Muskatı benim bir arkadaşım da söylemişti. Siz baya da küçüksünüz, hamilelik günlüğünüz doğru mu 20 günlükler mi? Erkenden çözümler bulmanız iyi olmuş öyleyse. Biz 3 aylık olduk biraz daha rahat artıkBen nispeten azalttım biogaia kullanıyorum.aptamol conformil kullandım,hipp comboit kullandık ikisi de kesmedi gazı. Aptamil mahvetti.sonra hipp organik kullandık. Mamalarina 10 damla 5 damla damlattim. Birde muskat veriyorum günde bir kez eser mahiyette toz seklinde. Daha kolay gaz çıkıyor eskiye göre daha çok uyuyorlar. Aşırı ağlamaları kesildi.birde mama CC arttırdım.hicbirini doktora sormadım. Rezene ve kimyon da verdim ama o fayda etmedi. Belki çözüm olur diye yazıyorum.masaja izin vermiyorlardı artık günde bir kez 1 2 dakika yapıyorum. Ama doktora sorun tabi. Ben iki kolik bebeğe aynı anda bakınca mecburen her yolu denedim...
Aslında bakarsınız aynı şeyler bir yağ kullanmaya başladım vitamin var içinde dört adet. Zeytin yağı ondan sabah akşam veriyorum. özel üretiliyor İlhan sarı bebekler için organik zeytinyağı internet sitesi var oradan sipariş verebilirsiniz. Denemek isterseniz tabi. Ben anason falan hiç vermedim karaciğeri yorar diye daha çok küçükler ama çok veren kişi var . Biraz biraz rahatız gün içinde az bir ağlama huysuzluk durumu kaldı inşallah geçer ama devamlı inleme haline geçtikDaha bitmedi ama azaldı eskiye nazaran. Siz ne yaptınız azaldi
3. Ay tavan yaptı dayanamayacak kadar ağlıyordu zaten tek basıma bakamadım bebeğime 3. Ayın sonunda bir sabah uyandım ve kızım gülüyordu ilk gülüşü diyebilirim o günden sonra geçti hiç bitmeyecek zannediyordum bende kimisi 1 yaşına kadar devam ediyor falan diyordu neyseki bitti suan tam aksine çok uslu bir bebekYıl 2022. Tüm olaylara çözüm buluyorlar bu koliğe çözüm yok!!! Şuan kolikle mücadele eden anneler psikolojiniz ne durumda . Ben sanırım her geçen gün bitiyorum. 2bucuk aylık bebeğim. Kimisi 9 aya kadar sürdü falan yazmış. Psikolojim daha da yerle bir oldu. Siz durumlar nedir?
Bizimki 3.aya girdiğimize gülmeye başladı tepki veriyor ilgisini bişeyler çekiyor eskisi gibi kötü değil ama sancı tutuyor özellikle sabah uyandığında ağlayarak kalkıyor gün içinde arada gaz sancıları tutuyor. Daha üstten ve alttan kendi kendine gaz çıkaramıyor. Ne zaman yapar bilmiyorum ama sanırım hepimizin çocukları bunu başarabildiğinde tam anlamıyla rahatlayacak. Bizim kız alttan gaz çıkarırken ağlıyor.doktor kontrol etti çoğu bebek ağlarmış. Sanırım bağırsak problemi olduğu için ağrı ya da sancı yapıyormuş gaz çıkışı olurken. İşte o aralar kötü oluyoruz umarım biter bizimde. Yalnız anlamadığım çok şiddetli bebeklerin hemen kesiliyor ortada gidenlerin ne ara biteceği meçhul. İlk 2 ay epey şiddetli gitti 3.ay yavaştan duruldu. Artık aguluyor falan ama sık sık sancı tutmaya devam ediyor .3. Ay tavan yaptı dayanamayacak kadar ağlıyordu zaten tek basıma bakamadım bebeğime 3. Ayın sonunda bir sabah uyandım ve kızım gülüyordu ilk gülüşü diyebilirim o günden sonra geçti hiç bitmeyecek zannediyordum bende kimisi 1 yaşına kadar devam ediyor falan diyordu neyseki bitti suan tam aksine çok uslu bir bebek
