Bitti...

Benim şerefsiz boşanmadan 1 ay sonra, beni aldattığı o.pu ile evlendi.Bana da davetiye gönderdi kadın.
Sizin annesi arayip müjde vermiş.Terbiyesiz beş para etmez oğlunu bosadiniz diye intikam almis kendince.
Valla ben kendime kızıyorum bu haysiyetsiz adami ve ailesini nasil hayatima soktum diye.
ilahi adalete ben inanmıyorum artik.Ama inşallah vardir da burdan yazarsiniz o serefsizlerin rezil olduklarını

Anladım canım umarım bu sıbavından başarıyla cıkarsın

Maalesef boşanan erkeklerin %85'i sadece eşlerinden değil çocuklarından da boşanıyorlar.O sevgi dolu ve fedakar Baba gidiyor üvey babaya dönüşüyor. Çocuğu ile ilgilenmeye devam eden 4 kişi gördüm şimdiye kadar baktığım davalarda,bir tanesi kadın endişelensin,mutsuz olsun, sorun çıksın derdi ile çocuğu görüyordu. Evliyken Her şey iyi ama boşanınca o adamları tanıyamıyorsunuz.Yani kısaca bir insan nasıl evladını aramaz, umursamaz diye hiç düşünme çoğunluğu öyle.

Anaya bak peh! Otu Çek köküne bak derler öyleymiş.
Neyse senin gördüğün muhteşem! Günleri görecek o zavallı kız da işte

erkek anneleri malifet sanıyor oğlunu boşatıp evlendirmeyi, allahından bulsunlar. evlenirde arayıp haber vermek ne diyim bu kadar kötü olmamalı insanlar
Yaptığım bir sosyal medya paylaşımı yüzünden göz dağı vermek için aramış en başta ama sonrasında da eklemiş hayırlı bir işimiz var diye
Kızımı aldı o serefsiz oğlu bu hafta o kadınla aynı evde yatırdı ben buna kızıp paylaşım yapınca da hesap sormaya kalkışıyorlar

Erkeklerden bahsediyoruz. Gayette vazgeçer çocugundan. Hele 1 yıl felan görmesin kendinin değil gibi hisseder. Kaldıki bazı anneler bile çocugunı düşünmezken.
hepsini okumadım ama çocuguma babalık yapılmıyosa tekmeyi bastıgın iyi olmuş

Şimdi de nafaka davası aç geçmişe dönük ,enflasyon artışı ,yüksek zamlar başlığı ile aç nafaka davasını söke söke alsın yargı.
Acımayın şunlara acınacak hale gelirsiniz.

Durumuna üzüldüm gerçekten ama kendi çocuğunu görmeyen adam o kadının da çocuğunu görmez bence.
O evlilikte Mutlu olacaklarına ise inanmıyorum, herkes kendine yakışanı yapıyor.

Neyin nesi bilmiyorum ama beni döven adamın şimdi mutluluk naraları atıp cocugumu etkilemesine katlanamıyorum bugün cimere yazdım gerekli şikayeti yaptım umarım bir etkisi olur
Neyi cimere yazdın? Cimerle kısmen ilgileniyorum kendi alanıma kadar. Neyse bence bak muhatap olma hiç. Aracına ulaşır salak. O mutluluğu ne bilsin! Şiddet eğilimli kavgacı insanlar sadece kavga ederken şiddet gösterirken mutlu olurlar.

Çocuğumun maruz kaldığı durumu oğlan çocuğuyla bir odada yatırıldığını daha evlenmeden bu durumun içinde kaldığını anlattım
Ben onun herseyine sustum siddet uyguladı kimseye rezil etmedim ama çocuğum söz konusu iken artık hiçbir şeye susmak istemiyorum

Sizin kızınız ve diğer oğlan çocuğunun yaşları kaç acaba

Malasef benim gördüğüm kadarıyla erkeklerin birçoğu çocuklarından da boşanmış gibi davranıyor. Evet haksızlık, insanın aklı almıyor ama kabullenmekten başka çareniz yok.
Evlilik devam ederken çocuklarına karşı çok ilgili erkeklerin bile ayrılık sonrası çocuklarını arayıp sormamasini gördüm ben, o yüzden beklentilerinizi sıfırlayıp yolunuza devam edin.

Bundan birşey çıkacağını düşünmüyorum çünkü oğlan çocuğu da çok küçük. Boşuna üzerine sıçratmamanı tavsiye ederim.
Ama uzman görüşü için aile sosyale durum bildirilebilir.
Yalnız 7 yaş çocuk gerçekten o da küçük kalbini bulandırma o konuda.

Evet ama büyüyecekler ve akılsız babasına asla güvenmiyorum maalesef. Şikayetimi geri aldım zaten daha da uğraşmak istemiyorum ama Allah cok büyük bana çektirdiklerini misli misli bu kadından ceker insallah

Evet ama büyüyecekler ve akılsız babasına asla güvenmiyorum maalesef. Şikayetimi geri aldım zaten daha da uğraşmak istemiyorum ama Allah cok büyük bana çektirdiklerini misli misli bu kadından ceker insallah
İyi yapmışsın. Çünkü yetişkin bir çocuk olsa ben de desteklerdim ve sonuç çıkacağına emin olurdum. Yok yere ortalık karışacaktı.
O herif o kadından da geçer zaten. O kadın da kadının çocuğu da mağdur olacak işte.
Neyse ki kızının annesi var en önemli sığınağı.
Siz mutlu olamaya bakın anne kız o adam bitirmiş bu dünyasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…