:) daha demin mesajlastım yok ya öyle bir şey heves değil falan diyor. Kabullenmiyor maalesef. Bu konuşmaları da milyonlarca kez yaptık. Değişen bir şey yok bazen gerçekten yaşının insanı gibi davranmıyor. 25 yaşındayım 5-6 yaş büyük diye daha da mutlu oluyordum hep ama 20 yaşında gibi davranıyor bazen.Bu anlattiklarinizi eşinizin yüzüne uslüplu bi sekilde söyleyip rahatsiz oldugunuzu belirttiniz mi? Böyle hayran gönüllü insanlar vardir.Ama yaptiklarinin farkinda degillerdir.Mutlaka konusun .Yoruldugunuzu ,artik istikrarli olmasi gereken yaşlarda oldugunu söyleyin.Iletisim olmadan bi sey degismez.
Ay çocuk gibi vallahi. Bence tatillerde ya da fırsat bulduğunuzda bol bol seyahat edin. Sanki sürekli bir uğraş istiyor boş kaldığı için gibi geldi bana.
Aslında eşim sürekli işte özel harekat. :) yani ne kadar benimleyse bi o kadar 24 erkekle birlikte. Hep birilerinden görüyor bunları. Heves ediyor (kedi köpek olayı da öyle oldu) gerçekleşince hevesi sönüyor. Son 2 haftadır da birileri saz çalıyormuş ondan görüp heves etti. Kursa git de dedim yok YouTube’da varmış diyorAdam belli ki çocukluğunu yaşayamamış, ondan bu maymun iştahlı olması.
Birşeylere heves etmeden önce kurslara gitsin, öyle zap diye saz almasın. 2 gün sonra tıngırdatamayınca o da köşede kalacak öylece.
Bir sürü etkinlikler var, halk eğitimde birçok kurs da ücretsiz, bir göz atsın. Ya da yapabileceği, elbecerisi olan birşeylere heves etsin, allah sana sabır versin :)
Bazı erkekler ileri yaşta da post ergen izlenimi veriyor maalesef ya..Cocugunuz var miydi? Zamani da cok sanirim aktiviteler icin.Aslinda coğu insanin isteyip de yapamadigi şeyler ama sonunu getirmiyorsa hic bir önemi yok ..:) daha demin mesajlastım yok ya öyle bir şey heves değil falan diyor. Kabullenmiyor maalesef. Bu konuşmaları da milyonlarca kez yaptık. Değişen bir şey yok bazen gerçekten yaşının insanı gibi davranmıyor. 25 yaşındayım 5-6 yaş büyük diye daha da mutlu oluyordum hep ama 20 yaşında gibi davranıyor bazen.
Daha da önce de bir yere yorum atmıştım oyun oynuyor sürekli mobilde ben de eşlik ediyorum, mesela bir diziye başlıyoruz sıkılıyor diziden. Ben de baya hareketliyimdir evde eğlendirmek adına bi şeyler yapıyorum yani yapabileceğim her şeyi yapıyorum :) ama yok olmuyor. Galiba 5-6 senesi daha var olgunlaşmak adına. Hayvanlar adına katı çizgimi koydum bir canı alıştırıp sonra başka bir yere vermek vicdansızlık. Diğer konularda da tamam diyorum ama artık takatim kalmadı. 1 hafta sonra neye heves edecek diye bekler oldum. Merak ediyorum gerçekten benzer bir durum yaşayan var mı?En azından evcil hayvan konusunda heveslenmese çünkü canlı yani heveslik bir durumu yok. Kedim var 2 günden fazla evden ayrılamıyorum. Tatile gidiyorum yanımda götürüyorum 4-5 gün için bile olsa.
Ama mesela demişsiniz ya şimdi saz almak istiyor diye. Bu tür şeylerde belki destekleyebilirsiniz ama mesela şöyle saz kursuna gitmesini eğer bu hobisi hoşuna giderse alabileceğinizi söyleyin mesela. (Gerçi kursa gitmek için önceden almak gerekiyorsa bu işte yaş:) )
Sanırım sürekli engellenmekte hoşa gitmez. Ama tek bir hobi bulup onu devam ettirmesine gayret ederseniz daha kolay olur.
Veya eşinizi boş bırakmayın. Birlikte geçen zamanınızı kaliteli değerlendirin ki her gördüğüne atlamasın :) Mesale yeni bir oyun, puzzle yapmak, film izlemek gibi.
Her insanın ilgi duyduğu bir alan vardır önemli olan onu keşfetmek, keşfetmesine izin vermek.
Ben bu şekil düşünüyorum.
Arkadaşlardan görüp heves ediyorsa, çaresi de yok. Yorulana kadar devam :)Daha da önce de bir yere yorum atmıştım oyun oynuyor sürekli mobilde ben de eşlik ediyorum, mesela bir diziye başlıyoruz sıkılıyor diziden. Ben de baya hareketliyimdir evde eğlendirmek adına bi şeyler yapıyorum yani yapabileceğim her şeyi yapıyorum :) ama yok olmuyor. Galiba 5-6 senesi daha var olgunlaşmak adına. Hayvanlar adına katı çizgimi koydum bir canı alıştırıp sonra başka bir yere vermek vicdansızlık. Diğer konularda da tamam diyorum ama artık takatim kalmadı. 1 hafta sonra neye heves edecek diye bekler oldum. Merak ediyorum gerçekten benzer bir durum yaşayan var mı?
Benim eşimde biraz daldan dala atlayanlardan ama dediğim dedik değil.Daha da önce de bir yere yorum atmıştım oyun oynuyor sürekli mobilde ben de eşlik ediyorum, mesela bir diziye başlıyoruz sıkılıyor diziden. Ben de baya hareketliyimdir evde eğlendirmek adına bi şeyler yapıyorum yani yapabileceğim her şeyi yapıyorum :) ama yok olmuyor. Galiba 5-6 senesi daha var olgunlaşmak adına. Hayvanlar adına katı çizgimi koydum bir canı alıştırıp sonra başka bir yere vermek vicdansızlık. Diğer konularda da tamam diyorum ama artık takatim kalmadı. 1 hafta sonra neye heves edecek diye bekler oldum. Merak ediyorum gerçekten benzer bir durum yaşayan var mı?
Benim eşimde biraz daldan dala atlayanlardan ama dediğim dedik değil.
İlk önce motorsikletlere heveslendi ama ben alırız yaparız diyorum öyle geçiştiriyorum :)
Daha sonrasında çadıra merak sardı, doğa kampına. Şimdi unuttu gitti.
Ben çok üstüne düşmüyorum. Çünkü insan dürtüsü hayır dedikçe şevke geliniyor sanırım.
Ben mantıklı bakmaya çalışıp olumlu ve olumsuz taraflarını söylüyorum sadece.
Tabi sizin biraz daha farklı sürekli yeni birşeyler arayışı zor.
Onun için ilk aklıma gelen bir hobi bulup onun devamını getirmesi. Yoksa bu sorun çözülmez sanırım.
Sadece tv izlediğini nerden çıkardınız? :)ne yapsın, sadece tv mi izlesin?