Yani suan bile ara ara gaz sancısı oluyor bebeğimin ama öyle aglama krizleri yok özellikle geceleri arada gaz sancısıyla uyanıyorBizimki 3.aya girdiğimize gülmeye başladı tepki veriyor ilgisini bişeyler çekiyor eskisi gibi kötü değil ama sancı tutuyor özellikle sabah uyandığında ağlayarak kalkıyor gün içinde arada gaz sancıları tutuyor. Daha üstten ve alttan kendi kendine gaz çıkaramıyor. Ne zaman yapar bilmiyorum ama sanırım hepimizin çocukları bunu başarabildiğinde tam anlamıyla rahatlayacak. Bizim kız alttan gaz çıkarırken ağlıyor.doktor kontrol etti çoğu bebek ağlarmış. Sanırım bağırsak problemi olduğu için ağrı ya da sancı yapıyormuş gaz çıkışı olurken. İşte o aralar kötü oluyoruz umarım biter bizimde. Yalnız anlamadığım çok şiddetli bebeklerin hemen kesiliyor ortada gidenlerin ne ara biteceği meçhul. İlk 2 ay epey şiddetli gitti 3.ay yavaştan duruldu. Artık aguluyor falan ama sık sık sancı tutmaya devam ediyor .şu yaşadığınız duyguyu yaşamak istiyorum vallahi. Şuan kendi kendine gaz çıkarabiliyor mu peki bebeğiniz? Çok uzun yazdım kusura bakmayın
Vallahi dikkat ediyorum inanır mısınız havalar çok soğuk değil ama yinede patik giydiriyorum . Ne bileyim . Bir şekilde gazı çok fazla daha hiç yukarıdan kendi kendine çıkardığı görmedim ama sırtına yavaşça patpatlayınca hemen çıkarıyor. Bazen nadir sancı giriyor . Bilmiyorum umarım bu ayın sonunda bizimde biter inşallahYani suan bile ara ara gaz sancısı oluyor bebeğimin ama öyle aglama krizleri yok özellikle geceleri arada gaz sancısıyla uyanıyor
Kendi çıkarıyor artık gazını alttan da üstende tavsiyem bebeği sıcak tut özellikle ayaklarını çok rüzgara çıkarma hemen gaz yapıyor bizim bebeklerde
Benim kızım normalde hiç ağlamıyor artık kendi kendine oynuyor ağladığında anlıyorum ki yine gaz sancısı var ayaklarına masaj yapıyor rahatlıyor
Yok muskat da çözüm sağlamadı. Öyle bir ağlıyorlar ki gaz gelince kısa ama kuvvetli aglama. Derin uykuda bile..Büyüme atakları sanırım. Sadece göğsümun uzuerjnde uyuyorlar en uzun uykuları. Benimkiler 48 günlük erken doğdular. 3 ayda bitiyor mu gaz yoksa kendi kendine daha rahat mı çıkartıyor.Muskatı benim bir arkadaşım da söylemişti. Siz baya da küçüksünüz, hamilelik günlüğünüz doğru mu 20 günlükler mi? Erkenden çözümler bulmanız iyi olmuş öyleyse. Biz 3 aylık olduk biraz daha rahat artık
İnleme benim birinde de basladi. Mizildaniyor sürekli. Peki ne yağı kullandinizAslında bakarsınız aynı şeyler bir yağ kullanmaya başladım vitamin var içinde dört adet. Zeytin yağı ondan sabah akşam veriyorum. özel üretiliyor İlhan sarı bebekler için organik zeytinyağı internet sitesi var oradan sipariş verebilirsiniz. Denemek isterseniz tabi. Ben anason falan hiç vermedim karaciğeri yorar diye daha çok küçükler ama çok veren kişi var . Biraz biraz rahatız gün içinde az bir ağlama huysuzluk durumu kaldı inşallah geçer ama devamlı inleme haline geçtik
Tamamen bitti diyemem ama çok nadiren gaz sancısı çekiyor. Gündüz uykusu sallanmadan asla uyumaz, kendi başına oyun halısında vs asla durmaz hemen mızlayıp ağlıyor ama kucakta gezdirince konuşunca falan ağlamıyor artık. Baya rahatladık geçen aya göre sadece fiziksel olarak çok yoruyorYok muskat da çözüm sağlamadı. Öyle bir ağlıyorlar ki gaz gelince kısa ama kuvvetli aglama. Derin uykuda bile..Büyüme atakları sanırım. Sadece göğsümun uzuerjnde uyuyorlar en uzun uykuları. Benimkiler 48 günlük erken doğdular. 3 ayda bitiyor mu gaz yoksa kendi kendine daha rahat mı çıkartıyor.
