- 23 Mart 2017
- 147
- 44
- 13
- 34
- Konu Sahibi Naznazli672
-
Ütüsüz giymem deyince neden canın sıkıldı anlamadım. Adam kibarca söylemiş üstelik. Çocuğunuz yok anlaşılan. O makine bazen günde İki kere çalışıyor Biz de. Yapmak zorunda değilim Evet ama eşim rica ediyorsa bunun için onu da kıracak değilim.[/Q
Evde iki kişiyiz çamaşırları haftada bir yıkarım her hafta yıkarım pantalonuSizin adınıza ben utandım gercekten
Tshirtler nasıl ütülenmez sarımsak gibi mi giyilir?
10 günde makine calısmaz mı?
Tamam calısan bır kadın olabılırsınız bızde calısan kadınız pıslık ıcındemı gezıyoruz , bır her hafta acık renklı, koyu renkli, yunlu, beyazlar ve nevresımlerı ayrı ayrı yıkıyoruz ana bız ınsan degılız o zaman
Teşekür ederim hoş tavrından dolayı mesele ütüleme degil kumaşın yapısı bence ütüye uygun değildi bana güvenmemiş gibi hissettim o moralimi bozdu bi de üstüne o kadar hakaret edip pişkin pişkin sanki suçlu benmişim gibi konuşmuyor özür dilemiyorAblacım ya şöyle bi şey varki bazı erkekler o an neden ütülemedin der bağırır çağırır ama eşin ütülermisin demiş kibar bi dille sen onun hizmetcisi degılsın ama ogun izinliymişsin iki dakikada ütülerdin hic bi sorun Çıkmaz dı aranızda ablam boşu boşuna ne kendı ne eşini yıpratma ama şu olabilir bazen insan en ufak bişeye bile tahammül edemıyor iş olsun ev olsun aıle ilişkileri olsun insanı baya yoruyor insan haliye hepimize oluyor maalesef o ama yinede elinden geldıgı kadar ablacım sabırlı ol Allah Mutluluğunuzu ve huzurunuzu daım etsin inşallah
Maşallah Allah nazarlardan saklasın diyelim . Çünkü geçen çok yorgundum eşim cay yapmadin dedi. Yap ta birlikte içelim dedim ne dedin ne dedin canım isterse yapmayı kalkar yaparım dedi . O yüzden hiç yok gibi geliyor etrafımda gördüğüm insanlarda dahilYapan erkekler var. Ama icinde olacak. Yoksa ugras dur. Esime her hafta sadece is icin gomlek pantolon utulerim. Sivil hayatta giyecegi pantolon tisortleri hep kendi giymeden hemen önce utuler.
Vallahi ona asla cay yapmam bir daha yapma lan yapma ben kimim ki zaten diye de kavga çıkarırım olmadı ağlar ama ona o çayı yaptıririm ve icmemMaşallah Allah nazarlardan saklasın diyelim . Çünkü geçen çok yorgundum eşim cay yapmadin dedi. Yap ta birlikte içelim dedim ne dedin ne dedin canım isterse yapmayı kalkar yaparım dedi . O yüzden hiç yok gibi geliyor etrafımda gördüğüm insanlarda dahil
Güzelmiş aslında böyle şeylerde hiç kavga çıkartmam ama ufak şeyleri takmak lazım demek kiVallahi ona asla cay yapmam bir daha yapma lan yapma ben kimim ki zaten diye de kavga çıkarırım olmadı ağlar ama ona o çayı yaptıririm ve icmem
İlk yaptığında takmali ki bir daha cesaret edemesin yoksa huyuysa bende seviyorsam hiç teklif dahi etmem bazı şeyleri. Gerçekten takmiyorsaniz boşverinGüzelmiş aslında böyle şeylerde hiç kavga çıkartmam ama ufak şeyleri takmak lazım demek ki
Ya benim kaldıramadığım eşimin bir ütü yüzünden bana o lafları kullanması bir de üstüne üstlük küsmesi hoş ben de küstüm konuşmuyorum konuşup hatasını anlayıp özür dileyene kadar konuşmamayı düşünüyorum doğru mu düşünüyorum sizceKonu sahibi lütfen bazı yorumları hiç dikkate alma, eşine karşı dolma
Ben sizi haksız buldum, tshirt ütülenir sizin ısrarcı olmanıza gerek yok, adam onu da ütüle dememiş ütülü bişey istemiş izin gününde hiç uzatmadan 5 dk da ütüleyebilirdiniz. O kıyafetini ilk defa mı giyiyordu, daha önce yıkanmadımı ütülenmedi mi oda ayrı bir soru işareti?
Aynı pantalon ile on gün gezmesin, hadi 3 gün giysin 5. gün yıkansın ama 10 gün yıkanmadan niye bekliyor birde adama dır dır etmeyin.
Uiyyyyy gerçekten tam zamanlı annesin.Bana tavrınız yanlış geldi. Bir tshirt ütülemek ne kadar sürerki kaldı ki izin gününüzmüş. Bir de 10 günde bir makine açmak çok saçma. Makinenin çalışması 1.5 saat olsa. Akşam 8de açsanız 9.30da biter. Çamaşırları asıp yatsanız ertesi gün tertemiz olur. Çamaşırları asma işini eşinize verebilirsiniz. Bir de ütü konusunda ben de takıntılıyım. Nevresimden iç çamaşırına her şeyi ütülerim mis gibi...
