- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
- 308
- Konu Sahibi Pembekoala35
Şifa olsun inşallah ben fayda gördüm çok şükürBende deniyim iyi gelir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şifa olsun inşallah ben fayda gördüm çok şükürBende deniyim iyi gelir inşallah
Allah razı olsun Rabbim herkeze şifasını versin inşallahhhŞifa olsun inşallah ben fayda gördüm çok şükür
Şimdiden düşünmeye mi başladınBende bebekle ilgili gaz sandım
Adet öncesi hormonlar bagirsak hareketlerini etkiler. Kimisi kabiz olur kimisi de ishal. Gaz problemi de buna dahil. Normal bir durum.Bir de bu normal diyorlar ama cidden normalse doktorlara taşınmıcam bir daha
Ben hiç doğum yapmadım ama yıllardır şişkinlik gaz sıkıntım var. İşin kötüsü benim çıkmıyor. Kaç kere acillik oldum... şuan bunu yazarken bile karnım şiş. Sağlıklı besleniyorum, özellikle regl zamanı ve yumurtlama döneminde oluyor
Benim kendimi bildim bileli boyle bir problemim var Dr. İbs dedi sinirlenince, usutunce, cok heyecanlanınca, cok strese girince... İnan evin işinin stresinden bile ağrı giriyorÇıkmıyadabiliyo bu yüzden kaç defa acillik oldumben gaz sıkışmasından
Benim kendimi bildim bileli boyle bir problemim var Dr. İbs dedi sinirlenince, usutunce, cok heyecanlanınca, cok strese girince... İnan evin işinin stresinden bile ağrı giriyor
Bende millete hayret ediyorum zart zurt hep
Ben cıkarana kadar ne sancılar cekiyorum ahhh ahhhh
Baskasına anlatınca salıver gitsin oluyo
Cıksa salacamda yooooook içimde kaburgalarıma kadar sıkıstırıyo
Bende hep acillik oldum düğün gecemde dahil
Tek çözümü bol yogurt bol kefir
caymıs ilacmıs bos
[/tek çözüm stresle baş edebilmek UOTE]