Merhaba anksiyete ,panık bozukluk ,atak,fibeomiyalji,somotizasyon bozukluğu , yani psikolojik ruhsal olan bütün hastalıklara sahip biriyim Allah beterinden korusun tabi hepimizi hayatımız boyunca zaman zaman çok şiddetli yaşayıp bazı yaşadığımız ağır durumlardan gün yüzüne çıkan hayatı çekilmez yapan durum
vücudumda kasılmayan ağrı girmeyen yer yok bunlara bağlı en kötü düşüncelerde cabası , her sabah uyandığımda koronamı oldum diye kafayı yemekden bıktım mesela çünkü bahar alerjim var buna bağlı boğaz ağrı burun tıkanık nefes darlığı dayanılmaz bir sırt ağrısı aceba akciğerimdenmi aceba koronamıyım ama ben sonra menapoz başlangıcı regl zamanı yaklaştı ateş atakları terleme ama ben koronamıyım çünkü ateş var ibs var bağırsak sendromu ve stresden mide bağırsak sorunum hat safada bulantı ağrı gaz şişkinlik ama ben koronamıyım neden mide bulantım var yani bu böyle giderde gider
hastaneye gitmemek için kendimle mücadele okadar yorduki artık kolumu kaldırcak halim yok gitsem heryer virüs gitmesem rahatlıyamıyorum bu düşünce beynimi mahvetti mantıklı olmaya çalışıyorum yazdım gibi ama kötü taraf yanı anksyete daha baskın
atak tutarsa psikoloğumu arıyorum biraz rahatlatıyo ama herzamanda arıyamam
çok zor çokkkk Allah yardımcımız olsun sevgiler