İsmi İlhan sarı bebekler için zeytin yağı linkini yollıyım. Bağırsakları rahatlatıyor sadece geçirme gibi bir etkisi yok ama organik … biraz biraz rahatladık biz onunla . İçinde omega3 falan da varİnleme benim birinde de basladi. Mizildaniyor sürekli. Peki ne yağı kullandiniz
Bebekler İçin Zeytinyağıİnleme benim birinde de basladi. Mizildaniyor sürekli. Peki ne yağı kullandiniz
Durumunuz ne oldu acaba ne zmn gecti bebeğim 3 aylık bi ara düzelmişti geçiyor sandım tavan yaptı yine delirmek üzereyim ağlamaktan uykusuzluktan gözlerim acıyor 4 duvar arasinda yaşıyorum tek başımayım yardım edenimde yokYıl 2022. Tüm olaylara çözüm buluyorlar bu koliğe çözüm yok!!! Şuan kolikle mücadele eden anneler psikolojiniz ne durumda . Ben sanırım her geçen gün bitiyorum. 2bucuk aylık bebeğim. Kimisi 9 aya kadar sürdü falan yazmış. Psikolojim daha da yerle bir oldu. Siz durumlar nedir?
4. Ay atağına girmiş olabilirsiniz. Çok zordu uyku hiç yoktu, sürekli ağlar krize girerdi. 6. Ayda baya baya rahatladım ben, şimdi 7.5 aylık oturtuyorum ve kendisi oyuncak oynuyor. Gece sallanıyor ama yine de 2 saat kesintisiz uyuduğu da oluyor o sırada dinleniyorum. Hepsi geçip gidiyor ama yalnızlık çok zorDurumunuz ne oldu acaba ne zmn gecti bebeğim 3 aylık bi ara düzelmişti geçiyor sandım tavan yaptı yine delirmek üzereyim ağlamaktan uykusuzluktan gözlerim acıyor 4 duvar arasinda yaşıyorum tek başımayım yardım edenimde yok
Belim agriyor tasimaktan Allahima sukur kilosu güzel ama artık taşıyamaz oldum bazen kucakta bile durmuyor sanki anlattığınız zamanlar hiç gelmeyecek gibi geliyor ev berbat halde kendime bakamıyorum wc ye koşarak gidip geliyorum biraz gülse hemen video cekiyorum babasına atıyorum hep ağlıyor yavrum4. Ay atağına girmiş olabilirsiniz. Çok zordu uyku hiç yoktu, sürekli ağlar krize girerdi. 6. Ayda baya baya rahatladım ben, şimdi 7.5 aylık oturtuyorum ve kendisi oyuncak oynuyor. Gece sallanıyor ama yine de 2 saat kesintisiz uyuduğu da oluyor o sırada dinleniyorum. Hepsi geçip gidiyor ama yalnızlık çok zor
Benim de el bileklerimde tendonlarım yırtıldı bileklikle duruyorum aylardır. Kucakta gezmeyi hala sever ama eskisi gibi mız mız değil. İnanın ben de sizin gibiydim. Bebek arabasında otomobilde her yerde çığlık çığlığaydık. Allahım bir kerecik oturacak mı şu bebek arabasına derdim. 6 aylıktan sonra çıkabildik biz de dışarı ama hala avm kapalı yerlerde durmaz da bebek arabasıyla yürüyüşe çıkıyoruz hatta geçen haftadan beri bebek arabasında gezerken uyuyor ilk gördüğümde sevinçten gözlerim doldu. Benim arşivim de o kısacık uykularındaki fotoğraflarıyla dolu çünkü diğer anlarda hep kaos olduğu için telefonu elime alamazdım. Evi vs boşverin gerçekten yaşamayan anlamaz, günü kurtarın. Günde 30dk bile babası baksa o anda duşa girin bazen çıkın evin önüne bi yürüyün size iyi gelen neyse onu yapın çünkü akıl sağlığımızı korumak baya zor önce sen mutlu olmalısınBelim agriyor tasimaktan Allahima sukur kilosu güzel ama artık taşıyamaz oldum bazen kucakta bile durmuyor sanki anlattığınız zamanlar hiç gelmeyecek gibi geliyor ev berbat halde kendime bakamıyorum wc ye koşarak gidip geliyorum biraz gülse hemen video cekiyorum babasına atıyorum hep ağlıyor yavrum
Disari cikabildinizmi 6 aydan sonra ben hic çıkamıyorum bikere denedim avm gittik avm inledi emziem odasında emzirip uyuttum bebek arabasına koydum daha beter ağladı apar topar eve geçtik sağlık ocağına bile giderken bi kaos başka beb3klere bakıyorum beb3k arabasında etrafı izliyorlar gülüyorlar cok üzülüyorum
Katılma nöbeti gibiyse acaba demirine baktırdınız mı? Demir eksiklğnde böyle katılma nöbetleri oluyorbende kolik bebek annesiyim şuan 9 aylık çok şükür hiç bir problemimiz yok.
