Allah yardımcınız olsun inşallahYıl 2022. Tüm olaylara çözüm buluyorlar bu koliğe çözüm yok!!! Şuan kolikle mücadele eden anneler psikolojiniz ne durumda . Ben sanırım her geçen gün bitiyorum. 2bucuk aylık bebeğim. Kimisi 9 aya kadar sürdü falan yazmış. Psikolojim daha da yerle bir oldu. Siz durumlar nedir?
Amin acaba şuan kolik bebeğini büyütmeye çalışan var mı sayfada … aşırı korkuyorum 3.ay sonunda bitmezse diye
Peki yavaş yavaş düzeliyor mu . Mesela bizim ki gece uyumaya başladı ama gündüz gaz çıkaramam problemlerimiz huysuzluğumuz devam ediyorBizimki 3. Ay bittiği gibi düzeldi. Bıçak gibi kesildi resmen.
Sabır sabır hepsi geçecek
4uncu ay girdi tık diye kesildi ondan öncesi kabus gibiydi hem süt alerjisi hem kolikti merak etmeyin gecicekYıl 2022. Tüm olaylara çözüm buluyorlar bu koliğe çözüm yok!!! Şuan kolikle mücadele eden anneler psikolojiniz ne durumda . Ben sanırım her geçen gün bitiyorum. 2bucuk aylık bebeğim. Kimisi 9 aya kadar sürdü falan yazmış. Psikolojim daha da yerle bir oldu. Siz durumlar nedir?
Şuan bizim kız 2ay 21günlük 3 ayı bitecek bir 10 gün sonra ama bitmezse diye ödüm patlıyor. Eskisi gibi saatlerce ağlama sorunu yok . Gece uyumaya başladı fakat gurultu sesini dışarıdan duyuyoruz gün içinde hep huzursuz arada sancı tutarsa gündüzleri ağlıyor . Ama tuvalete bile zor gidiyorum devamlı huysuz şekilde . Acaba bitmeye yakın mıyız en çok merak ettiğim obende kolik bebek annesiyim şuan 9 aylık çok şükür hiç bir problemimiz yok.
ama 4 ay nefes aldığımı hatırlamıyorum ne gece ne gündüz sürekli kriz hali..
birde benim oğlum normal ağlamıyordu doğduğu günden beri ağlamayı bilmiyordu direk nefesi kesilip morarıyordu. sakinleştirmek dayanmak çok çok zor.
çok haklısın çok psikolojiyi etkileyen bir rahatsızlık ama geçecek arkadaşım
Peki yavaş yavaş düzeliyor mu . Mesela bizim ki gece uyumaya başladı ama gündüz gaz çıkaramam problemlerimiz huysuzluğumuz devam ediyor
Ben bir tek alerji konusuna baktırmadım. Çünkü doktor kanlı kaka ya da mukuslu kaka sordu . Kakası gayet normal olduğundan ona gerek duymadı. Kan idrar testi yapıldı. Onlarda temiz çıktı . Birde ultrasonla mide ve bağırsaklarına baktı. Çok gaz var dedi. Bağırsakları biraz geç gelişecek sanırım dedi. O zaman henüz daha 2.ayı yeni bitmiştik. Tabi insan yinede şüphe ediyor herşeyden. 4.aya girmemize 10 gün var . Gece uykusu başladı ama gündüz hep huysuz hep sancısı var . Top gibi . Acaba sizinde son Evrede öylemiydi?4uncu ay girdi tık diye kesildi ondan öncesi kabus gibiydi hem süt alerjisi hem kolikti merak etmeyin gecicek
O günlerin hayalini kuruyorum devamlıBir anda çocukla iletişim kurabilmeye başlıyorsun oynuyor gülüyor ediyor hareketleniyor bayağı bebek haline geliyor ve ağlamıyor
Şuan 2bucuk yaşında be üçüncü bebeğim olmasana rağmen çok fena idi hep aynı saatde ağlar ve susmazdi 4ayda birden bittiBen bir tek alerji konusuna baktırmadım. Çünkü doktor kanlı kaka ya da mukuslu kaka sordu . Kakası gayet normal olduğundan ona gerek duymadı. Kan idrar testi yapıldı. Onlarda temiz çıktı . Birde ultrasonla mide ve bağırsaklarına baktı. Çok gaz var dedi. Bağırsakları biraz geç gelişecek sanırım dedi. O zaman henüz daha 2.ayı yeni bitmiştik. Tabi insan yinede şüphe ediyor herşeyden. 4.aya girmemize 10 gün var . Gece uykusu başladı ama gündüz hep huysuz hep sancısı var . Top gibi . Acaba sizinde son Evrede öylemiydi?
Aynı konudan muzdarip biri olarak yarddddjmm. Üstelik ikiz bir olsa bir sekilde geçecek de ikisi de aynı anda saatlerce kıvranıyor ağlıyor çözüm bulamadım.. tavsiye istiyorumYıl 2022. Tüm olaylara çözüm buluyorlar bu koliğe çözüm yok!!! Şuan kolikle mücadele eden anneler psikolojiniz ne durumda . Ben sanırım her geçen gün bitiyorum. 2bucuk aylık bebeğim. Kimisi 9 aya kadar sürdü falan yazmış. Psikolojim daha da yerle bir oldu. Siz durumlar nedir?
