bitsin istemem asla..AMA..?

Evlilikte maddi çöküşler tabii ki yaşanır. Eşler birbirine destek olur, hatalarını gözden geçirir, ne yapabiliriz diye düşünür vs... Ama eşinizin tavrını çok yanlış buldum.

Şimdi aç değiliz açıkta değiliz diye düşünüyor olabilir ama ev bile sizin değil. Artık arabanız da yok. Peki siz bu iki minik çocuğunuza ne verebileceksiniz? Daha güzel eğitim alsınlar deseniz para gerek, güzel giyinsinler deseniz para gerek, bir kursa gitsinler yetenekleri ortaya çıksın deseniz ona da para gerek. Allah korusun aniden bir sağlık sorununuz çıksa (böyle şeylerin ne zaman olacağı hiç belli olmuyor maalesef) onu bile karşılayamayacaksınız. Siz bunları düşünüp içinizi sıkarken, buraya gelip konu açarken eşinizin bu şekilde gezip tozması bana çok yanlış geliyor.

Ben eşinizin bu davranışını boşanma sebebi olarak görüyorum. Siz tabii ki eşinize şans vermelisiniz. Konuşup anlamasını sağlamalısınız. Ama biliyorum bunlar sonuç vermeyecek.

Çocukluklarını yaşayamamış insanlar büyüdüklerinde böyle yetişkinler haline geliyor. Hevesim içimde kaldı diye diye eşlerinin ve çocuklarının heveslerini içlerinde bırakıyorlar maalesef.

Eğer boşanmadan sorunu çözmek istiyorsanız eşinizin maaşına el koymaktan başka çareniz yok. İmkanınız varsa (çocuklara bakacak birilerini bulursanız) kendiniz de işe girin ve eşinize harçlık verin. Kredi kartlarını elinden alın. Acımasızca geliyor ama bu durum devam ederse sizin düştüğünüz durum daha acınası olacak.

Sizi anlıyorum ama doğrusu bu sorun çok da müdahale edebileceğiniz bir şey değil. Çünkü eşiniz bir yetişkin sonuçta ve gerekli muhasebeyi yapmayı öğrenmesi gerekiyor. Belki de bunu daha ciddi bir kayıpla öğrenecek bilemiyorum. O yüzden kendinizi çok hırpalamayın ve gereğinden fazla fedakarlık yapmayın.

o degil de bu esinin arkadaslari her firsatta ne diye senin esine illa gel diyorlar gitsinler esleriyle sevgilileriyle gezsinler biraz da.esine "biz oderiz biz hallederiz" diyerek kandiriyorlar e senin esinde arkadaslarina karsi cok pısırık belliki ses etmiyor.
evlendikten sonra bu kadar arkadas meraki da iyi degil.aile unutuluyor ya da iste boyle denge kurulamiyor maddi acidan
senin tek yapman gereken elindeki maasi senin yonetmen.buna izin vermiyorsa gizli gizli hesap acip para biriktirmen olur.esinden para tırtıklaman lazim yoksa bu adam daha cooook arkadaslarina para yedirir

Farkındasın işte ,adam düzelmiyor ,alışmış özür dileyip tekrar başa sarmaya .. bu ,sana ve çocuklarına çok büyük saygısızlık ..üstelik büyük bir çıkmaza girmişsiniz hataları sebebiyle .. ne desem bilemedim .. kendini yok saymış ,yıllarca fedakarlık yapmışsın , üstelik seviyorsun ,dört elle evliliğine sarılacağına ,sürekli kaçıp kendini odullendirmeyi seçmiş .. onun yerinde olsam dışarda içtiğim bir yudum çay boğazımı deler geçer ..Çok savruk yaşıyor ..Allah kolaylık versin ..kafanı karıştırmak istemiyorum ..yalnız iyi düşün ,10 yılın muhasebesini iyi yap ..

Sunu anladimki cogu erkek ayni.. esime bende derimki bazen.. bosanirsak bi gun senin bu arkadas sevdandan okacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…