Bitmeyen Tükenmeyen K.V.sitemleri

Kadın hazır koyuyor önüne hala kıynınımı hıftıdı bir gidimim yapıyon ama. Bari kendi yiyecekleri yap kız, ayıp olur.
Ben sos falan bişey ıstemıyorum ki ondan. Onun kurban etlerini neden ben dograyayım hem. Yemek yapıyor da gidince oturtmuyor. Hadi bunu getir hadi bunu götür... Yok yok haftada 1 bize çok geliyor. Bu sefer evi yönetmeye çalışıyor. Haftada 1gitsem hadi yatılı kalın, yatılı kalsan hadi akşam gidin....

18 yıllık evliyim 2 3 yıldır böyleyim öncesi tam bir aptallıkmış

Uu çok feci. Baya sağlam çemkirmişsiniz. Neyse eşiniz hak veriyorsa, çekirdek ailenize huzursuzluk serpiştirmiyorlarsa çok iyi olmuş.
E yaş oldu 38 eşimde 41 ona benden başka kimseden fayda olmayacağını maalesef acı bir şekilde tecrübe ederek öğrendi. (Geçen yıl kaza geçirdi kardeşi bile geçmiş olsun demedi) duyarsız sadece işi düşünce görüşüp konuşan bencil tiplerden dir kendileri..ölsek dönüp baknaz o derece.. anne babası da memleketteyiz biz uzağız ilgilenemiyor uz buraya gelin diye baskıladı resmen dalga geçer gibi..tabiki gitmedim..eşimle ilgilenmek artı onların hizmeti uğraşamazdım gerçekten.. eşim çok bozuldu ki anne babasına çok düşkündür normalde..şimdi ölseler umurunda olmaz o derece ...ben bile şaşkınım..boşa dememişler her şerde bir hayır vardır diye

Diğer gelini neden hizmetçi değil?
O kaynanamın hayırsız olan anne babasına zerre saygısı sevgisi olmayan,ailesini düşman gibi gören .. biricik oğlunun karısı..ona ne laf söyler nede söyletir dolayısıyla karısınada öyle..ne demişler deveye diken insanı ...öpen yaranır

bu arada doktora falan git diye canını acıtmaya çalışması iğrenç bir davranış. Sırf bunun için affetme
Fizyolojik rahatsızlığım yok korunuyorum zaten bu aileye bir çıcuk daha vermek beni yıpratır düşüncesindeyim 1 kızım var 16 sında 2. baskısı bu yıllardır yemediğm laf kalmadı 3 yıldır korunmayı bıraktım olursa olur diye oyalıyorum herkesi çeneleri kapansın diye...oda olmuyor sanıyor öyle sansın ...çenesini kapatmıştı bayağıdır şimdi tatile gidince başladı yine rahatlığım batıyor haliyle ondan bu baskı

Zaten bu kayınvalideler pek hevesliler yatak odasına kadar her şeye karışmaya. Çok istiyorsa kendisi yapsın çocuk. Terbiyesiz

Zaten bu kayınvalideler pek hevesliler yatak odasına kadar her şeye karışmaya. Çok istiyorsa kendisi yapsın çocuk. Terbiyesiz
Söylemişliğim var . otur kendin doğur çok istiyorsan diye ..bozulmuştu seni niye aldım o zaman demişti küstahça...
Oğluna hayat arkadaşıyım ben kuluçka makinası değilim...
Ayrıca biz çok mutluyuz oğlunun bu hayattaki en büyük şansı benim bunuda unutma demiştim...daha sinirlenip laf geçiremeyince
K.p.doldurup saçma sebeplerle bana sardırmıştı o dönem sonra kızının başına türlü olaylar geldi sorumsuzluğu göz önüne alarak boşadı kocası... Birkaç yıl bunun şokuyla yaşayıp yakamdan düştüler...şimdilerde yine burunları kalktı ..işin şakası bir yana,hala ders almamaları ne acı değilmi

Kötüler asla ders almıyorlar ve değişmiyorlar maalesef. Hakkınızı savunmanız çok güzel

Yürü beee

ona neymiş 2. çocuğu ister yapar ister yapmazsınız!!
bigün de yine bunu derse SANANE demeyin de eşimle beni ilgilendirir diye sokun yine lafı

gerçekten o konserveleri size yaptırıyordu onlarda yiyor he zıkkım yesinler
benim de içimin yağları eridi valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…