Aynen kimseye ihtiyacim yok sukurler olsun.. daha demin bana gorursun ilerde isimide kuracagim arabamida alacagim ve sen benden daha kotu olacaksin dedi belkide bana muhtac kalacaksin pisman olacaksin dedi..halbuki kendisine gogus geren bendim.. ve hala 3 senedir.. cocuk buyutuyorum sanki.. kendi hatalarini soylemiyor sadece ben sinirli bir insanim diyor.. acaba ben ne yaptimda bu hale geldik demiyor.. sen bana bunu bunu yaptin diyorum.. orali bile olmuyor sanki.. ben calismak istememmi duzenim olsun istememmi tabikide isterim diyor.. ama yeter artik bende insanim 3 sene bitti 4 seneye gidiyor.. 3 senede bir insan ehliyetini alir isinide bulurdu.. neden hep benden yardim bekliyor ?! kaldiramiyorum artik bu yukuKardesim neyin vicdani adamda 5 kurus yok cocugu alirim yalanina kaniyorsunuz kanmak istiyorsunuz zaten nasil alip nereye goturecek? Kovun gitsin acin davayi polise gidin ne bileyim defolsun gitsin kendinizi acinacak hale kendiniz sokuyorsunuz ama kimseye ihtiyaciniz zaten yokki herseyi yapan sizsiniz
Aynen kimseye ihtiyacim yok sukurler olsun.. daha demin bana gorursun ilerde isimide kuracagim arabamida alacagim ve sen benden daha kotu olacaksin dedi belkide bana muhtac kalacaksin pisman olacaksin dedi..halbuki kendisine gogus geren bendim.. ve hala 3 senedir.. cocuk buyutuyorum sanki.. kendi hatalarini soylemiyor sadece ben sinirli bir insanim diyor.. acaba ben ne yaptimda bu hale geldik demiyor.. sen bana bunu bunu yaptin diyorum.. orali bile olmuyor sanki.. ben calismak istememmi duzenim olsun istememmi tabikide isterim diyor.. ama yeter artik bende insanim 3 sene bitti 4 seneye gidiyor.. 3 sene icinde bir insan ehliyetini alip isinide bulurdu.. neden hep benden yardim bekliyor ?! hala hakkimi helal etmiyorum sana diyor cok eksigin var diyor.. insan dort dortlukmukide benim eksigim olmasin.. anlam veremiyorum cidden.Kardesim neyin vicdani adamda 5 kurus yok cocugu alirim yalanina kaniyorsunuz kanmak istiyorsunuz zaten nasil alip nereye goturecek? Kovun gitsin acin davayi polise gidin ne bileyim defolsun gitsin kendinizi acinacak hale kendiniz sokuyorsunuz ama kimseye ihtiyaciniz zaten yokki herseyi yapan sizsiniz
gitmez tabii siz olmadan nasıl barınacak avrupa’da. ehliyet almaktan bile aciz. ne yapın ne edin boşanın bence sonra çok dua edersinizbiliyorum ama gitmiyor.. kendisinede soyledim bu evliligin ilerisi goremiyorum diye.. kari koca iliskiside kesinlikle istemiyorum.. dusuncesi ne anlamiyorumki... kiz kardesiyle konustum detayli anlatmadim bazi seyleri ama siddet oldu dedim benim bildigim abim yapmaz diyor.. nasil olacak cocugu birakip gidemezki diyor oturun iki medeni insan gibi ayrilin o zaman diyor ama nasil olacak diyor..stresimi kontrol edemiyorum artik..
Turkiyede ehliyet alamadim zamanim yoktu isten gucten dolayi diyor ama evlenene kadar bekledi defalarca soyledim al ehliyetini diye.. ama buradada alamadi.. hala almaya ugrasiyor.. senin akil sagligin yerinde degil diyor bana.. hatta iste annemlere gitmeden senin anneligin yarim demisti..gitmez tabii siz olmadan nasıl barınacak avrupa’da. ehliyet almaktan bile aciz. ne yapın ne edin boşanın bence sonra çok dua edersiniz
Annemlere gitmeden cumlesinin bir taneside sen bir ise yaramiyorsunki.. bazende senin bana ne faydan olduki demisti.. bir kadin bir susar iki susar uc susar.. artik yeter dedim.. benim aklim fikrim paraymis.. ben sadece mal mulk pesindeymisim.. halbuki tam tersi.. her zaman maneviyata onem verdim ve veiyorumda..ailemi nasil gecindiririm cocuguma nasil bir gelecek sunabilirim diye dusunuyorum.. kimseyi muhtac olmayayim diye dusunuyorum ve kotu yine ben oluyorum..Eşiniz olacak adam onursuz , yüzsüz , arsız ve asalak. Kıcina tekmeyi basın.
