- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Hiç aklımdan çıkmıyor kiŞimdiden düşünmeye mi başladın
Kefir benim tansiyonumu düşürüyo nedenseKefir öneririm.. ama düzenli tüketim olacak..Cevremde bu dertten muzdarip olup düzenli kefir tüketen tanıdıklarım var ve birkaç ay icinde tüm şikayetlerinin gectigini söylüyorlar.
Merhaba ben de 10 yıldır aşırı gaz problemi yaşayan bir insanım öyle böyle değil.ve eylülde sezeryan doğumla bebeğmi dünyaya getirdim o da benm gibi inanılmaz gazlıı sizin bebeğinz ne durumda onun gaz durumu nasıl ?herkese iyi aksamlar
biraz utanarakta olsa size bi sorunumu anlatmak istiyorum.3 yil once sezaryenle dogum yaptim ve o gunden beri asiri derecede gaz sikintim var.şoyle ki afedersiniz surekli gaz cikariyorum yanlis anlasilmasin kokma falan yok ama dakka basi cikariyorum.bu beni ciddi anlamda zorluyor artik cikarmasam dert cikarsam ayri bi dert.karnim diger insanlara gore cok şiş sanki hamileyim gibi normal bi gobek degil.tamam yediklerimde kotu ama bu sekil bi gobek ilk defa goruyorum.aranizda boyle bi sorun yasayan oldu mu?daha once onemsemedim ama isin ciddiyetini anladim.
herkese iyi aksamlar
biraz utanarakta olsa size bi sorunumu anlatmak istiyorum.3 yil once sezaryenle dogum yaptim ve o gunden beri asiri derecede gaz sikintim var.şoyle ki afedersiniz surekli gaz cikariyorum yanlis anlasilmasin kokma falan yok ama dakka basi cikariyorum.bu beni ciddi anlamda zorluyor artik cikarmasam dert cikarsam ayri bi dert.karnim diger insanlara gore cok şiş sanki hamileyim gibi normal bi gobek degil.tamam yediklerimde kotu ama bu sekil bi gobek ilk defa goruyorum.aranizda boyle bi sorun yasayan oldu mu?daha once onemsemedim ama isin ciddiyetini anladim.
Şaka mı? Bunu söyleyenin anatomi bilgisi işkokul seviyesinde bile değil herhalde. Açın youtubeden sezaryen doğum izleyin nolursezaryenle doğum yapanlarda bu sıkıntı hep oluyor. bir tanıdığımdan duyduğum üzere sezaryende bebeği çıkarabilmek için bağırsakları dışarı aldıktan sonra geri içeri bildiğin teperek koyuyorlarmış ve o da böyle boşaltım sorunlarına sebep oluyormuş.
arkadaş kolonoskopi yaptırdıktan sonra bu sıkıntısı kalmadı. iyi bir doktor bulup kolonoskopi yaptırabilirsiniz.
Canm seni tedirgin etmek istemem ama Bi sağlık programı izlemiştim senin probleme benzer... Kadının iç karnı fıtık olmuş şişliğin sebebi oymuşsorun o zaten bu kadar cok cikmasi
Şaka mı? Bunu söyleyenin anatomi bilgisi işkokul seviyesinde bile değil herhalde. Açın youtubeden sezaryen doğum izleyin nolur
Gastroentroloğa gittinmi %99 ibs (huzursuz bağırsak sendromu tanısı koyacaktır)herkese iyi aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?