• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen dertlerim

Üzgünüm ama eşiniz bir parazit..

Annenizi dinlemeyin sakın.. O bahsettiğiniz her şeyin yükünü tek başına sırtlanan bir kadın için boşanmak zor değil inanın.. Daha zorunu zaten yaşadınız hala da yaşıyorsunuz..

Sırf oraya gelebilmek için ve maddi imkanlarınızdan faydalanmak için gelmiş orası çok net..

Kimsesi yok falan demeyin direk atın onu o beğenmediği evden..

Bu adam çalışmıyorsa ve evi zaten siz geçindiriyorsanız neden ailenizden destek bekliyorsunuz ki? Atın sırtınızdan eşinizi, aileniz de konuşup dursunlar. Çeken onlar değil sizsiniz.
Üstelik şiddet de var. Siz niye boyun eğiyorsunuz ki "çocuğu alırım" tehditlerine? İşi gücü olmayan, eşini döven adama kim çocuk verir? Şikayet etseniz sınır dışı edilir büyük ihtimalle.
kesinlikle cocugu alamaz devlet izin vermez.. aynen sinir disi kesindir.. inanin sirtimda kamyon tasiyorum sanki .. acayip sogudum kendisinden hareketlerinden.. yaptiklarindan tiskindim artik.. el elime deyse hafiften sanki yabancinin eli deymis gibi hemen urperiyorum ve cekiyorum elimi.. :( inanin carpintilarimda basladi zaten anksiyete sorunumda var..

O kadar Avrupalı erkeğin içinde de Türk odunu mu buldun kuzum ya bi baltaya sap olmaz bu adamdan kendine hayrı yok bir defa:KK43:
zamaninda hayatima avrupali gencte girmisti guya ciddiydi.. beni isyemeye gelecekti.. hayatima girer girmez hayatim maf oldu.. herkese beni rezil etti.. yari yolda birakti beni.. sonra hata ustune hata yaptim :( OLAN BANA OLDU INANIN ICIMDEN BOYLE HAYKIRARAK AGLAMAK ISTIYORUM.. :(

Evet avrupa icin geldim demez tabii ki.
Hangi ulkedesin bilmiyorum.
Ama ev Kira ise, baska ev bulup oraya gecince mecburi olarak cocugunuzun babasi evden cikmak zorunda olur. Son Care bu, eger cikmiyor ise.
bak cnm cok iyi soyledin cocugun babasi.. evet annemede soyledim bunu onu bir es olarak degil ama sirf cocugumun babasi olarak goruyorum dedim.. evet bende onu dusundum.. bir ara oturup konustuk ve kendisinden sogudugumu soyledim.. gozleri doldu ve nasil olacak artik cocugumuz var dedi.. biseyler daha soyledi fazla hatirlamiyorum ama kendiside biliyor araya cok buyuk bir kopukluk girdigini.. Turkiyede iyi bir isi vardi inanin gitse orada daha mutlu olacak..

Surekli oturumu var mi?
Bosanma davasi oldugun ulkede nasil isliyor bilmiyorum. Ama Türkiyede ki gibi zor degildir.

Bende Turkiye den evlendim ama hep is icin cabalamistir. Zor dil, meslek ve ehliyet olmadan duzgun is bulmak. Sizin gibi ara ara evin gecimini ben sagladim. Esim kursa /okula gitti bos durmadi. Bu sene sonunda meslegini almak uzere. Sabit isi olacak.
Istese cabalardi. Hem sizi hemde cocugunu dusunseydi. Ama rahatina duskun belli.
Karsisinda da mecbur Evi gecindirmem gerek diye dusunen biri olunca umursamiyor

Size surekli telefonda bagiran adami ne diye aldiniz oralara yaniniza?

