Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

selam fıstıklar.....

bencede çalışmak daha güzel bazen zorluklarına rağmen.....
e her cefanın bi sefası olacak ama değilmi:):KK16::KK16:

beğen tuşu gidincede kknın bi tarafı gitti gibi oldu yaaa bana:)))))

selam canım

sen de çalışıyorsun o zaman :)

evet beğen butonsuz bir garip geldi kkEn Büyük KK

Türke katili dayım benim:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ben mi katilim kızım,Türke ne asıl :KK1::KK1:

A. selam gızam hoşgeldin beya:21::21::21::21:
Bencede tatlım çalışmak gerçekten güzel herşeye rağmen mutluyum la ne kadar da işe hergün gelirken acizlensem 10 dakika uymak pahasına bazen geç kalıp endişelensem fırçada yisem güzel la:KK53::KK53::KK53:
Bana da öyle oldu kolum kanadım kesildi sankim nerde bu begeni tuşu yahu nereye götürmüşler:KK14::KK14::KK14:

hoşbuldum canım, teşekkürler:KK16:

gızam kelimesi ne güzel bi kelimeymiş, tuttum bende bu kelimeyi:KK53::KK53::KK53:

beğen tuşuda gelir gelir bence, bişey yapıyorlardır sitede ondan gitmiştir canım, bazen kızsamda beğen tuşuna yine bende beğen tuşunu baya seviyormuşum yahuuu:)))))

selam canım

sen de çalışıyorsun o zaman :)

evet beğen butonsuz bir garip geldi kkEn Büyük KK

ben mi katilim kızım,Türke ne asıl :KK1::KK1:

yok çalışmıyorum canım, ama ilerde çalışmayı planlıyorum kısmet olursa.
hem birde bence bu zamanda bazıları belli etmesede çoğu erkeğe çalışan kadın daha cazip geliyo.......
eşimde dahil:KK53::KK53: ama o belli etmeyenlerden:KK53::KK53::KK53:

hoşbuldum canım, teşekkürler:KK16:

gızam kelimesi ne güzel bi kelimeymiş, tuttum bende bu kelimeyi:KK53::KK53::KK53:

beğen tuşuda gelir gelir bence, bişey yapıyorlardır sitede ondan gitmiştir canım, bazen kızsamda beğen tuşuna yine bende beğen tuşunu baya seviyormuşum yahuuu:)))))

hem birde bence bu zamanda bazıları belli etmesede çoğu erkeğe çalışan kadın daha cazip geliyo.......

bak gızam kelimesini çalarsan hırkız olursun benden cekeceğin var ona göre he:KK53::KK53::KK53::KK53:
öğlen oldu la ne yesem ki gızam:KK53::KK53::KK53::KK53: açıktım ben ya :KK56::KK56:
Patronum da adliyede şöyle rahat bi yemek yiyim:KK56::KK56:

bak gızam kelimesini çalarsan hırkız olursun benden cekeceğin var ona göre he:KK53::KK53::KK53::KK53:
öğlen oldu la ne yesem ki gızam:KK53::KK53::KK53::KK53: açıktım ben ya :KK56::KK56:
Patronum da adliyede şöyle rahat bi yemek yiyim:KK56::KK56:

söz veremem sana bu konuda, çünkü benimde çok hoşuma gitti:))):KK53::KK53::KK53:

bilmemki?:)))
acaba lahmacunmu yesenki ayranla????
oh misss:))):KK56:

geliyor gelmez mi :)
Allah nasip eder de bebek sahibi olursak,doğumdan sonra çalışçak mısın diyor eşim
şimdiki iş yerim,doğumdan sonra geri almaz beni diyorum
o da olur mu öyle hak hukuk var alırlar diyor :)
illa çalıştırcak beni :KK1::KK1:

geliyor gelmez mi :)
Allah nasip eder de bebek sahibi olursak,doğumdan sonra çalışçak mısın diyor eşim
şimdiki iş yerim,doğumdan sonra geri almaz beni diyorum
o da olur mu öyle hak hukuk var alırlar diyor :)
illa çalıştırcak beni :KK1::KK1:

:KK1::KK1:

Seni hırkız seni bir çal bir çal hele o zaman görüşürüz senlen dur sen dur:KK33::KK33::KK33::KK33:
Anüü lahmacun ne kadar ki gızam :KK53::KK53::KK53::KK53: ben onunla doymam len:KK9::KK9::KK9:

sen hangi şehirdesin kuzum?

X