bitmeyen misafirlik :(

aslında her ay gelem sadece kayınvalidem. diğer gelenler bir kere kasım ayında geldiler bu da ikinci olacak. ama zaten düzenli olarak hep misafir var kayınvalide bile olsa sonucta misafir.

kayınvalide ve görümceler tabiki pansiyona gidecek değil ama görümcenin kayınvalidesi neden gelir onu anlamıyorum

en çok ona içerledim zaten şak diye söyledi benim doktoruna götürcem diye. basit bi işlemmiş aslında ama kayınvalide öyle istemiş. bize sormakta yok hele bana hic soran eden yok zaten geliyolar gidiyolar ama evsahibi en son duyuyo:)

aslında her ay gelem sadece kayınvalidem. diğer gelenler bir kere kasım ayında geldiler bu da ikinci olacak. ama zaten düzenli olarak hep misafir var kayınvalide bile olsa sonucta misafir.
Yani orası öyle evde birisi varsa düzen bozuluyor haliyle. Ama kayınvalide sağlık içinse bence gelir. Çünkü bu noktada empati yapıyorum. Kendi annem gelecek olsa ve eşim her ay her ay rahat edemem pansiyona gitsin dese çok sinirlenirdim, kabul de etmezdim zaten.

evet cok haklısınız aslında, beni durduran sadece hediyeler de değil cok iyi insanlar olmaları. başka konularda cok ince düşüncelidirler kayınvalidemmgörümceler ama misafirlik konusunda sanırım onlara böyle cümbür cemaat bi yere gidip kalmak garip gelmiyo. bize gelecek olan görümcemin kayınvalidesi tatil yerinde yaşıypr. eşim annesi görümcem enişte falan yazın toplanıp oraya gidiyolarmış kalmaya eskiden. bana cok garip gelmişti benim ailemde öyle kalabalıl yatılı misafir adeti yoktur hemen şehirde bi misadirhane ya da otek bakılır ama ben küçük şehirde dogdum büyüdüm onlar cok daha menedeni şehirde büyümüşler gayet modernler

İyi de KV hiç yalnız gelmiyormuş maşallah, her geldiğinde yanında 6-7 kisilik bir ekip oluyor anladığım kadarıyla , ekip üyelerinin sürekli değişmesinin size faydası değil zararı var, baksanıza gorumcenin KV si bile sıraya girmiş, ikinci tura dönüyor 400 kişi 10ar kişilik gruplar halinde birer kere gelse ok diyorsanız sorun yok.

Burda hata sizin, susarsanız böyle adam yerine koymazlar işte.

Anneye bir şey diyemem kadın kanser atlatmış hani az kalıyorsa çocukla da ilgileniyorsa o zaman ben ses etmezdim tek başına ise ama. Örneğin geliyordur ama çocuğumla ilgileniyordur bana zaman kalıyordur aynı zamanda , ben o zaman bir sorun yapmazdım ama arkasına görümce dıdı cart curt bunları takarsa işler değişir

Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz? Sadece dertleşmek için mi konu açtınız yoksa birileriyle konuşup bu duruma engel mi olacaksınız?

Bu sizin probleminiz degil ama ha bu arada yardimcilar soyleler boyleler diyorsunuz ya yaptiginiz hizmetin karsiligini boyle aliyorsunuz ama yapmak istemeyin bakin bakalim iyilikleri kalacak mi siz iyiyken herkes iyi olur

Ya siz ne kdr iyi niyetli birisiniz. Maşallah diyim zira ben bu kdr yucegonullu degilim. O yuzden vavvv ne sabir diye okudum. Elbette yardim edecekler hediye almalari da normal sonucta ydisindan gelen esinizin kardesi ustelik enistenin annesine kdr gelip sizde kaliyor ne mana. Bilmiyorum biz yeri geliyor annemlerin sehrine gittigimizde otelde kaliyoruz bazen de evlerinde dusunun ki anne. Ben rahat edemiyorum cunku daha 1 gun teyze amca dayi evinde kalmadim onlarda bende kalmadi bizim ailede yok zaten hayat cok yorucu kimse kimseye yuk olmasin ya

Tamam konu saglikda, bu ne yahu.
Okurken daraldim.
Kv i anlarim.
Geri kalan kisiler bir zahmet otel,apart vs tutsun.

Kv neyse görümce de ama geri kalanı Bi zahmet size hediye alacağı parayla misafirhanelerde kalsınlar. Eşinize de bunu söyleyin. Annemiz gelsin tamam ama diğerlerini peşine takmaması konusunda uyar diyin. Ve bence de Doğu görevi harika fikir

Bu tarz kalmalı misafirli konularda hep sağlık sorunu yoksa kabul etmeyin denir burda. Ama sizinki artık dıdının dıdısının torun görme keyfine dönmüş. Doğuya gidin bence ama şimdi bir de gideceğiniz yerde zorlanmayın doğu görevi çok zor oluyor sobası, soğuğu, imkanların kısıtlı olması vs. Pişman da olursanız iş işten geçmiş olur.

Ne sehirmis arkadas herkes hastaneye ayni sehre geliyor cok gecmis olsun hepsine ama yani 9 kisi de gunlerce ayni evde.. hic benlik degil. Ben misafir severim ama yatili misavir bilemedim. 8 yillik evliyim. Yalnizca esimin askere gidicek bi akrabasi geldi o da iki gun kaldi askere ugurladik okadar. Allahtan debi derya evim yok. Cok sukur esim hep kendi evimize gectigimizde mutlaka misafir odasi olmali diyor onlarin aile cok kalabalik. Ben de dua ediyorum bzie kadar olsun diye allah kolaylik versin..

Sunu her erkek soyluyor emin olun gercekten basa gelincede bir noktadan sonra tavirlarini belli ediyorlar hic bir sey olmasa aksam oldumu arkadaslari ile disari cikiyorlar aksamlari bahaneleride ne yapacam o kadar kadin arasinda siz bas basa kalin oluyor

Evet, kadının ailesi yerini haddini bildiği için batmıyor, onlar da beyefendinin ailesi gibi vakitli vakitsiz destursuz gelip dursa üç güne açar bayramlık ağzını. Türk erkeğini anlatıyolar bize ya.

Neden eşinizin rahatsız olduğunuzu anlamasını istemiyorsunuz.

Ben eş ailesinden kaynaklı problemleri kendi kendine bu kadar dert edip eşine yansıtmamaya çalışan kadınları hiç anlamıyorum. Keşke eşiniz de sizin kadar düşünceli olsa da annemin ameliyatında eniştenin annesinin ne işi var dese.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…