Bitmeyen Tükenmeyen K.V.sitemleri

Çok iyi demişsiniz ağzınıza sağlık sustukça onlar kendi haklı zannedip üste çıkıyorlar. Hakedene hakkettiği gibi, bunlar saygıdan falan anlamaz zaten.

Aynen, en iyisini eltin yapıyor. Böyle sabır çekip çekip dolup taşmaktansa baştan koymuş sınırı, şimdi onlar tatlı olur, sen kötü.

Evvet, çok becerikli olmayacaksın, bilmiyorum deyip çekileceksin, kendine yetecek kadar becerin olacak, fazlası sömürülür, kim olsa sömürür, hazır tatlı olur çünkü.
Ben hep bilmiyoruma yatıyorum.Kurban eti dograyamam midem kalkar falan. Muamele tabi. Domates sosu yapmayı falan bilmem Beni çagırmasın diye bısey bılmıyorum

Evvet, çok becerikli olmayacaksın, bilmiyorum deyip çekileceksin, kendine yetecek kadar becerin olacak, fazlası sömürülür, kim olsa sömürür, hazır tatlı olur çünkü.
Benim kaynanamın elinden bir kaçan bir uçan kurtulur biliyor musun?
Tam basbelasi.
Kafası bozuk.
Arsız yüzsüz evine gitmekten nefret ediyorum.
Yapamam edemem de hikaye yapılacak iş buluyor.
Küçük eltim nasıl bağırıyor ona hiç umruna değil.
Ben gitmemeyi tercih ediyorum okadar nefretlik.

Ben hep bilmiyoruma yatıyorum.Kurban eti dograyamam midem kalkar falan. Muamele tabi. Domates sosu yapmayı falan bilmem Beni çagırmasın diye bısey bılmıyorum
Kadın hazır koyuyor önüne hala kıynınımı hıftıdı bir gidimim yapıyon ama. Bari kendi yiyecekleri yap kız, ayıp olur.

Oh valla ben ferahladım, eline ağzına sağlık sister.
Daha da gitme, yardım falan da etme. Kurtulmuşsun, kutlamayı hak ediyor.
Ha bu arada doktora falan git diye canını acıtmaya çalışması iğrenç bir davranış. Sırf bunun için affetme bence, sinirin geçtikçe bu sözünü hatırla, unutma ki taze kalsın.
Kadın çok fena, klasik kayınvalide gerçi ama seni kullandığı ölçüde seviyor gibi görünmüş. İşte gerçek düşünceleri ortaya döküldü. Hayırlı olsun.

Doktora git falan hikaye, kadının rahatlığını hazmedemiyorlar. Yıllar sonra totosu az yer gördü, ne münasebet, gelin dediğin çalışır, neyine rahat etmek (!) Ötekisi gelin değil herhal. Bu ailelerde böyle olur, yayılıp yatan tutulur, çalışan didinen insan yerine konmaz.

Aynen öyle. Benim çevremde de var. Canına okuyan, olay çıkaran, car car kavga eden kıymetli oluyor. Valla bir cinnet her şeyi çözer, herkese tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…