• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen dertlerim

surekli kafasindan birseyler dusunuyor.. bende korkmaya basladim harbiden.. kimligi bende cocugun.. kiz kardeside hatta ayrilin ama nasil olacak bilmiyorum cocugu orada birakip gelemez dedi..
Kız kardeşine bısıler anlatmıştır zaten. Dikkat edin . Allah korusun

İşte böyle şeyler zor. Bazı erkekler çocuğuna düşkün olur ama annesini de cezalandırmak icin çocuğunu kullanır silah olarak

zamaninda sordum avrupa icinmi diye yok dedi.. oylede gozukmuyordu gozukmuyorda sanki ama biktim usandimmmmmmmm yemin ediyorummm sagligim gitti.. avrupaya geldi bu seferde arabami begenmiyor.. halbuki kendinde ne ehliyet var ne araba ne birsey.. ben ise kendi halimde bir insanim kimseyi asagilamam.. nereden geldigini unuttu.. bana diyor birikmis paran varya ev alalim diyor bende dedim sen calis al dedim.. ev filan almicam dedim..
afedersiniz adamı tanımadan mı evlendiniz acaba? çalışıp çalışmaması, birikiminin olmaması, ne bileyim ben en azından bir flört durumunuz olmadı mı? oturup konuşmaya tanımaya çalışmadınız mı? bir de bu adamdan çocuk yapmışsınız. hem işi gücü yok hem kaba saba hem de sizin evinizde sizin arabanızda yaşıyor bir de birikimin yok muydu filan diye size soruyor. bu nasıl erkek?

su an evdeyim.. kendisiyle kesinlikle konusmak istemiyorum konusmadimda bugun..

dun sadece yine konusma arasinda sen neden evi terk ettin ne bicim bir annesin tarzinda birseyler soyledi.. annemlere neden sorunlardan bahsetmisim.. her tartismada evimi terk etmem gerekiyormus..

su an oradan oraya geziyor bakalim.. 2 yabanci gibi..

ama ben bitik hissediyorum kendimi..

amaci ne dusuncesi ne bilemiyorum.. cunku dun bana gorursun isimi kuracam, aracimida alcam ve sen benden beter olacaksin dedi.. bana muhtac kalacaksin dedi.. bin pisman olacaksin dedi...

yahu be adam okadar emek verdim kendi ayaklarinin uzerinde dursun diye bana hakkini helal etmiyormus bazi konularda..
Yav he he deseydin. Yapacak olan bu zamana kadar 50 defa yapardı. Sana yaslamış sırtını aylakci. O çocuğu birakacagim lafıni niye sana kullanıyor biliyor musun ? Ödü kopmuştur çünkü. Biliyor kendi bakamayacagini. Hakki mi varmista helal etmiyecekmis.

Kafasına karpuz kabugu düşürmeyin. Gerçekten birşeyler yapmak istiyorsanız içinizden plan yapın ve aniden harekete geçin.
Maddi gücünüz varsa annenize de çok danismayin derim. Eski insanlar çekin nolacak kafasında çünkü.

zamaninda sordum avrupa icinmi diye yok dedi.. oylede gozukmuyordu gozukmuyorda sanki ama biktim usandimmmmmmmm yemin ediyorummm sagligim gitti.. avrupaya geldi bu seferde arabami begenmiyor.. halbuki kendinde ne ehliyet var ne araba ne birsey.. ben ise kendi halimde bir insanim kimseyi asagilamam.. nereden geldigini unuttu.. bana diyor birikmis paran varya ev alalim diyor bende dedim sen calis al dedim.. ev filan almicam dedim..
bence eşinizde aşağılık kompleksi var, kendinin sizden daha aşağı olduğunu biliyor, üste çıkmak için sizin evinize, arabanıza, her şeyinize laf söylüyor. Böyle bir insanla ömür geçmez bence...

Düpedüz siz de fazlaca para var sanıp evlenmiş avrupada lüks yaşarım demiş. Bakmış ki fazla bir şey yok ik günden evi beğenmemiş arabayı beğenmemiş. Bu adamı koca diye evde tutuyorsanız size diyecek lafım yok. Yerine kedi köpek besleyin daha kadirkıymet bilirler. Kimseye kolay kolay boşanın demem ama siz acilen boşanın.

Gecen gun sirf eve balik almadim diye aksam yemegi icin sinirlendi.. soyluyorum kendisinede beni kullaniyorsun diyorum.. farkindayip diyorum.. inanin saf bir insanda degilim.. hic mutlu degilim.. lafa gelinde ben cocuga banyo yaptirdim cocuga mama verdim diyor.. annemde eger ikisini ayirirsan diyor baba cocuk bu vebalin altindan kalkamazsin diyor.. Allah iyi demez cocuguna diyor.. :KK43: ya niyee niye hep ben eziliyorum 😥
Anneye bak tövbe tövbe. Anneniz cahil lütfen onu dinlemeyin

Size siddet uyguluyor mu ya da issizlik bosanma sebebi mi zira burada erkegin calismamasi bosanma sebebi
Ona orada dava açsanız ve bosansaniz konsolosluk aracılığı ile mi nasil oluyorsa, sınır dışı edilmez mi?
Zaten boşanmada velayetiniz olur cocugu sizin izniniz olmadan alamaz

