM BANA DEDİKİ SAĞLIK BAKANLIĞI NEGATİF OLAN DENEMELERİN BİR KISMINI GERİ ÖDÜYORMUŞ AMA EŞİM HİÇ İLGİLENMEDİ DEDİ (7 deaf tüp denemiş bir çittir kendileri)BENDE TELEFONU BANA VER BEN ARATIRAYIM DEDİM AMA EŞİ ETLEFON NUMARASINI KAYBETMİŞ BÖYLE BİR ŞEY OLABİLİRMİ ACABA

X