ama 4 ay nefes aldığımı hatırlamıyorum ne gece ne gündüz sürekli kriz hali..
birde benim oğlum normal ağlamıyordu doğduğu günden beri ağlamayı bilmiyordu direk nefesi kesilip morarıyordu. sakinleştirmek dayanmak çok çok zor.
çok haklısın çok psikolojiyi etkileyen bir rahatsızlık ama geçecek arkadaşım
Allah yardımcımız olsun bebek büyütmek cok zor kolik bebek dahada zor gerçekten psikoloji sabır cok zorluyor aynı şeyleri yaşayan annelerle konuşunca rahatlıyorum kolik nedir bilmeyen bu niye ağlıyor açtır usuyodur bilmem ne iyice sinirlerim bozuluyorBenim de el bileklerimde tendonlarım yırtıldı bileklikle duruyorum aylardır. Kucakta gezmeyi hala sever ama eskisi gibi mız mız değil. İnanın ben de sizin gibiydim. Bebek arabasında otomobilde her yerde çığlık çığlığaydık. Allahım bir kerecik oturacak mı şu bebek arabasına derdim. 6 aylıktan sonra çıkabildik biz de dışarı ama hala avm kapalı yerlerde durmaz da bebek arabasıyla yürüyüşe çıkıyoruz hatta geçen haftadan beri bebek arabasında gezerken uyuyor ilk gördüğümde sevinçten gözlerim doldu. Benim arşivim de o kısacık uykularındaki fotoğraflarıyla dolu çünkü diğer anlarda hep kaos olduğu için telefonu elime alamazdım. Evi vs boşverin gerçekten yaşamayan anlamaz, günü kurtarın. Günde 30dk bile babası baksa o anda duşa girin bazen çıkın evin önüne bi yürüyün size iyi gelen neyse onu yapın çünkü akıl sağlığımızı korumak baya zor önce sen mutlu olmalısın
ahh o yorum yapa yapa insanın son kalan enerjisini de emmeleri yok muAllah yardımcımız olsun bebek büyütmek cok zor kolik bebek dahada zor gerçekten psikoloji sabır cok zorluyor aynı şeyleri yaşayan annelerle konuşunca rahatlıyorum kolik nedir bilmeyen bu niye ağlıyor açtır usuyodur bilmem ne iyice sinirlerim bozuluyor
evet öyleymiş bizde doktorumuza danıştıgımızda tabi baktı herşey normaldi. hatta bi gün aşı için sağlık ocagına götürmüştük gene bi ağlama nefessiz kalma morarma durumu oldu aşı olurken. biz tabi ona alışkındık artık ordaki hemşire korkmuş ve doktora haber vermiş doktor gelip bakmıştı ve gene de bize tekrar bi kan testi ve kardiyolojiye göstermemizi söyledi. bu sefer de biz panik olduk acaba diğer doktorumuz fark edemedimi diye.Katılma nöbeti gibiyse acaba demirine baktırdınız mı? Demir eksiklğnde böyle katılma nöbetleri oluyor
Ne zaman bitti acaba? Şuan aynı derde sahibimYıl 2022. Tüm olaylara çözüm buluyorlar bu koliğe çözüm yok!!! Şuan kolikle mücadele eden anneler psikolojiniz ne durumda . Ben sanırım her geçen gün bitiyorum. 2bucuk aylık bebeğim. Kimisi 9 aya kadar sürdü falan yazmış. Psikolojim daha da yerle bir oldu. Siz durumlar nedir?