Isi geregi acaba hayati dolu dolu yasamaya mi calisiyor? Hep boyle miydi, evlendikten sonra mi boyle davranmaya basladi?Isi daha rahat olsaydi ev araba borcuna girin derdim,hayatin gercekleriyle yuzlessin. Ama belki de hep olumsuzluklar goruyor kendince cikis ariyor. Annesi ile konusun. Cocukluk,ergenlikte nasilmis. Maymun istahli mi yoksa is stresi sebebiyle saracak sey mi ariyor. Olmadi son care evlilik terapisti. Isinin uzmani psikolog konunuza yardimci olur.Aslında eşim sürekli işte özel harekat. :) yani ne kadar benimleyse bi o kadar 24 erkekle birlikte. Hep birilerinden görüyor bunları. Heves ediyor (kedi köpek olayı da öyle oldu) gerçekleşince hevesi sönüyor. Son 2 haftadır da birileri saz çalıyormuş ondan görüp heves etti. Kursa git de dedim yok YouTube’da varmış diyorya Kurban olurum ona ama yoruyor insanı bu hevesleri.
Evet ailesi baya bir baskıcı maalesef. Hatta bana hep senin ailen gibi bir aile yok hala ne istersen yapıyorlar vs diye takılır. Konuşuyoruz zaten sürekli :) Bazı kararlar aldık bakalım. Teşekkürler yorumlarınız için.Eşinin baskıcı kısıtlayıcı ailesi mi var
Yani hep heveslerini ileriye ötelemiş
Örneğin annedi eve hayvan almamış saz aldırmamış vs vs şeklindedir
Ama en masumu saz bence canlı değil çalmazsa durur kenarda
Hevesleri makul olan olmayan diye ayırmak lazım örneğin köpek kedi vs sahiplensen bırakılmaz vs ama saz en fazla kenarda kalır
Bunu mesajla vs değil sohbet şeklinde konuşun
İşte sizin eşiniz aldığı şeyi devam ettiriyormuş. Korkmama rağmen kuşların temizliği, bakımları vs bende :) anlatmaya çalıştığım bu. Yoksa ueni bir şeyler ile ilgilenmesi değil. Alınan, başlanan şeyin sorumluluğunun yerine getirilmemesi sonucunda bunun sorumluluğunun bana kalması. Motorsiklete kesinlikle karşıyım üni döneminde 1 sene bütün vucudü sargıda kalmış arkadaşlarım olunca ben de bırakmıştım. Kaldı ki Doğuda küçük bir yerdeyiz defalarca ‘kendinizi ifşa etmeyin’ diye uyarıldık, özel harekat komiserinin altında motor ile buram buram kendini ifşa edip dikkat çekmesini doğru bulmayacak kadar zekiyim. :) yani herkesin hayatında doğru olacak olmayacak durumlar vardır.İsraf olmuyor satıyoruz, hatta bazen kâr bile sağlıyor.
Keman çalmayı belki öğrenemedi ama keman almaya karar verdiğinde araştırdı ve hakkında bir çok bilgi edindi.
Deniz akvaryumu kurdu, mercanlar yetiştirdi, üretti, çoğalttı, sattı.
İsterse zarar da edebilir, sizin tabirinizle israf. Ben destekliyorum. Yeter ki hayatı, işe git eve gel kıstasında yaşayıp mutsuz olmasın.
Anladım. Herkesin hayatı hakkında bu denli detaylı bilgi sahibi olmadığım için ben de bi çok kişi gibi "kendi" yorumumu yaptım. Belki olumlu bi bakış açısını da değerlendirmek istersiniz diye. Niye anlamadım ama biraz tepkili geldi yorumunuz. Neyse umarım orta yolu bulursunuz iyi günler.İşte sizin eşiniz aldığı şeyi devam ettiriyormuş. Korkmama rağmen kuşların temizliği, bakımları vs bende :) anlatmaya çalıştığım bu. Yoksa ueni bir şeyler ile ilgilenmesi değil. Alınan, başlanan şeyin sorumluluğunun yerine getirilmemesi sonucunda bunun sorumluluğunun bana kalması. Motorsiklete kesinlikle karşıyım üni döneminde 1 sene bütün vucudü sargıda kalmış arkadaşlarım olunca ben de bırakmıştım. Kaldı ki Doğuda küçük bir yerdeyiz defalarca ‘kendinizi ifşa etmeyin’ diye uyarıldık, özel harekat komiserinin altında motor ile buram buram kendini ifşa edip dikkat çekmesini doğru bulmayacak kadar zekiyim. :) yani herkesin hayatında doğru olacak olmayacak durumlar vardır.