Bittim , içim kurudu ???

Evet kendimi geç kalmış hissediyorum

Çalışmaya ihtiyacım yok çok şükür.Sosyal bir yaşantım da var ayrıca.
İnsanlar sadece ihtiyactan calismaz hanimefendi, uretkenlik de para kazanmak kadar degerlidir. Bu dunyaya ne faydaniz var sorusunun cevabi gogsunuzu gere gere “ben …. Uretiyorum” demektir

Çalışmaya ihtiyacım yok çok şükür.Sosyal bir yaşantım da var ayrıca.
Sadece maddi yetersizlikten dolayı çalışmıyoruz.Tanidiginiz tüm çalışan insanlar maddi ihtiyaçtan dolayı değil, kendine olan saygısından dolayı çalışıyor.Calismak bir şeyler üretmek kendine güven ve saygı duymaktır.En basiti kocanizin evlilik boyunca size bu kadın kendi kendine maddi manevi yetebilen bir kadın olarak gözüyle bakması demektir

Çok mantıklı yazmışsınız amaa hayıırrr o evlenmek istiyor çünkü arkadaşları evlenmiş

Burda bir konu vardı. Evlenemedim evde kaldım vs diyordu kadın sonra birini buldu cok cok kısa sürede evlendi evlendikten 1ya da 2 ay sonra boşanmak istiyorum acele ettim konusu açtı.

Allahtan hayırlısını isteyin 5sene her gün ağlamak nedir ?

Ee Allah bildiği gibi yapsın onu.
Karşıdakini zor durumda bırakıyor,ailesini daha da zor durumda bırakıyor. Umarım pembik gelin olmuştur da muradına ermiştir tek önemli olan o çünkü.
Deli galiba

İnsanlar sadece ihtiyactan calismaz hanimefendi, uretkenlik de para kazanmak kadar degerlidir. Bu dunyaya ne faydaniz var sorusunun cevabi gogsunuzu gere gere “ben …. Uretiyorum” demektir

Mantıksız saçma evet ama elimde değil, ağlama krizine giriyorum

Evet kendimi geç kalmış hissediyorum
Çevrenizde bekar olduğunuzu bilen birileri, hiç birilerini önermiyor mu ?
Nasip hani belli olmaz. Birileri aracı olursa, fırsat verirsiniz , tanırsınız, görüşürsünüz. Belki bu şekilde nasip olur.
Tabi bunu söylerken de karşınıza çıkan ilk insanla iki üç ay görüşüp hemen evlenin anlamında demiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…