- 16 Mart 2017
- 964
- 1.918
- 33
- Konu Sahibi Naznazli672
-
Hep yapıcı olan bayanlar oluyor erkekler niye bu kadar güdüsüz anlamıyorumSakince rica ettiyse daha ılımlı bi cevap verseydin keske
Söylediği ağır laflar nolacak bir özür bile dilemedihayatın müşterek olduguna inanırım. Kadın çalışıyorsa kesinlikle ev işlerine eşi yardımcı olmalı , olamıyorsa kadına destek olacak en azından ayda bir yardımcı gelmesine olanak saglamalı bence. hiçbirini yapamıyorsa kadın yapamıyor diye laf etmesinler. Fakattt eşiniz sizden çok makul bir dille '' rica etmiş'' .. bu ne boyle ütüsüz mü giycem deyip suratınıza fırlatsaydı mı korkunuzdan yapacaktınız.. İnanın eşiniz rica etmemiş olsa sizden yana olabilirdim , kendi eli ayagı var gitsin yapsın derdim fakat belki de karısının elinden giyinmek istedi adam. Kaldı ki sizi yattıgınız yerden kaldırıp kalk bana kıyafet hazırla dememiş, madem kalktınız sonunu getirseydiniz, sonunu getirmeyecektiniz kalkmasaydınız. neyi varsa yıkayıp ütüleyip sürpriz yapın, özrünüz olsun bu derim ben.
Benim esim makine çalıştırmayı bilmiyor mesela. Bi kere öğret dedigi oldu ogretmedim. Çalışmıyorum zaten yapismaz ya elime. Calissaydim da rica edince kirmazdim. Ama bütün utuleri siz yapiyorsaniz bulasik makinesini de o doldurup bosaltsin mesela ya da temizliği beraber yapin.Hep yapıcı olan bayanlar oluyor erkekler niye bu kadar güdüsüz anlamıyorum
Söylediği ağır laflar nolacak bir özür bile dilemedi
yıkıcı birşey dememiş ki.Hep yapıcı olan bayanlar oluyor erkekler niye bu kadar güdüsüz anlamıyorum
Aynen hep böyle küçük şeyler ancak bir türlü önüne geçemiyorum mesela böyle küçük sebeplerden bir hafta hiç konuşmamışlığımız varGereksiz fazla tepki vermissiniz bence. Ne olmus yani utuleyin dediyse esinizinhuyunu biliyorsunuz elini biseye surmuyorsa iki dk utuleyin iki dk'yi bile almaz hatta.
Hani laf dalasina girene kadar utulerdim ben sahsen.
İkinizde ani cikislar yapiyorsunuz anladigim kadariyla. Ama siz yapmayin bence.
Her hafta kavga etmenizin sebepleri eminim boyle ufak seylerdir.
Gercekten takilmayin. Yok yere gununuze yazik olmus.
Sonradan söyledikleri bundan sonra yemek pişirme kıyafetlerimi yıkama ev arkadası gibi olalım dediyıkıcı birşey dememiş ki.
rica etmiş
önceki mesajımda da yazdım.kavgayı siz başlatmışsınız.daha sonra ki söylediklerinde haksız ama bu bile sizi haklı çıkarmaz.Sonradan söyledikleri bundan sonra yemek pişirme kıyafetlerimi yıkama ev arkadası gibi olalım dedi
İş bölümü yapın ütüyü siz alın ozaman o başka bişey yapsınAsla ütüye elini sürmmez beyimiz
İlk evlendiğimizde dediğinizi yapıyordum iş paylaşımı yapalım diyordum çat pat yapıyordu ama bin defa söyleyince yapıyordu en son ben söylemekten yoruldum tüm işleri üstlendimBenim esim makine çalıştırmayı bilmiyor mesela. Bi kere öğret dedigi oldu ogretmedim. Çalışmıyorum zaten yapismaz ya elime. Calissaydim da rica edince kirmazdim. Ama bütün utuleri siz yapiyorsaniz bulasik makinesini de o doldurup bosaltsin mesela ya da temizliği beraber yapin.
Nasıl ipler benim elime gececekütüleseydiniz o ağır lafları işitmezdiniz, patlama olmuş gibi geldi bana. ha bu demek değil ki bu sözleri hakediyorsunuz. Bunu demeye çalışmıyorum asla. Siz üstünüze düşen özrü davranışınızla ifade edin , onda hala tık yoksa o zaman ipler tamamen sizin elinize geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?