Bitti...

Çocuğa sarılıp hüngür hüngür ağlamayın o çocuğun suçu ne sizin seçimlerinizin sonucunu yaşıyor babası zaten adam değilmiş güçlü durun onun yanında iyice psikolojisini bozmayın. Onun olmadığı yerde ağlayın

Evet tek üzüleceğim kadının cocugu olur aralarında heba olacak belki de tam tersi ex es kıymet vermeyi öğrenip kıymet bilecek göreceğiz

Rabbim bu yolda hep yardımcınız olsun evladinla birlikte yeni umutlara yeni çiçekler açmaya koşun heeeep mutlu olun eşin de çok pissssmaaan olucaaaak bunu böyle bil

Gecenki konuyu da okumustum,cok üzülmüstüm.Allah yardımcınız olsun..Neden bırakmazlar ki cocuklarınızı mutlu olsunlar…İnanılır gibi değil ya nasıl olur da bir anne baba oğlunun evliliği bitsin ister.İnsanları kendi haline kend hayatlarına bırakmak bu kadar mı zor ya?Allah böylelerini kahretsin gercekten…Yazıklar olsun.

Ex ve ailesini Allaha havale ettim ben..Allahim onlara öyle bir gelin versin ki beni mumla arasınlar..en önemlisi çocuğumun ahı bir ömür peslerini bırakmasın .

Şükür namazı kılın, kurtulmuşsunuz, önünüze bakın artık...

İns bundan sonra mutlu güzel bir hayatınız olacak

Kurtulmuşsun Rabbim yeni hayatına mutluluk huzur bereket versin... Nafaka ödemiyor ise Biriktirip verin icraya acımayın o size acıdımı ?

Tutun bir avukat . Söke söke alin cocugunuzun hakkini.duzenli maaşı varsa haciz koyduruyorsunuz. Avukat tutamayacaksaniz adli yardım isteyin.Yok öyle yağma çocuğun hakkı o.

Eski eşiniz siz ayrılmadan beraberlik yaşamış, bunun için tazminat talebinde bulunmadınız mı? Belki de avukat olduğum için işin duygusal kısmından ziyade mantık kısmı ile ilgileniyorumdur, bilemiyorum. Fakat madem eski eşiniz çocuğuna bakmaktan aciz siz de karşı taraftan ne kurtarsam kardır mantığı ile ilerleyerek çocuğunuz için en güzel yaşam şartlarını sağlamak zorundasınız ve bu da para ile oluyor.
Nafaka alacağı öncelikli bir alacaktır, icra takibi yapmadınız mı, farzı misal eşiniz sigortalı çalışmıyor/üzerine hiç bir malvarlığı yok/bankada beş kuruş parası dahi yok tazyik hapsi talep edebilirsiniz. 3 ay cezaevine girsin aklı başına gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…