bitmeyen gaz ;)

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.132
12.530
248
herkese iyi aksamlar
biraz utanarakta olsa size bi sorunumu anlatmak istiyorum.3 yil once sezaryenle dogum yaptim ve o gunden beri asiri derecede gaz sikintim var.şoyle ki afedersiniz surekli gaz cikariyorum yanlis anlasilmasin kokma falan yok ama dakka basi cikariyorum.bu beni ciddi anlamda zorluyor artik cikarmasam dert cikarsam ayri bi dert.karnim diger insanlara gore cok şiş sanki hamileyim gibi normal bi gobek degil.tamam yediklerimde kotu ama bu sekil bi gobek ilk defa goruyorum.aranizda boyle bi sorun yasayan oldu mu?daha once onemsemedim ama isin ciddiyetini anladim.

Bitkisel birseyler deneseniz doktora gitseniz
Mesela papatya çayı bu gaz ve şişkinlik problemine çok iyi geliyor :) ama illaki çıkacak içinizde kaybolmaz :)

Ayaklariniza dikkat ediyormusunuz sicak tutun oyle deneyin mesela bende iki sezeryan oldum devamli gaz durumu yok ayaklarimi usutursem oluyor.

Şişkinlik ve gaz kabusum oldu kaç defa acillik oldumve son zamanlarda gaz olunca karnım ve kalbimde bi titreşim oluşuyo buda beni çok rahatsız ediyo panik başlıyo sonrada senelerdir zaman zaman geçiyo tekrarlıyo ama çok büyük bi sorun gerçekten

Annem böyle ve üç cocugunu da sezaryen dogurmuş. Ben kendimi bildim bileli gitmeyen bir göbek ve aşırı gazlı. Çok Dr a gitti ama çözüm bulamadı

Ayaklarinizi ,karninizi sıcak tutmalısınız bir de bir süre gaz yapan yiyeceklerden uzak durunuz.

Çıkmıyadabiliyo bu yüzden kaç defa acillik oldumben gaz sıkışmasından
Ben aynı dediğiniz gibi hiç yapamam o işi
Birgün patlayacaktim Karnım davul gibi oldu hatta ağrı dan dolayi apandisit bile düşündüm en son papatya çayı içtim hayatımda hiç bukadar sukretmemistim heralde yani bana mükemmel iyi geliyor mide ve gaz probleminde

Ya çok anlamsız olacak ama bu dediğiniz gaz problemi bende her regl öncesi oluyor istisnasız
Acaba sizinki de hormonlardan dolayı mı??
Beni yeşil çay rahatlatıyor
Evet reg öncesi ve reglken daha fazla oluyo ama bende ibs var irratable bağırsak sendromu strese bağlı belki sizdede olabilir konu sahibi

Ya çok anlamsız olacak ama bu dediğiniz gaz problemi bende her regl öncesi oluyor istisnasız
Acaba sizinki de hormonlardan dolayı mı??
Beni yeşil çay rahatlatıyor
Bir de bu normal diyorlar ama cidden normalse doktorlara taşınmıcam bir daha

Ben hiç doğum yapmadım ama yıllardır şişkinlik gaz sıkıntım var. İşin kötüsü benim çıkmıyor. Kaç kere acillik oldum... şuan bunu yazarken bile karnım şiş. Sağlıklı besleniyorum, özellikle regl zamanı ve yumurtlama döneminde oluyor

Bende deniyim iyi gelir inşallah

Ay bir de o dönem nohut kuru fasulye yiyorsam kesin hastanelik oluyorum kesinnnnn....
Ama diyetim de bunlar var acaba bunların yerine ne konulabilir?

Bence doğumla alakası yok zaten bende yıllardır hee bide kabızsam hele yandımmmm gaz faciası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…