-
- Konu Sahibi BitterKuzucuk
- #3.021
Saolun canlarım
ister istemez üzülüyor işte insan hemen geliverse bebek istiyor
aldım sonucu,doktor çok tatlı biriydi açıkladı güzelce bana
prolaktinim 34.85 çıkmış. en uç 30 olması gerekiyor sanırım.bunun için dahiliyeye görünebilirsin dedi muhtemelen emar isterler ordan
bunu düşünücem
bir de FSH hormonum 9.37 bu da 6larda 7lerde olsa daha iyi dedi
bu hormonda yüksek olduğu için yumurtalar büyümeden kalıp atılmıyormuş,o yüzden de öyle diziliyorlarmış
bebek istediğin için hormon hapı vermiyim dedim,1 kaç ay deneyin dedi
olmazsa fakülteye gidersin dedi bir doktor ismi falan verdi işteböyle
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.. ama bebek istediğinide herkese söylemesen daha iyi olur benim fikrim bu ama yani sana akıl vermek gibi olamsın. çünkü sürekli soracaklar ve sende stres olacaksın. bu nedenle yani.
hayıt otuna bakarım canım araştırırm yarın. teşekkür ederim. açıkçası ben pek sevmiyorum böyle eşyler denemeyi akışına bırakmaktan yanayım çünkü kime ne iyi gelir ne ters eki yapar bilemeyiz o bakımdan ama araştıracağım yarın.
bizede yurtdışından bankanın ortakları geliyor yoğunum bugünlerde bu nedenle, raporlar, hazırlıklar, organizasyonlar falan düzenliyorum. ama yinede buraya kaçıyorum tabi orası ayrı :)
Rukisim pco cikmamis sukur prolaktininde oyle tavanlarda degil ilacla duzene girer bence,
INSALLAH degerlerin normalde doner en kisa zamanda aliriz mujdeli haberini..
hemen doktora gitmen iyi oldu ertelemedin afferim
Su 2 ay cabucak gecsede bende gitsem artik
hayırlı olsun yeni topiğin civcüküm ...ben hesabını unuttum en son kaçıncı topiği açmıştınRukisim pco cikmamis sukur prolaktininde oyle tavanlarda degil ilacla duzene girer bence,
INSALLAH degerlerin normalde doner en kisa zamanda aliriz mujdeli haberini..
hemen doktora gitmen iyi oldu ertelemedin afferim
Su 2 ay cabucak gecsede bende gitsem artik
beğenip nereye kaçtınız
ben burdayım beya:)))))
aman niyeyse ruh gibiyim şuan ben.........
kolay kolay ruh gibi olmam ben
sen napıyon? yatmıyonmu daha? hani yarına uykusuz kalmayasın diye canımcım....
sohbetinize bayıldım
uykusuz kalıyom da napim işte :)
azcık canım sıkıldı şu tahlile bir de özel hastaneye çıkıcam
teşekkür ederiz
uykusuz kalıyom da napim işte :)
azcık canım sıkıldı şu tahlile bir de özel hastaneye çıkıcam
rica ederim eğlenceli insanlarla tanışmak insanın ömrünü uzatır :13:
katılıyorum sana:)
hoşgeldin:)
burcun ne?
hoşbuldum :) yengeç
tamam sevgili yengeç:)
ben yengeç bi oğlum olsun istiyorum biliyomusun?:)
rica ederim eğlenceli insanlarla tanışmak insanın ömrünü uzatır :13:
içine sinmediyse bencede git canımcım......
ana kuzusu olur oilerde gelinine yazık değil mi :) bide yengeçler çok duygusaldır ama iyi insanlarız yani :)
:))
gitçem içim daraldı düşünmekten
ne kadar düşüncelisin :)
evli misin peki
ana kuzusu olur oilerde gelinine yazık değil mi :) bide yengeçler çok duygusaldır ama iyi insanlarız yani :)
biliyom:)))))
niye yazık olsunki, ben eziyet etmem kimseye.....
allah iyi insanlarla karşılaştırsın, dicem amaaaa daha ortada fol yok yumurta yokDDD
ama gerçekten dediğimi istiyorum canı gönülden, hayırlısı ile tabiki inşaallah.......
gitçem içim daraldı düşünmekten
yok daha değil seneye ağustosta inşallahgelin olma aşamasında olunca gelinlere karşı düşünceliyimdir
öyle tabi hayırlısı allah gönlünüze göre versin :) ama nedir bu burca olan sevgi anlamadım :44: