ÇİKOLATA KİSTİNE BİTKİSEL TEDAVİ

nefesgokce

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
1
0
16
24
1 ay önce enfeksiyon olduğu gittiğim jinekolojik muayenede sol tarafta 5 cm, sağ tarafta 1.5 cm çikolata kisti olduğunu öğrenmemle hayatımın şokunu yaşadım hiç ağrı olmuyordu fark etmedim bile soğan kürü deneyen birçok tanıdığım var kistten kurtulan ve ben de uygulamaya başladım aktardan kadın hastalıkları için satılan karışık macun var onu kullanıp kurtulan kişileri de gördüm kullanmaya başladım bu 3 gündür gece uyuyamıyorum ağrıdan ağrı kesici içip birkaç saat uyuyorum etkisi bitince çok ağrı oluyor yatakta kıvranıyorum diyebilirim uyanır uyanmaz tekrar bir hap içiyorum birkaç saat daha uyuyorum kistten kurtulan var mı ne kullandınız lütfen yardım edin henüz evli değilim birkaç ay sonra düğünüm olacak anne olmayı hayatımdaki herşeyden çok istiyorum 1 aydır bitik durumdayım stresten cildimde uçuk yaralar çıkıyor artık insan içine çıkmak istemiyorum moralim sıfır nişanlımla ayrılmayı düşünüyorum bana bir çare yok mu 😭

Merak etme canım arkadaşımdada çikolata kistleri vardı evlendı 9 ag içerisinde hamile kaldı bır tedavı gormeden sonra cocugunu kucagına aldı 7-8 ay sonra tekrar hamıle kaldı hemde ıkızlere herkeste farklı tabı bu durum ama kistler bır engel değil içinşnferah tutt

Back