- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
-
- Konu Sahibi BitterKuzucuk
- #3.001
Bizim komsu sifre koyunca bende perisan oldum
hayır yoktu.
sevdim evetinş hayırlı zamnda gelir. Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin. odun'un bile hayırlısı
ve günaydınlarrrrr
hayırlı olsun. soluklanda güzel haberler ver bize hadiikomşu akıllanmış bıcırığım
tşk ederim ben de seni sevdim
sana da günaydın :)
doktordan geldim ben de şimdi
az soluklanayım
evet çıktım canım :)
şimdikte evdeyim netimiz gelmiş emaneten bağlı
daha kutu kimbilir ne zaman gelir
Bizim komsu sifre koyunca bende perisan oldum
komşu akıllanmış bıcırığım
tşk ederim ben de seni sevdim
sana da günaydın :)
doktordan geldim ben de şimdi
az soluklanayım
Doktor alttan ultrasonla baktı da büyük kist falan yok neyse ki
ama küçük küçük kistler oluşmuş böyle dizi dizi
yani pco belirtisi gibi görünüyor
kan verdim bakalım sonucunu 3,5 gibi alıp göstericem.
var mı pco dedim de kan sonucuna göre bakalım dedi.
niye böyle oluyor anlamıyorum
geçmiş olsun canım bak çokta önemli bişey yokmuş. bnce ilk aylarda korunma yöntemine bağlı olarak hemen olmayabiliyor ama tabi bellide olmuyor. bu yüzden çok takıntı yapma derim ben kendi adıma. umarım tabiki sıkıntı olmaz ama dr larda korunmayı bıraktıktan sonra ilk 6 ay hatta bazen 1yıl hiçbir tedavi uygulamıyorlar stres yüksek etken olduğu için.piyonist sanırım benimki de genetik olabilir
kilom yok ama annemin de 8 sene çocuğu olmamış belki de hormonları yüzündendi..gerçi köy yerinde yeterli beslenme yok,doktor yok bunlar da etkendir
geçmiş olsun canım bak çokta önemli bişey yokmuş. bnce ilk aylarda korunma yöntemine bağlı olarak hemen olmayabiliyor ama tabi bellide olmuyor. bu yüzden çok takıntı yapma derim ben kendi adıma. umarım tabiki sıkıntı olmaz ama dr larda korunmayı bıraktıktan sonra ilk 6 ay hatta bazen 1yıl hiçbir tedavi uygulamıyorlar stres yüksek etken olduğu için.
sen ovülasyon testleri deneyerek en uygun günü bulabilirsin aslında, ateş ölçme yöntemleri falanda var. istersen onlara bak.
haklısın
ateş ölçmeye başladım geçen ay bilemedim bakalım bu ay ne olacak
ovulasyon da alsam diyorum
diyorum da diyorum
tamam stres yapmıcam akışına bırakçam :)
bir de hayıt suyunu içicem
hayırlısı olsun canım. Allah en hayırlı zamnda versin inşallah. stres yapma sen zevk almaya bak. kısöetse olur zaten ona takılma yani. birde 2 günde bir yap ki sperm kalitesi daha yksek olsun. eşin sigara içiyormu bilmiyorum ama içki sigara en büyük düşman. en azından 1-2 aylık içmezse yada azaltırsa oda çok iyi olur. birde hayıt suyu ne yeni mi çıkmış ben duymadım hiç
Saolun canlarım
ister istemez üzülüyor işte insan hemen geliverse bebek istiyor
aldım sonucu,doktor çok tatlı biriydi açıkladı güzelce bana
prolaktinim 34.85 çıkmış. en uç 30 olması gerekiyor sanırım.bunun için dahiliyeye görünebilirsin dedi muhtemelen emar isterler ordan
bunu düşünücem
bir de FSH hormonum 9.37 bu da 6larda 7lerde olsa daha iyi dedi
bu hormonda yüksek olduğu için yumurtalar büyümeden kalıp atılmıyormuş,o yüzden de öyle diziliyorlarmış
bebek istediğin için hormon hapı vermiyim dedim,1 kaç ay deneyin dedi
olmazsa fakülteye gidersin dedi bir doktor ismi falan verdi işteböyle
tekrar geçmiş olsun canım....
pconun ne olduğunu ben pek bilmiyorum ama bak doktor pco var dememiş heralde dimi, gördünmü bak:)
rabbim tez zamanda şifanıda gönlündekinide hayırlısı ile versin inşaallah canımcım.....
bende komşuma gittim geldim, kahveydi çaya dönüş yaptıkDD
bende çay vardı onu aldım gittim, ev sahibime....
çay içtik, bir iki sohbet ettik geldim yeni....
ben bu hafta pazara gitmicem, bizim bugün pazar var komşuda pazara gidicek şimdi.
benimde bugün başım ağrıyo
sağol canım :)
pcomsu bir şey işte
ama tedavi edilemez değil çok şükür
iyi sen de kafanı dağıtmışsın
sabahtan benim de başım ağrıyordu,ilaç aldım,şimdi yine hafif var,biraz aç bıraktım kendimi sanırım
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.. ama bebek istediğinide herkese söylemesen daha iyi olur benim fikrim bu ama yani sana akıl vermek gibi olamsın. çünkü sürekli soracaklar ve sende stres olacaksın. bu nedenle yani.hayırlısı evet Allah doğru zamanı biliyor
alkol arada kullanır,sigara da bazen keyfine içer
ama içirtmicem ikisini de sevmiyorum,en başta kendi sağlığı için
hayıt otunu kaynatıp suyunu içiyorsun,adet düzensizliğine falan iyi geliyor prolaktini de düşürüyormuş
sen de bir araştır istersen :)
sen nasılsın ne yapıyorsun? çalışıyorsundur muhtemelen