Bebeğinizi kucağınıza alın onun nevresimleri ile nevresim ütülemeye giriş yaparsınız. SevgilerUiyyyyy gerçekten tam zamanlı annesin.
Nevresim ütülemek hiç denemedim.
Umarım Birgün denemek zorunda kalmam
Tebrik ettim sizi maşallah
BEbeğim 34. Haftasında içerisi sıkıcı gelmeye başlamış ki, erkenden geldi.Bebeğinizi kucağınıza alın onun nevresimleri ile nevresim ütülemeye giriş yaparsınız. Sevgiler
neden tısort ütülemıyorsunuz?Arkadaşlar çok bunaldım farklı bakış açılarına ihtiyacım var eşimle en az haftada bir kavga ediyoruz etmiycem diye sözler veriyorum kendime ama bakıyorum bir hafta gecmeden yine düşman gibi olmuşuz bugun ki kavgayı sizlere özet geçeyim...sabah aramız cok iyi birbirimize sarılarak uyandık eşim işe gidecek ben izinliydim bugun neyse geç kaldı diye kıyafetlerini sectim bunu giy diye o da ütüsüz ben bunu giymem dedi lütfen canım ütülü birsey verir misin dedi ben de bu ütülenmez tişört bu dedim ben böyle giymem dedi benim bütün moralim bozuldu içeri girip söylenmeye başladım o da geldi bırak istemiyorum senden birsey dedi ben de iyi dedim yatmaya gectim sonra yanıma gelip on gündür aynı yıkanmamış pantolonu giyiyorum neden atmıyosun makinaya diye söylendi ben de ben çalışan bir bayanım her gün çamaşır yıkıyamam belli günleri var bunun dedim o da deli oldu bagıraraktan bana dedi ki bundan sonra bana ne yemek pişir ne ütü yap ne de koynuma gir dedi(çok utanıyorum bunu soylerken) bende bu dediklerini unutmayacam dedim sonra giyinme odasına gitti söylenmeye devam etti yok evlenmeden önce corabı bile ütüleniyormuş da bilmem ne de odanın da altını üstüne getirip çıktı evden sonra öğle arasında eve geldi gittim yanına söylendim öfkemi atmak için çıtını bile çıkarmadı neyse sessiz kaldı diye sinirim yatışınca özür diledim uzatmıyalım küslüğü evliliğimiz yıpranmasın dedim cevap vermedi sessiz kalmayı seçiyorum dedi neyse akşam geldi yemeğini yapıp yedi şimdi gerekmedikçe ben de konuşmuyorum o da konuşmuyor sizce hata kimde uzun yazfım biraz kusura bakmayın
Ya benim kaldıramadığım eşimin bir ütü yüzünden bana o lafları kullanması bir de üstüne üstlük küsmesi hoş ben de küstüm konuşmuyorum konuşup hatasını anlayıp özür dileyene kadar konuşmamayı düşünüyorum doğru mu düşünüyorum sizce
Aa süper. Hayırlı olsun inşallah. Benimki 40+1de doğdu. Ne gelecem bu saçma ülkeye dedi sanırımBEbeğim 34. Haftasında içerisi sıkıcı gelmeye başlamış ki, erkenden geldi.
Nevresim ütülemeye fırsatım asla olmuyor.
Saçımı taramaya vaktim yok
Sonradan söyledikleri bundan sonra yemek pişirme kıyafetlerimi yıkama ev arkadası gibi olalım dedi
Sizin adınıza ben utandım gercekten
Tshirtler nasıl ütülenmez sarımsak gibi mi giyilir?
10 günde makine calısmaz mı?
Tamam calısan bır kadın olabılırsınız bızde calısan kadınız pıslık ıcındemı gezıyoruz , bır her hafta acık renklı, koyu renkli, yunlu, beyazlar ve nevresımlerı ayrı ayrı yıkıyoruz ana bız ınsan degılız o zaman
Arkadaşlar tamam ütü sorunumuz oldu söylendim söylenmem de şöyley di sana iyilik yapıyorum kıyafetini getiriyorum anlamıyorsun senin ütü sevdan bitmiyor herşey de ütülenir mi falan gibi şeyler(tshirtin yapısı likra gibi üste giyince kırışıklık falan kalmıyor) sonra tutup bırak demesi ardından gelip yanıma bir tane temiz pantolonum yok demesi ben de sinirlenip ben çalışan bir kadınım haftada bir yıkıyorum çamaşırları deyince o söylediği iğrenç şeyler(bundan sonra bana yemek yapma kıyafetimi yıkama ütüleme ve koynuma girme ev arkadaşı gibiyiz dedi) nasıl o kadar ağır konuşabilir benimle bir de hadi sinirle dedin o lafları özür dileyip hatasını da anlamıyor oysa daha iki hafta önce sözler verdi seni bir daha üzmemek için herseyi yapacam diye nasıl sözünde durmaz bir ütü için karısının kalbini kırar seven olgun bir erkek bunu yapar mı arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?