- 19 Mayıs 2020
- 47.113
- 211.308
- 548
Gerekirse papatya tarlasını içsin, serin kalması lazım. Ağlar zırlarsa, telaşlı telaşlı kendini açıklamaya çalışır, adamın gözüne bakarsa adam da ordan alır yürür.Sizin şu an burdan rahatça cikacaginiz tek nokta hiic kızıp kavga etmeden duygusuz sekilde devam etmeniz. Ben sana problemimi anlattım, sen tutup insanlara yanlış yansıttın. Senin yaptığın hatanın sorumluluğunu ben almıyorum. Nasil bozduysan öyle düzelt diyeceksin. Bir kere alttan alsan anamı kovdun olur. Ben habersiz misafir istemiyorum ve bunun dışında olan şeylerle hiçbir ilgim yok ve asla kabul etmiyorum benim vicdanim o lafları etmedigim icin cok rahat de geç.
Robot süpürge birkaç marka dışında pahalı bir şey değil. 200 euroya bile var. Ayrıca kaç kere o ayarda hediye aldılar sanki? Siz evinizde ağırlayarak onları 2000+ euroluk masraftan kurtarıyosunuz. Madem onlar bu kadar yüzsüz siz de açık açık hediye isteyin. Mesela kitchenaid marka bir ev aleti olur, espresso makinesi olur, çocuğa ipad olur. Ya evinize kabul etmeyin ya da evinizde o kadar süre kalıyolarsa karşılığını versinler.robot süpürge almışlardı
Ya gidip en dandik şeyi almışlardır, burda adam oluyo onlar işte.Robot süpürge birkaç marka dışında pahalı bir şey değil. 200 euroya bile var. Ayrıca kaç kere o ayarda hediye aldılar sanki? Siz evinizde ağırlayarak onları 2000+ euroluk masraftan kurtarıyosunuz. Madem onlar bu kadar yüzsüz siz de açık açık hediye isteyin. Mesela kitchenaid marka bir ev aleti olur, espresso makinesi olur, çocuğa ipad olur. Ya evinize kabul etmeyin ya da evinizde o kadar süre kalıyolarsa karşılığını versinler.
Annem bana buzdolabı der. Öyle olmak lazım işte, kimsenin nazi geçmiyor bana. Kimse de böyle salak salak şeyler yapıp da korkudan özür diler, çözmeye çalışırım diye beklemiyor. Biliyorlar çünkü bozulduysa bozulsun benim işime gelir. Ben evimde paşalar gibi otururum valla bana hiçbir şey olmaz.Gerekirse papatya tarlasını içsin, serin kalması lazım. Ağlar zırlarsa, telaşlı telaşlı kendini açıklamaya çalışır, adamın gözüne bakarsa adam da ordan alır yürür.
Cimrilikten otel tutmayıp suriyeli gibi 30 kişi bir daireye çöreklenen tiplerin ben de çok matah hediyeler aldığını sanmıyorum. O kadar gün otelde kalsa 60-70 bin liradan aşağı çıkamayacak 10-15 bin liralık robot süpürgeyle günü kurtarıyor. O da bir seferlik bir hediye. Diğer geldiği zamanlar ne alıyor bilmiyoruz.Ya gidip en dandik şeyi almışlardır, burda adam oluyo onlar işte.
Buzdolabı sözü sizde de var demek.Konu sahibi arkadaşım birde kendi anneniz olarak düşünün.Aynı şey annenizin başınada gelebilirdiAnnem bana buzdolabı der. Öyle olmak lazım işte, kimsenin nazi geçmiyor bana. Kimse de böyle salak salak şeyler yapıp da korkudan özür diler, çözmeye çalışırım diye beklemiyor. Biliyorlar çünkü bozulduysa bozulsun benim işime gelir. Ben evimde paşalar gibi otururum valla bana hiçbir şey olmaz.
Eşimin anne tarafı sülalesindeki lakabım "Soğuk gelin". :))Annem bana buzdolabı der. Öyle olmak lazım işte, kimsenin nazi geçmiyor bana. Kimse de böyle salak salak şeyler yapıp da korkudan özür diler, çözmeye çalışırım diye beklemiyor. Biliyorlar çünkü bozulduysa bozulsun benim işime gelir. Ben evimde paşalar gibi otururum valla bana hiçbir şey olmaz.