Bastan belliymis her sey. Kurtulun şu asalaktan.
Zaten her sey sizde, bir de bunu mu besleyeceksiniz, siddet gore gore.
hani bazi kadinlar bosanamiyorum diyor ya harbiden dogruymus.. dusmuyor yakamdan..:( demiyorki ben bu kadina yarardan cok zarar veriyorum cocugumun giderlerini karsilayamiyorum, butun yuk binmis omuzuna yazik gunah demiyor, ve hatta ekimde turkiyeye gidelim diyor saka gibi sen gidebilirsin dedim.. benim Allahtan korktugumu biliyor ve mesela bu kari koca iliskisinde sen zaten karilik yapmiyorsunki bu bir hak gunah diyor bana :( yani alttan ala ala beni cileden cikariyor..

Gecen gun sirf eve balik almadim diye aksam yemegi icin sinirlendi.. soyluyorum kendisinede beni kullaniyorsun diyorum.. farkindayip diyorum.. inanin saf bir insanda degilim.. hic mutlu degilim.. lafa gelinde ben cocuga banyo yaptirdim cocuga mama verdim diyor.. annemde eger ikisini ayirirsan diyor baba cocuk bu vebalin altindan kalkamazsin diyor.. Allah iyi demez cocuguna diyor.. :KK43: ya niyee niye hep ben eziliyorum 😥

Banlanacaksam banlanayım amma

Sok.rım böyle babaya

Madem evi siz yaptınız niye çıktınız? Ev kontratı kimin üstüne? Yarın gidiceksin burası benim evim, benim param sen bas git diyeceksin. Olmazsa polis çağır atsınlar.

Bu adamın vatandaşlığı var mı, yoksam oturma izni sana mı bağlı?

Mahkemeye boşanma için başvurduğunda beni buraya gelmek için kullandı, çalışmıyor, sosyal güvencesi geliri yok de kıçına tekmeyi koyarlar

Bosanin. Cocuk olmasaydi daha iyidi, cünkü onun icin simdi oturma da alabilir. Siz yinede kurtulmaya bakin. Burdan Avrupadaki kadinlara da sesleniyorum: Türkiyeden evlenmeyin ya. Avrupada Türk mü yok? Baska ülkede yasayan birini ne kadar taniyabilirsiniz ki? Biraz realist olun. Avrupaya gelin cogu erkek de kompleks yapip bela oluyor sonra. Yapmayin.

Bir insanin kaderi kocadan yana gulmuyorsa zorlamamak lazim bende ikinci evliligimi yaptim cok iyi biliyorum Allah yardimcin olsun birde cocuk varmış ama bu adamla degil bir ömür bir saniye bile ayni evde ayni hava bile solunmaz

Sok.rım böyle babaya

Madem evi siz yaptınız niye çıktınız? Ev kontratı kimin üstüne? Yarın gidiceksin burası benim evim, benim param sen bas git diyeceksin. Olmazsa polis çağır atsınlar.

Mahkemeye boşanma için başvurduğunda beni buraya gelmek için kullandı, çalışmıyor, sosyal güvencesi geliri yok de kıçına tekmeyi koyarlar

Cocuk olduktan sonra onu bahane göstererek oturum alabilir diye biliyorum ben, en azindan Almanyada öyle

hani bazi kadinlar bosanamiyorum diyor ya harbiden dogruymus.. dusmuyor yakamdan..:( demiyorki ben bu kadina yarardan cok zarar veriyorum cocugumun giderlerini karsilayamiyorum, butun yuk binmis omuzuna yazik gunah demiyor, ve hatta ekimde turkiyeye gidelim diyor saka gibi sen gidebilirsin dedim.. benim Allahtan korktugumu biliyor ve mesela bu kari koca iliskisinde sen zaten karilik yapmiyorsunki bu bir hak gunah diyor bana :( yani alttan ala ala beni cileden cikariyor..

Vatandasligi var mi? Sanmiyorum.
Bulmus kolay yolu, kim olsa dusmez yakandan.
Silkeleyip atacaksin. Hangi ülkedesin, siddeti ispatlasan yaptirimi ne? Bence vardir bir yolu.
Düsmüyor yakamdan diye bir sey yok.

Surekli oturumu var mi?
Bosanma davasi oldugun ulkede nasil isliyor bilmiyorum. Ama Türkiyede ki gibi zor degildir.

