Bitmeyen kavgalarımız

Naznazli672

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
147
44
13
34
Arkadaşlar çok bunaldım farklı bakış açılarına ihtiyacım var eşimle en az haftada bir kavga ediyoruz etmiycem diye sözler veriyorum kendime ama bakıyorum bir hafta gecmeden yine düşman gibi olmuşuz bugun ki kavgayı sizlere özet geçeyim...sabah aramız cok iyi birbirimize sarılarak uyandık eşim işe gidecek ben izinliydim bugun neyse geç kaldı diye kıyafetlerini sectim bunu giy diye o da ütüsüz ben bunu giymem dedi lütfen canım ütülü birsey verir misin dedi ben de bu ütülenmez tişört bu dedim ben böyle giymem dedi benim bütün moralim bozuldu içeri girip söylenmeye başladım o da geldi bırak istemiyorum senden birsey dedi ben de iyi dedim yatmaya gectim sonra yanıma gelip on gündür aynı yıkanmamış pantolonu giyiyorum neden atmıyosun makinaya diye söylendi ben de ben çalışan bir bayanım her gün çamaşır yıkıyamam belli günleri var bunun dedim o da deli oldu bagıraraktan bana dedi ki bundan sonra bana ne yemek pişir ne ütü yap ne de koynuma gir dedi(çok utanıyorum bunu soylerken) bende bu dediklerini unutmayacam dedim sonra giyinme odasına gitti söylenmeye devam etti yok evlenmeden önce corabı bile ütüleniyormuş da bilmem ne de odanın da altını üstüne getirip çıktı evden sonra öğle arasında eve geldi gittim yanına söylendim öfkemi atmak için çıtını bile çıkarmadı neyse sessiz kaldı diye sinirim yatışınca özür diledim uzatmıyalım küslüğü evliliğimiz yıpranmasın dedim cevap vermedi sessiz kalmayı seçiyorum dedi neyse akşam geldi yemeğini yapıp yedi şimdi gerekmedikçe ben de konuşmuyorum o da konuşmuyor sizce hata kimde uzun yazfım biraz kusura bakmayın

Makineyi çalıştırmayı öğret ona. Evlenmeden onceyle kiyas yapması yersiz olmus. Daha once de mevzuu oldu mu bu çamaşır yikama olayinin?

Oda çalışıyor sizde neden herşeyi sizden bekliyor pfff benim eşim de aynı sanki ben ona hizmet etmek için doğmuşum

Arkadas tamam kocaniz abarti ama cogu turk erkeginin standardi olan bir durumda ki utulu bisey verirmisin demis oyle bu niye utulu degil fln diye degil siz soylenince birakin demis.
Bide bende calisan bir insanim ama boyle donup ben calisan bir kadinim falan triplerine girmeye kendim utanirim.
Hee soyleki nasil bir is duzeniymiski o 10 gunde bir camasira sira gelmiyor ben anlamiyorum.
Burda kadinlar olarak genelde erkekleri/kocalari gommeye alisigiz ama beni burda sizin tavriniz rahatsiz etti.
Ki ekliyim benim kocam en fazla 3 gun diyim 4.yu kaldiramam cunku 3 gun ayni pantolonu giymesine kesinlikle izin vermezdim ki oyle titiz falanda hasta degilimdir haftasonu bir silme supurme yaparim 2 makine budur yani

Tshirt neden ütülenmesin?
Moral bozacak bir şey göremedim, geç kaldığı için yardım ediyorsunuz madem onu alıp ütülü bir şey verebilirdiniz; 2 dakikada ütüleyebilirdiniz. Geç kalmıyor olsaydı kendisi ütülesin derdim...

Bana tavrınız yanlış geldi. Bir tshirt ütülemek ne kadar sürerki kaldı ki izin gününüzmüş. Bir de 10 günde bir makine açmak çok saçma. Makinenin çalışması 1.5 saat olsa. Akşam 8de açsanız 9.30da biter. Çamaşırları asıp yatsanız ertesi gün tertemiz olur. Çamaşırları asma işini eşinize verebilirsiniz. Bir de ütü konusunda ben de takıntılıyım. Nevresimden iç çamaşırına her şeyi ütülerim mis gibi...

1-Tişört bal gibi ütülenir ütüsüz gidilmez işe.
2-söylenmişsin adam bırak yapma demiş ona bide laf etmişsin
3-10 günde çanaşır kokar rn az haftada 1 yıkamalısın
4- iş paylaşımı yapsanız böyle sorunlar olmaz

Eşinin söyledikleri ağır olmuş ama orta yol bulmaya çalış

Keske hepsi kendi bakimlariyla ilgili isleri üstlerine alsa ama malesef annelerinin buyumelerine ragmen bakimlarindan odun vermedigi cocuklari evlenincede ayni seyi bekliyor ve istiyor.eslerimizin tabiki hizmetcileri degiliz .konuya hizmetci kavramiyla bakmayin.yapmasak yapmayiz ama camasiri yikamasi dolayisiyla asmasi ustune utulemesi cokkk istisnai erkegin yapacagi sey.. sevgi dolu bir evliligi fedakarlik yaparak yukseltebilirsiniz. Ceyizlerimizde utu masasi utu mandal camasir sepeti vb hep biz almisizdir.tencere tavayida...ustlenmeye basinda basliyoruz aslinda

Ben tişört falan ütülerim ütüsüz tişört güzel durmaz bence
Geç kalmıyor olsa ütülesin de giysin derdim ama madem geç kalıyormuş ütülü bişey çıkarabilirdiniz veya 2dklık bişey ütü basıverseydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…