Valla gorumcenin kayinvalidesinin ozellikleri onemli degil dunya iyisi bile olsa kalmasınin sebebi yok. Insanlar nerede nasil davranmasi gerektigini cidden bilmiyorlarsa birisinin dogrusunu soylemesi gerekiyor. Bu kisi de sizsiniz cunku olayin ucu size dokunuyoryarın kayınvalide geldiğinde söyleyim o zaman, hem bana sorulmadı hem de görümcenin kayınvalidesinin gelmesine gerek yok diye söylerim. görümcenin kayınvalidesi iyi hoş ama inanılmaz ısrarcı biridir kendi dediği dogrudur kendi dediğini yaptırır. bir hafta birlkte kaldık tanıdım kadını. yani görümcemin kayınvalidesini bu kadar tanıyacak yakınlıkta neden oldum anlamıyorum
kendi annem böyle bi durumu yapmazdı diyelim ki yaptı en başta ben söylerdim anne gelinize güzelce söyle anlat diye. bizim ailede böyle bişey olsa en incesine kadar düşünülür gelin bir de bebekle ugrasmasın diye. annem kendisi gelininde kalırken bir de dünürü gelecek kalacak, yani mümkünü yok böyle bir şeyin. cocuklarından biri ilkaki müdahake eder zaten bizden önce annem buna izin vermrzBuzdolabı sözü sizde de var demek.Konu sahibi arkadaşım birde kendi anneniz olarak düşünün.Aynı şey annenizin başınada gelebilirdi
Robot süpürge parçalayan adam gibi gözünün önünde parçalardım ben olsam. Kaç kuruşluk şeyse bir de başınıza kakıyor. En pahalısı ne kadar bunların da siz milleti evinizde otel personeli gibi ağırlayacakmışsınız?robot süpürge almışlardı
2.el buzdolabı, koca eve elektrikli dikey el süpürgesi, her şeyi yıllarca kullandım, herşeyimi kendim yaptım. Almancı bizde de vardı yoksa. Herife acayip kuruldum, böyle sağa sola minnetle mi büyütecek çocuklarını?Robot süpürge parçalayan adam gibi gözünün önünde parçalardım ben olsam. Kaç kuruşluk şeyse bir de başınıza kakıyor. En pahalısı ne kadar bunların da siz milleti evinizde otel personeli gibi ağırlayacakmışsınız?
Buradan sonra geri adım atarsanız her sene 2 aya bir misafir ağırlarsınız. Karar sizin.
Elif abla burada sorun kayınvalide değil ki kayınvalide zaten konu sahibi evlenmeden de o şehirde ameliyat olmuş kadın onun için gelebilir diyor.Buzdolabı sözü sizde de var demek.Konu sahibi arkadaşım birde kendi anneniz olarak düşünün.Aynı şey annenizin başınada gelebilirdi
Ya bir de kıytırık üç parça şey aldı diye beni mi satın almış oldular yani? Yerler öyle ayağı, hadi kışkış başka kapıya yani.2.el buzdolabı, koca eve elektrikli dikey el süpürgesi, her şeyi yıllarca kullandım, herşeyimi kendim yaptım. Almancı bizde de vardı yoksa. Herife acayip kuruldum, böyle sağa sola minnetle mi büyütecek çocuklarını?
Bu konunun böyle neticeleneceğini daha ne başında anladım. Hep aynı şey. Sizler sanıyorsunuz ki kocalarınız çok iyi çok anlayışlı hep o sınır bilmeyen görgüsüz aileleri yüzünden oluyor bunlar. Hayır efendim, eşlerinizin size ve yuvasına saygısı olsa, düşünceli, iyi insanlar olsalar zaten kimse size sormadan gelip de günlerce evinizde kalamaz. O ben olsam aileni sırtımda taşırım masalını da yemeyin. Bekara karı boşamak kolay demişler, başına gelmeyen şey için sallamak kolay tabi.az once eşimle kavga ettik. agzıma geleni söyledim yeter artık bana sorulmadı sana sorulmadı benim evimde görümcemin bile sevmedigi kayınvalidesinin ne işi var dedim. seni kim doldurdu böyle sen nasıl birine dönüştün dedi. ben de napıyosan yap git bi çözümünü bul ya da ben ailemin yanına giderim kendin agırlarsın misafirini dedim. aglayacaktım nerdeyse elim ayagım titredi cok dolmuşum içimdeki her şeyi söyledim. benim aileme bişey diyemezsin dedi
Ya gidip en dandik şeyi almışlardır, burda adam oluyo onlar işte.
Cimrilikten otel tutmayıp suriyeli gibi 30 kişi bir daireye çöreklenen tiplerin ben de çok matah hediyeler aldığını sanmıyorum. O kadar gün otelde kalsa 60-70 bin liradan aşağı çıkamayacak 10-15 bin liralık robot süpürgeyle günü kurtarıyor. O da bir seferlik bir hediye. Diğer geldiği zamanlar ne alıyor bilmiyoruz.
İyice harlamayım diye yazmayım dedim ama, hediye de konu sahibine değil eve alınmış temizlik için. Anneler gününde anneye mutfak aleti almak gibi. Bari yurtdışından güzel bir parfüm alsalarmış kadıncağıza, kahrımızı çekiyorsun diye.Robot süpürge parçalayan adam gibi gözünün önünde parçalardım ben olsam. Kaç kuruşluk şeyse bir de başınıza kakıyor. En pahalısı ne kadar bunların da siz milleti evinizde otel personeli gibi ağırlayacakmışsınız?
Buradan sonra geri adım atarsanız her sene 2 aya bir misafir ağırlarsınız. Karar sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?