Bitmeyen istekler

Başıma bir şey gelmeyecekse ben kulak zarının kızlık zarından çok daha önemli ve gerekli olduğunu düşünüyorum. :KK45: Ama konu sahibesi aynı fikirde değil, o yüzden onun doğruları çerçevesinde üç beş fikir beyan ediyoruz.
Evet tabi ki sonsuz saygi duyuyoruz herkesin kendi inanci gorusu ama iste boyle degersizlestirildikce kadin daha burda cok konu okuruz dayak yedim terkedildim aldatildim itilip kakildim diye ve uzuluyorum :KK43: kadin en once kendinin farkina varip kendi kendine deger vermeli aile buyuklerinin onuru namusu erkeklerin koruyup gozettigi kocasinin acilmamis goncasi gibi yasamamali :KK43:

Tavsiyeleriniz ve görüşleriniz için teşekkür ederim hepinize arkadaşlar ...kızlık zari veya evlilikten önce yaşanan ilişki çoğunlukla bayanları mağdur ediyor.toplumun gelenekleri adetleri kadına bakış acısı kadının konumu gibi durumlar bayanları daha dikkatli olmaya itiyor.tamam bazı arkadaşlar olayları bir zara indirgeme diyorlar ama bu bizim toplum için geçerli değil ki...hatta damgalanabilirim bile kotu kadın olarak...her neyse çoğunuz beni hakli buluyorsunuz psikolojim düzelmeye başladı
Haklisiniz tabi ki yanlis anlamayin biz sizi yadirgamiyoruz tabi ki boyle bir toplumda aile yapisinda sizin kendinizi korumayi dusunmeniz en dogal sey aksi taktide onla bunla yatip kalkan erkek bile neden bakire degilsin diye evlendiginde kadina neler yapiyoruz duyuyoruz.. Sorun sizde degil toplumda bence :KK43: uzulmeyin siz de kesinlikle haklisiniz dogrulariniza gore davranmissiniz dedigim gibi begenen alir begenmeyen kacar kendi bilir bu sizin bir eksikliginiz degil.

canım bence sen en iyisini yapmışsın şimdiki ilişkiler hep öyle cıvık cıvık, sinemaya bile gidemiyoruz bazı insanların davranışları yüzünden. şimdi böyle senin gibi hanım hanımcık, kendi doğruları ve çizgileri olan temiz ve iyi aile kızlarını beğenmiyorlar resmen, yok çok soğuksun yok bilmem ne. sen nefsine hakim olmuşsun ve onu da bu yönde teşvik etmişsin ama o seni anlamamış. kendini tutmak, nefsine hakim olmak soğukluksa varsın soğuk ol sen, boşver. sonuçta istememişsin. bence önemli olan senin niyetin canım. diyeceksin ki ben böyleyim, işine gelirse. öpmedi diye, elini tutmadı diye kimse ölmez. şimdiki gençlerin çoğunda utanma diye bişey yok, otobüse bile binemiyoruz bazen. ben her defasında kafamı çevirmek zorundamıyım, ayıp denen bişey var. üzülüyorum onlar için. senin gibi bir aile kızı bile yadırganıyorsa pes diyorum.

Evet tabi ki sonsuz saygi duyuyoruz herkesin kendi inanci gorusu ama iste boyle degersizlestirildikce kadin daha burda cok konu okuruz dayak yedim terkedildim aldatildim itilip kakildim diye ve uzuluyorum :KK43: kadin en once kendinin farkina varip kendi kendine deger vermeli aile buyuklerinin onuru namusu erkeklerin koruyup gozettigi kocasinin acilmamis goncasi gibi yasamamali :KK43:
Yerden yedi kat göğe kadar haklısınız ama konu sahibesi demin benim mesajıma cevap vermiş. Ben sonunda bu toplumda yaşıyorum, mağdur edilecek olan benim demiş. Doğrudur, eminim mağdur edilir. Bu toplum kızlık zarına önem vermekten vazgeçsin, kadınları erkeklerin malı olarak görmeyi bıraksın diye onun hayatını feda etmesini talep edemiyorum. Bu saçma kurallara boyun eğmeyen, kendi mutluluğunu kadınların bir nebze daha mutlu olması için feda eden ve yaşamını tavizsiz sürdüren kadınlar da var. Dünya onların yüzü suyu hürmetine dönüyor zaten.

canım bence sen en iyisini yapmışsın şimdiki ilişkiler hep öyle cıvık cıvık, sinemaya bile gidemiyoruz bazı insanların davranışları yüzünden. şimdi böyle senin gibi hanım hanımcık, kendi doğruları ve çizgileri olan temiz ve iyi aile kızlarını beğenmiyorlar resmen, yok çok soğuksun yok bilmem ne. sen nefsine hakim olmuşsun ve onu da bu yönde teşvik etmişsin ama o seni anlamamış. kendini tutmak, nefsine hakim olmak soğukluksa varsın soğuk ol sen, boşver. sonuçta istememişsin. bence önemli olan senin niyetin canım. diyeceksin ki ben böyleyim, işine gelirse. öpmedi diye, elini tutmadı diye kimse ölmez. şimdiki gençlerin çoğunda utanma diye bişey yok, otobüse bile binemiyoruz bazen. ben her defasında kafamı çevirmek zorundamıyım, ayıp denen bişey var. üzülüyorum onlar için. senin gibi bir aile kızı bile yadırganıyorsa pes diyorum.
CANIM sen bakire BILE degilsin sen bu konuda konusma istersen :)

CANIM sen bakire BILE degilsin sen bu konuda konusma istersen :)
canım eski şeyleri karıştırmayalım, çok dert olmuş sanırım yazdıklarım ama sonuna kadar arkasındayım. :) sen burda yazılan her şeye inanıyorsun sanırım. ne derdin varsa özelden söyle, şimdi başka bir insanın konusunu sabote etmeyelim.

canım eski şeyleri karıştırmayalım, çok dert olmuş sanırım yazdıklarım ama sonuna kadar arkasındayım. :) sen burda yazılan her şeye inanıyorsun sanırım. ne derdin varsa özelden söyle, şimdi başka bir insanın konusunu sabote etmeyelim.
Sizin gibi bir insanla ozelden muhattap olma geregi duymuyorum kendiniz gibi dusunmeyen ve deger yargilari sizinkiyle ayni olmayan kisilere karsi asagalayici konusmalarinizdan herkese gina geldi o yuzden tutamadim kendimi o mesaji yazdim. Sabote etmeyecegim konusmaya gerek yok.

Ozur dilerim konu sahibi amacim sabote etmek degil bu konuyla ilgili bir sey bir daha yazmayacagim bir anlik sinirle oldu herkesten ozur dilerim :)

benim bu konuda anlamadığım şey, adam sevgilisinin elini tutmak istedi diye neden direk kızlık zarına bağlanmış olay o_O

X