Bende Turkiye den evlendim ama hep is icin cabalamistir. Zor dil, meslek ve ehliyet olmadan duzgun is bulmak. Sizin gibi ara ara evin gecimini ben sagladim. Esim kursa /okula gitti bos durmadi. Bu sene sonunda meslegini almak uzere. Sabit isi olacak.
Istese cabalardi. Hem sizi hemde cocugunu dusunseydi. Ama rahatina duskun belli.
Karsisinda da mecbur Evi gecindirmem gerek diye dusunen biri olunca umursamiyor
Ikinci oturum izni icin basvurmustuk ve belkide 10 yil verecekler..

ama bu 3 sene beni maf etti.. bu gitmis oldugu ucuncu surucu kursu ucunede kusur buldu.. ve 1.5 sene gecti hala ehliyet yok.. dil kursuna git dedim basta yok gitmem calisicam dedi be adamm dil olmadan nasil calisiyorsun ?! sonra oturup konustum cabalamiyorsun dedim bu evlilik bu sekilde olmaz dedim ve ikinci bir dil kursuna yazildi.. kurs bitti mayis ayinda ve hala kilini kipirdatmiyor.. demiyorki gideyim kendi cabalarimla is bulayim demiyor.. surekli arkasinda benim olmam lazim.. bittim tukendim.. ehliyetimi alayimda is kolay diyor..

bir tane ajans aradi 2 gun calisti sonra sabit olmadigi icin devami gelmiyor..

LUTFEN TURKIYE AVRUPA ARASI EVLILIK YAPMAYIN EGER ARANIZDA BEKAR VARSA.. :(

Arkadaslar adam almanmi ki oturum aliyor ben kacirdim mi o detayi yani adam Turk ise zaten oyle bir sorun yok

hani bazi kadinlar bosanamiyorum diyor ya harbiden dogruymus.. dusmuyor yakamdan..:KK43: demiyorki ben bu kadina yarardan cok zarar veriyorum cocugumun giderlerini karsilayamiyorum, butun yuk binmis omuzuna yazik gunah demiyor, ve hatta ekimde turkiyeye gidelim diyor saka gibi sen gidebilirsin dedim.. benim Allahtan korktugumu biliyor ve mesela bu kari koca iliskisinde sen zaten karilik yapmiyorsunki bu bir hak gunah diyor bana :KK43: yani alttan ala ala beni cileden cikariyor..
Piskine bak
Ne yap et, kurtar kendini sundan.
Birak gitsin kendi. Ay delirdim suan. Rahatliga bak.

Ikinci oturum izni icin basvurmustuk ve belkide 10 yil verecekler..

ama bu 3 sene beni maf etti.. bu gitmis oldugu ucuncu surucu kursu ucunede kusur buldu.. ve 1.5 sene gecti hala ehliyet yok.. dil kursuna git dedim basta yok gitmem calisicam dedi be adamm dil olmadan nasil calisiyorsun ?! sonra oturup konustum cabalamiyorsun dedim bu evlilik bu sekilde olmaz dedim ve ikinci bir dil kursuna yazildi.. kurs bitti mayis ayinda ve hala kilini kipirdatmiyor.. demiyorki gideyim kendi cabalarimla is bulayim demiyor.. surekli arkasinda benim olmam lazim.. bittim tukendim.. ehliyetimi alayimda is kolay diyor..

bir tane ajans aradi 2 gun calisti sonra sabit olmadigi icin devami gelmiyor..

LUTFEN TURKIYE AVRUPA ARASI EVLILIK YAPMAYIN EGER ARANIZDA BEKAR VARSA.. :KK43:
Iptal ettir. Para odedin degil mi gelmesi icin ulkeye?
Eger ben esimin gecimini sagliysmiyorum dersem, sinir disi ediliyor. Kendi kazancida yoksa.

Sok.rım böyle babaya

Kontrat kimin üstüne olursa olsun ev önceli ihtiyacı olana kalıyor . Yani kadına ...

Back