Kan da neye bakıldı yani bir kan değeri eksikliğinden mi kolik olmasj. Doktor elle muayene eder etmez aşırı gazi var dedi atamadı da gazı masaj yaptı ama ona da izin vermiyor çığlık çığlığaBen bir tek alerji konusuna baktırmadım. Çünkü doktor kanlı kaka ya da mukuslu kaka sordu . Kakası gayet normal olduğundan ona gerek duymadı. Kan idrar testi yapıldı. Onlarda temiz çıktı . Birde ultrasonla mide ve bağırsaklarına baktı. Çok gaz var dedi. Bağırsakları biraz geç gelişecek sanırım dedi. O zaman henüz daha 2.ayı yeni bitmiştik. Tabi insan yinede şüphe ediyor herşeyden. 4.aya girmemize 10 gün var . Gece uykusu başladı ama gündüz hep huysuz hep sancısı var . Top gibi . Acaba sizinde son Evrede öylemiydi?
Benzer durumdayım birde iki tane benimki. Annemle helak olduk artık akşam eşim gelince birini ona devredip birkaç saat uyuyabiliyorsam şanslıyımŞuan bizim kız 2ay 21günlük 3 ayı bitecek bir 10 gün sonra ama bitmezse diye ödüm patlıyor. Eskisi gibi saatlerce ağlama sorunu yok . Gece uyumaya başladı fakat gurultu sesini dışarıdan duyuyoruz gün içinde hep huzursuz arada sancı tutarsa gündüzleri ağlıyor . Ama tuvalete bile zor gidiyorum devamlı huysuz şekilde . Acaba bitmeye yakın mıyız en çok merak ettiğim oinşallah geçsin artık. Belki bencillik ama vücudumun her yerinden stresten yaralar çıktı sütüm kesildi saçlarım dökülüyor tomar tomar doğum yaptığımdan beri balkona bile zor çıkıyorum bırakın dışarıyı falan her gün dua ediyorum ama korkuda var ya 6 ay sürerse diye
Iyi de alerji sadece kaka ve mukusla olmaz ki. Bagirsak tepkili olan var. Benim bebeğim de öyle. Siz alerji mamasi kullanmayi denediniz mi ?Ben bir tek alerji konusuna baktırmadım. Çünkü doktor kanlı kaka ya da mukuslu kaka sordu . Kakası gayet normal olduğundan ona gerek duymadı. Kan idrar testi yapıldı. Onlarda temiz çıktı . Birde ultrasonla mide ve bağırsaklarına baktı. Çok gaz var dedi. Bağırsakları biraz geç gelişecek sanırım dedi. O zaman henüz daha 2.ayı yeni bitmiştik. Tabi insan yinede şüphe ediyor herşeyden. 4.aya girmemize 10 gün var . Gece uykusu başladı ama gündüz hep huysuz hep sancısı var . Top gibi . Acaba sizinde son Evrede öylemiydi?
Sürekli emmek de istiyor muydu.bende kolik bebek annesiyim şuan 9 aylık çok şükür hiç bir problemimiz yok.
ama 4 ay nefes aldığımı hatırlamıyorum ne gece ne gündüz sürekli kriz hali..
birde benim oğlum normal ağlamıyordu doğduğu günden beri ağlamayı bilmiyordu direk nefesi kesilip morarıyordu. sakinleştirmek dayanmak çok çok zor.
çok haklısın çok psikolojiyi etkileyen bir rahatsızlık ama geçecek arkadaşım
Allah kolaylık versin. Kimisi 40 i çıkınca geçer diyodu çıktıktan sonra geçmedi yıkıldım, 2 aylık ölsün geçer geçmedi yıkıldım 3. 4. 5. .. 5 buçuk aylıkken azaltarak geçti bizde bir çok damla denedik etkisiz . Azıcık da olsa işe yarayan tek şey masajdıYıl 2022. Tüm olaylara çözüm buluyorlar bu koliğe çözüm yok!!! Şuan kolikle mücadele eden anneler psikolojiniz ne durumda . Ben sanırım her geçen gün bitiyorum. 2bucuk aylık bebeğim. Kimisi 9 aya kadar sürdü falan yazmış. Psikolojim daha da yerle bir oldu. Siz durumlar nedir?
çok zor gerçekten öyle iyi anlıyorum ki seni. bende aynıydım bide ilk çocuk acemilik yıkılmıştım. ağlaması hiç bitmiyordu birde nefessiz kalıp morarması beni mahvediyordu. inan bende aynaya bakamıyordum hem çok zayıflamıştım hemde çok dediğin gibi saçlarım dökülmüştü. ama bi anda geçecek allahın izniyle. artık bebek kendi kendine hareket etmeye başladıgında göreceksin ki sıkıntıları gidiyor rahatlıyor düzelicek biraz daha sabır arkadaşım.Şuan bizim kız 2ay 21günlük 3 ayı bitecek bir 10 gün sonra ama bitmezse diye ödüm patlıyor. Eskisi gibi saatlerce ağlama sorunu yok . Gece uyumaya başladı fakat gurultu sesini dışarıdan duyuyoruz gün içinde hep huzursuz arada sancı tutarsa gündüzleri ağlıyor . Ama tuvalete bile zor gidiyorum devamlı huysuz şekilde . Acaba bitmeye yakın mıyız en çok merak ettiğim oinşallah geçsin artık. Belki bencillik ama vücudumun her yerinden stresten yaralar çıktı sütüm kesildi saçlarım dökülüyor tomar tomar doğum yaptığımdan beri balkona bile zor çıkıyorum bırakın dışarıyı falan her gün dua ediyorum ama korkuda var ya 6 ay sürerse diye
maalesef emmiyor benim oğlumSürekli emmek de istiyor muydu.