armut piş ağzıma düş, yan gel yat osman, başka gelmedi aklıma şimdi. ayrıca seni manipüle etmeye çalışıyorlar sanırım, sakın kanma. akıl sağlığın gayet yerinde. sana kendinden şüphe ettirmeye çalışıyorlar ki haklı görünsünler. anneliğini sorgulayacak adam mıymış o?Turkiyede ehliyet alamadim zamanim yoktu isten gucten dolayi diyor ama evlenene kadar bekledi defalarca soyledim al ehliyetini diye.. ama buradada alamadi.. hala almaya ugrasiyor.. senin akil sagligin yerinde degil diyor bana.. hatta iste annemlere gitmeden senin anneligin yarim demisti..
evet surekli psikolojin bozuk.. akil sagligin yerinde degil.. sizofrensin sen kelimesini cikardi son gunlerde.. zaten bebegim premature dogdu 12 gun hastanede yattim.. birde hamileliktede lohusaliktada bir kac hareketi oldu.. ve benim anneligim yarim oylemi hayret edilesi birsey harbiden ?! bende kapiyi carptim gittim .. kendisi bana yardimci oluyormus cocuga bakiyormus yukumu azaltiyormus banyosunu mamasini kiyafetlerini degistiriyormus.. kendisi kendini kotu hissediyormus cunku isi yokmus ehliyet alamiyormus.. vsvs surekli ayni seylerarmut piş ağzıma düş, yan gel yat osman, başka gelmedi aklıma şimdi. ayrıca seni manipüle etmeye çalışıyorlar sanırım, sakın kanma. akıl sağlığın gayet yerinde. sana kendinden şüphe ettirmeye çalışıyorlar ki haklı görünsünler. anneliğini sorgulayacak adam mıymış o?
bosanmak icin izin almama gerek yok.. kendi ayaklarimin uzerinde durabiliyorum cok sukur..sadece ailemin dusuncelerini merak ettim ve ailemde farkinda.. hatta ben bazi seyleri soylemeden farketmisler.. cunku 3 senedir butun yukun benim uzerimde oldugunu ve bunaldigimin farkindalar.. annemde bir umut galiba acaba evliligi kurtulurmu.. ama soyledim sogudum dedim..Bosanmak icin aileden icazet almak sart mi? Zaten kendiniz gecindiriyormussunuz evi, ekonomik olarak ailenize ihtiyaciniz yok diye dusunuyorum. Niye illa ailelerin onaylamasi gerekiyor bosanmayi, bunu hic anlamiyorum. Koca kadin olarak kendiniz tek basiniza karar verebilirsiniz.
Fazla yüz verince senin eşin olacak kişi gibi oluyor iste. Fazla fedakarlık fazla vefasızlık. Madem ise yaramiyorsun şey olsun gitsin hayat kursun kendine. Başkası olsa bu herifi kırk kez bosardi.Annemlere gitmeden cumlesinin bir taneside sen bir ise yaramiyorsunki.. bazende senin bana ne faydan olduki demisti.. bir kadin bir susar iki susar uc susar.. artik yeter dedim.. benim aklim fikrim paraymis.. ben sadece mal mulk pesindeymisim.. halbuki tam tersi.. her zaman maneviyata onem verdim ve veiyorumda..ailemi nasil gecindiririm cocuguma nasil bir gelecek sunabilirim diye dusunuyorum.. kimseyi muhtac olmayayim diye dusunuyorum ve kotu yine ben oluyorum..
Benim bir miktar yani Turkiye'den ev alacak kadar birikimim var.. ve ben nerdeyse ev almayi dusunuyordum.. kendisi surekli ailesine 2 seneden ev aliriz diyordu.. sonra bir gun oturup dusundum ya sen enayimisin dedim kendi kendime.. neden sen ev aliyorsun birak kendi alsin dedim.. ve ev fikrinden uzaklastim.. mal'da mulk'te gozum olsa coktan halletmistim.. ve gunun birinde neyse dedim cocukta var kendime yeni bir arac alayim dedim.. sonucta kendi emeklerimle birikimim.. bana demezmi ne arabasi hani ev alacaktin.. yani 2 ev tuttum simdiye kadar kira fatura bende ve 3. evide ben alcam mobilya vs ve biz tatile gittikce oturacagiz ne guzel degilmi.. sonra ben ev filan almiyorum dedim.. gitmis hemen anneme demiskiya iste Jolyss beni yanlis anladi ev konusunda.. kim olsa benim gibi anlar.. vallah hic birseyde gozum yok oglumla mutlu huzurlu saglikli bir hayat istiyorum sadece..Avrupadaki kızlarımız bu hanzo erkeklere kendilerini kullandırıyor, çok üzülüyorum.
