Bitmeyen hevesleri

Eşinin baskıcı kısıtlayıcı ailesi mi var

Yani hep heveslerini ileriye ötelemiş

Örneğin annedi eve hayvan almamış saz aldırmamış vs vs şeklindedir

Ama en masumu saz bence canlı değil çalmazsa durur kenarda

Hevesleri makul olan olmayan diye ayırmak lazım örneğin köpek kedi vs sahiplensen bırakılmaz vs ama saz en fazla kenarda kalır

Bunu mesajla vs değil sohbet şeklinde konuşun

Isi geregi acaba hayati dolu dolu yasamaya mi calisiyor? Hep boyle miydi, evlendikten sonra mi boyle davranmaya basladi?Isi daha rahat olsaydi ev araba borcuna girin derdim,hayatin gercekleriyle yuzlessin. Ama belki de hep olumsuzluklar goruyor kendince cikis ariyor. Annesi ile konusun. Cocukluk,ergenlikte nasilmis. Maymun istahli mi yoksa is stresi sebebiyle saracak sey mi ariyor. Olmadi son care evlilik terapisti. Isinin uzmani psikolog konunuza yardimci olur.

Evet ailesi baya bir baskıcı maalesef. Hatta bana hep senin ailen gibi bir aile yok hala ne istersen yapıyorlar vs diye takılır. Konuşuyoruz zaten sürekli :) Bazı kararlar aldık bakalım. Teşekkürler yorumlarınız için.

İşte sizin eşiniz aldığı şeyi devam ettiriyormuş. Korkmama rağmen kuşların temizliği, bakımları vs bende :) anlatmaya çalıştığım bu. Yoksa ueni bir şeyler ile ilgilenmesi değil. Alınan, başlanan şeyin sorumluluğunun yerine getirilmemesi sonucunda bunun sorumluluğunun bana kalması. Motorsiklete kesinlikle karşıyım üni döneminde 1 sene bütün vucudü sargıda kalmış arkadaşlarım olunca ben de bırakmıştım. Kaldı ki Doğuda küçük bir yerdeyiz defalarca ‘kendinizi ifşa etmeyin’ diye uyarıldık, özel harekat komiserinin altında motor ile buram buram kendini ifşa edip dikkat çekmesini doğru bulmayacak kadar zekiyim. :) yani herkesin hayatında doğru olacak olmayacak durumlar vardır.

Anladım. Herkesin hayatı hakkında bu denli detaylı bilgi sahibi olmadığım için ben de bi çok kişi gibi "kendi" yorumumu yaptım. Belki olumlu bi bakış açısını da değerlendirmek istersiniz diye. Niye anlamadım ama biraz tepkili geldi yorumunuz. Neyse umarım orta yolu bulursunuz iyi günler.

Bendeki versiyonu 36 yaşında, ikizler. Neyse ki heveslendiği çoğu şeyi eyleme dökemeden kursağında bırakıyorum. İzin vermiyorum ya, alacak bağlamayı kafamı şişirecek 2 hafta sonra atacak bi köşeye. Bi ara Kanada'ya yerleşelim diye tutturdu. Hee dedim gideriz, sen beni ciddiye almıyorsun diyor, gideriz bitanem bikaç ay geçsin diyip konuyu sürekli geçiştirdim unuttu şimdi. Her gün yeni bi projeyle başlıyoruz güne, tabi hepsi yarım.. Her başarısız erkeğin arkasında realizm kumkuması bir oğlak kadını vardır çünkü.

Ben de ayni esiniz gibiyim neden bu kadar rahatsiz oluyorsunuz ki? Bazen insan bir hevesle bir seye basliyor uygun olmadigini anliyor ve birakiyor. Arica otuz yasindan sonra insan da gec kalmislik hissi oluyor ve her seyi ögrenmek icin heves ediyor en azindan bende o sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…