Anneye bak tövbe tövbe. Anneniz cahil lütfen onu dinlemeyin
Bence sorun sizde
Iletisim mi kuramiyorsunuz ne?
Adam çalışmıyor cocuga bakmıyor size rol yapiyor ben tukendim maddi manevi, hatta çocuğu alip kacirmaktan bahsediyor cok istiyorsan sen bak damadina benden bu kadar diyin hatta siz anne evine donmeyin adami evden def edin ay sinir oldum yaa yurtdisindasiniz ama hiç kolunuzu kipirdatmiyorsunuz hersey sizin lehinize halbuki

Bence sorun sizde
Iletisim mi kuramiyorsunuz ne?
Adam çalışmıyor cocuga bakmıyor size rol yapiyor ben tukendim maddi manevi, hatta çocuğu alip kacirmaktan bahsediyor cok istiyorsan sen bak damadina benden bu kadar diyin hatta siz anne evine donmeyin adami evden def edin ay sinir oldum yaa yurtdisindasiniz ama hiç kolunuzu kipirdatmiyorsunuz hersey sizin lehinize halbuki
Bana şiddet uyguluyor tehdit ediyor çalışmıyor zorla paramı alıyor desin o adam zor kalır o ülkede. Koysun kapıya işi yok gücü yok mecbur döner Türkiyeye zaten. Konu sahibi kararlı değil tek sorun bu

Bana şiddet uyguluyor tehdit ediyor çalışmıyor zorla paramı alıyor desin o adam zor kalır o ülkede. Koysun kapıya işi yok gücü yok mecbur döner Türkiyeye zaten. Konu sahibi kararlı değil tek sorun bu
Yani cok zor degil de konu sahibesi "idare" modunda ama tükenmiş de psikolojik olarak :(

Yeri gelmişken traji komik bir olay anlatacağım. Benim ex i az çok anlatmışımdır . Bu aralar sürekli taciz etmeye başladı . Yok evimin ışıkları neden açıkmış , neden hala uyumamışım , yok sabah kahvaltıya gelecekmiş ve eski resimlerimi bana yollamalar vs buna benzer hatta dahada cirkin şeyler yazıp beni rahatsız etmeye başladı . Normalde çok sakinim ama damarıma basınca çileden çıkarım. En sonunda dayanamayıp az daha yaz yarın polise güzelce delil sunacağım dedim. Bakalım benim yaşadığım şehre “ ayrıca çalıştığı iş yeri de orda” ve iş yerine kilo metrelerce yaklaşabilecekmisin diye bi güzel tehdit ettim. Beni tanıyor az çok, kanunlarla aram çok iyidir. Adam son mesajı bile atamadı , süt dökmüş kedi şu aralar 😂😂🤣🤣

Kız kardeşine bısıler anlatmıştır zaten. Dikkat edin . Allah korusun

İşte böyle şeyler zor. Bazı erkekler çocuğuna düşkün olur ama annesini de cezalandırmak icin çocuğunu kullanır silah olarak
iste bu en tehlikelisi bence.. gecenlerde surekli cocugun tapusu bende tarzi seyler soyluyordu.. bende bir cocuk asla annesiz olmaz dedim.. haberin olsun dedim.. surekli durup durup ayni seyleri tekrarliyor.. kiz kardeside ben annemlerdeyken o o evde tek basina yapamaz.. ben abimi taniyorum kendine kotu birsey yapabilir demisti.. anlam veremiyorum

afedersiniz adamı tanımadan mı evlendiniz acaba? çalışıp çalışmaması, birikiminin olmaması, ne bileyim ben en azından bir flört durumunuz olmadı mı? oturup konuşmaya tanımaya çalışmadınız mı? bir de bu adamdan çocuk yapmışsınız. hem işi gücü yok hem kaba saba hem de sizin evinizde sizin arabanızda yaşıyor bir de birikimin yok muydu filan diye size soruyor. bu nasıl erkek?
tanistik hatta ilk babamla tanistirdim
.. oturup konustular.. sonra ailemle tanistirdim.. ben basta soyledim kendisine cocuk sirasi degil diye.. sonra baktim duzeldi neyse dedim olsun bir tane.. cocuk oldu adamda yine tik yok.. gidipte is bulayim demiyor.. ailesini 3 senedir hergun arar.. hic atlamadan hergun.. birde cocuk olduktan sonra bu sefer gunde 4 5 kez kamerali cocugu uzak tut kameradan diyorum anliyor gibi yapiyor sonra tekrar basliyor.. ailesini gunde 4 5 kez aramayi biraksaydi simdiye is sahibi olurdu..

bence eşinizde aşağılık kompleksi var, kendinin sizden daha aşağı olduğunu biliyor, üste çıkmak için sizin evinize, arabanıza, her şeyinize laf söylüyor. Böyle bir insanla ömür geçmez bence...
tabikide gecmez.. evli oldugum halde baska evliliklere imrenir oldum resmen.. :( gerci artik kimseyede imrenmiyorum..

Back