Adam resmen kendine baktırıyor size, boşayın atın evden. Eminim kanunlar sizi orada, buradakinden daha iyi koruyordur. Sokakta kalıp kendine baksın bakalım, ne oluyor... Ne demek çalışmayıp da kadının parasını yemek bir de üzerine eziyet etmek? Şeyi altından mı bu arkadaşın, neden bu kadar kıymetli sanıyor kendini?
Anladığım kadarıyla eşiniz en başından kaba biriymiş. Siz de evlenmek için evlenmişsiniz gibi geldi. Olan olmuş. Bir an önce boşanın. Ben de Avrupa ülkesinde yaşıyorum, öyle işsiz güçsüz babaya çocuğu asla vermezler -ki Türkiye’de de vermezler-.Merhaba Hanimlar,
Ne olur bana yardimci olun
3 sene once evlendim bu arada ikinci evliligim.. bir insan neden ikinci kez evlenmek isterkihata ustune hata
Esim Turkiye'den avrupa'ya geldi..
Gelmeden ev tutmustum.. esyalari filan almistim.. Eve girer girmez bu nasil bir ev dedi.. bula bula burayimi buldun dedi.. Halbuki o kadar emek verdim..tabi kendisine cevabini verdim begenmiyorsan yasamak zorunda degilsin dedim.. gidebilirsin dedim..
Sonrasinda evin eksiklerini tamamladik fazla sorun yasanmamisti.. fena degildi ama gunler ilerledikce esimin cabalamadigini gordum..
Kardesim kendi sirketine baslangic olsun diye ise aldi, 2 gun gitti belim agriyor dedi sonra devam etti bir kac gun toplam bir hafta .. sonrasinda inanin ne oldugunu anlamadim dahada gitmedi kardesimle calismaya.. ben turklerle calismam demeye basladi, ben bu isi yapmam, maasi az bilmem ne demeye basladi.. nereden geldigini unuttu galiba esim..
Cocugumuz oldu stresten dolayi olsa gerek erken dogum yaptim.. Ben cocuk istemesemde baslarda biraz daha iyiken bir tane evladim olsun dedim.. Rabbime binlerce sukurler olsun dunya tatlisi..
Turkiyede ehliyetini alamadi, defalarca soyledim ehliyetini al cok onemli diye bana surekli bagiriyordu telefonda ne yapicam ben ehliyetle diye.. neyse yurtdisina geldikten sonra kursa yazdirdik.. ehliyetini alamadi.. tekrar baska bir kursa daha yazdirdik yine alamadi gecti uzerinden 1.5 sene.. ehliyet olmayana is nerdeyse yok yurt disinda cok onemli..
Simdi bir kadin dusunun :
- 3 sene boyunca evin her eksigini kendi gideren ve gidermeye devam eden
- psikolojik siddet, fiziksel siddet goren, hakaret, asagilanma, hamileyken, lohusayken
- esini canta gibi tasiyan
- sirf cocugum mutlu olsun diye kendini feda eden
- esinden 100% soguyan, tiskinen ama bunlari yasamak zorunda kalan bir kadin
- arada kari koca iliskisi istemeyen bir kadin
- tehdit isiten yani ayrilirsak cocugu alirim diyen bir es
- 2 evinde mobilyasini ihtiyaclarini ustlenen
vsvs fazla uzatmicam
Inanin artik cildirmak uzereyim..
2 gundur annemlerdeydim.. cocugumuda alip ciktim gittim evden.. annem babam basta beni desteklediler sonra bugun birden annem demezmi bende yasadim sorunlar olur boyle seyler cocugun var demezmi.. ya anne diyorum sogudum istemiyorum zorla guzellik olmaz diyorum ee zamaninda bende yasadim bunlari diyor.. birsey olmaz esin iyi diyor.. evdende gitmiyor esim kimsesi yok burada.. isi yok gucu yok sirf vicdanimdan kendi rahatimi bozup annemlere gittim.. tamam sagolsunlar bana destek oldular ama ne olduda 2 gunde degistiler anlamadim ben((((
ayy oturduğum yerde sinir oldum. tamamen psikolojik şiddet bu başka bir şey değil. kaç kurtul bu adamdan zararın neresinden dönersen kardırevet surekli psikolojin bozuk.. akil sagligin yerinde degil.. sizofrensin sen kelimesini cikardi son gunlerde.. zaten bebegim premature dogdu 12 gun hastanede yattim.. birde hamileliktede lohusaliktada bir kac hareketi oldu.. ve benim anneligim yarim oylemi hayret edilesi birsey harbiden ?! bende kapiyi carptim gittim .. kendisi bana yardimci oluyormus cocuga bakiyormus yukumu azaltiyormus banyosunu mamasini kiyafetlerini degistiriyormus.. kendisi kendini kotu hissediyormus cunku isi yokmus ehliyet alamiyormus.. vsvs surekli ayni seyler
Çocuğu vermemekle tehtid etmek nedir ya, avrupada çalışmayan işsiz adama velayet veriyorlar mı? Eğer o eve geri dönüp fiziksel şiddete uğrarsanız gidin rapor alın ve süründürün. Eğer çalışıyorsanız ailenizin ne dediğini umursamak zorunda da değisiniz. Birlikte yaşayan sizsiniz, çektinşz sabrettiniz diye madalya takan da olmayacak. Kendinizi dinleyin, onlaeı değilMerhaba Hanimlar,
Ne olur bana yardimci olun
3 sene once evlendim bu arada ikinci evliligim.. bir insan neden ikinci kez evlenmek isterkihata ustune hata
Esim Turkiye'den avrupa'ya geldi..
Gelmeden ev tutmustum.. esyalari filan almistim.. Eve girer girmez bu nasil bir ev dedi.. bula bula burayimi buldun dedi.. Halbuki o kadar emek verdim..tabi kendisine cevabini verdim begenmiyorsan yasamak zorunda degilsin dedim.. gidebilirsin dedim..
Sonrasinda evin eksiklerini tamamladik fazla sorun yasanmamisti.. fena degildi ama gunler ilerledikce esimin cabalamadigini gordum..
Kardesim kendi sirketine baslangic olsun diye ise aldi, 2 gun gitti belim agriyor dedi sonra devam etti bir kac gun toplam bir hafta .. sonrasinda inanin ne oldugunu anlamadim dahada gitmedi kardesimle calismaya.. ben turklerle calismam demeye basladi, ben bu isi yapmam, maasi az bilmem ne demeye basladi.. nereden geldigini unuttu galiba esim..
Cocugumuz oldu stresten dolayi olsa gerek erken dogum yaptim.. Ben cocuk istemesemde baslarda biraz daha iyiken bir tane evladim olsun dedim.. Rabbime binlerce sukurler olsun dunya tatlisi..
Turkiyede ehliyetini alamadi, defalarca soyledim ehliyetini al cok onemli diye bana surekli bagiriyordu telefonda ne yapicam ben ehliyetle diye.. neyse yurtdisina geldikten sonra kursa yazdirdik.. ehliyetini alamadi.. tekrar baska bir kursa daha yazdirdik yine alamadi gecti uzerinden 1.5 sene.. ehliyet olmayana is nerdeyse yok yurt disinda cok onemli..
Simdi bir kadin dusunun :
- 3 sene boyunca evin her eksigini kendi gideren ve gidermeye devam eden
- psikolojik siddet, fiziksel siddet goren, hakaret, asagilanma, hamileyken, lohusayken
- esini canta gibi tasiyan
- sirf cocugum mutlu olsun diye kendini feda eden
- esinden 100% soguyan, tiskinen ama bunlari yasamak zorunda kalan bir kadin
- arada kari koca iliskisi istemeyen bir kadin
- tehdit isiten yani ayrilirsak cocugu alirim diyen bir es
- 2 evinde mobilyasini ihtiyaclarini ustlenen
vsvs fazla uzatmicam
Inanin artik cildirmak uzereyim..
2 gundur annemlerdeydim.. cocugumuda alip ciktim gittim evden.. annem babam basta beni desteklediler sonra bugun birden annem demezmi bende yasadim sorunlar olur boyle seyler cocugun var demezmi.. ya anne diyorum sogudum istemiyorum zorla guzellik olmaz diyorum ee zamaninda bende yasadim bunlari diyor.. birsey olmaz esin iyi diyor.. evdende gitmiyor esim kimsesi yok burada.. isi yok gucu yok sirf vicdanimdan kendi rahatimi bozup annemlere gittim.. tamam sagolsunlar bana destek oldular ama ne olduda 2 gunde degistiler anlamadim ben((((
evlenmeden once biraz sinirli oldugunu biliyordum.. ama siddet boyuntunda bilmiyordum.. 2. evliligimi 7 sene sonra yaptim aslinda hic dusunmuyordum 2. ama kader'den oteye yol yok.. cok dusundum 2. evliligi cok detayli sekilde inceledim ama olmuyor.. sadece insan bazen yanliz kalmayayim istiyor ve hataya dusuyor..Anladığım kadarıyla eşiniz en başından kaba biriymiş. Siz de evlenmek için evlenmişsiniz gibi geldi. Olan olmuş. Bir an önce boşanın. Ben de Avrupa ülkesinde yaşıyorum, öyle işsiz güçsüz babaya çocuğu asla vermezler -ki Türkiye’de de vermezler-.
Anladığım kadarıyla çok kötü şeyler yaşıyorsunuz. Lakin üçüncü kez evlenecek olursanız iyi düşünün. Dediğim gibi bana evlenmek için evlenmişsiniz gibi geldi, bir daha bu hataya düşmeyin.
Allah yolunuzu açık etsin
Aynen canim benim ilk onceligim bebegimin huzuru.. inan o bebek bir tartisirken bize bakiyor merakli gozlerle.. ve hatta benim uzuldugumu anlayip gozlerini benden ayirmadi kuzum.. evladim icin dunyayi yakarim.. evlat bambaska birseymis.. gozlerinin icine bakinca dunyalar benim oluyor.. ama esim benim eksigimi soyleyerek iste sen bazen cocuga sesini yukseltiyorsun diyor gozumden kacmiyor diyor.. psikolojin bozuk diyor surekli boyle.. velayeti kesinlikle vermezler..Çocuğu vermemekle tehtid etmek nedir ya, avrupada çalışmayan işsiz adama velayet veriyorlar mı? Eğer o eve geri dönüp fiziksel şiddete uğrarsanız gidin rapor alın ve süründürün. Eğer çalışıyorsanız ailenizin ne dediğini umursamak zorunda da değisiniz. Birlikte yaşayan sizsiniz, çektinşz sabrettiniz diye madalya takan da olmayacak. Kendinizi dinleyin, onlaeı değil
O zaman kaygınız ne, çocuğa sesiniz yükselebilir, hepimizinki yükseliyor zaman zaman, sizin psikolojinizi bozan o, bozuksa onun yüzünden bozuk. Sizi döven adam sizi bununla mı suçluyorAynen canim benim ilk onceligim bebegimin huzuru.. inan o bebek bir tartisirken bize bakiyor merakli gozlerle.. ve hatta benim uzuldugumu anlayip gozlerini benden ayirmadi kuzum.. evladim icin dunyayi yakarim.. evlat bambaska birseymis.. gozlerinin icine bakinca dunyalar benim oluyor.. ama esim benim eksigimi soyleyerek iste sen bazen cocuga sesini yukseltiyorsun diyor gozumden kacmiyor diyor.. psikolojin bozuk diyor surekli boyle.. velayeti kesinlikle vermezler..
bana yapmis oldugu seyler siddet degilmis.. benim kafami gozumumu kirmista siddet olacakmis.. su son zamanlar dokunmuyor cunku uyardim kendisini agzinin payini aldi ama bu kez psikolojik siddet uyguluyor.. evet beni tehdit ettigi zaman iste ayrilirsak cocugu alirim dedigi zaman ben al gotur senin olsun demistim sakasina.. ben ne bicim bir anneymisim.. insan evladina bunumu soylermis.. halbuki ben al gotur senin olsun dedigimde kesinlikle ciddi anlamda soylemedim hatta daha sonrasinda al gotur annesiz nasil buyuteceksen dedim.. cunku o kadar bikkinlik veriyorki.. mesela bende onun babasiyim sen kim oluyorsunda cocugu bana gostermemezlik yapacaksin diyor halbuki ben kendisine cocugu ne zaman istersen gorebilirsin demistin ayrilirsak demistim.. birde iste son zamanlar akli dengen yerinde degil senin tarzinda seyler soylemeye basladi.. cocuga sesini yukseltiyorsun ve artik psikolojim bozuldu diyorsun dedi..O zaman kaygınız ne, çocuğa sesiniz yükselebilir, hepimizinki yükseliyor zaman zaman, sizin psikolojinizi bozan o, bozuksa onun yüzünden bozuk. Sizi döven adam sizi bununla mı suçluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?