• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen dertlerim

Kontrat kimin üstüne olursa olsun ev önceli ihtiyacı olana kalıyor . Yani kadına ...
Zaten suresiz oturumu olmadigi icin kontratda ismi bile gecmez karsi tarafin. Bizim oyle. Araba alirkende ayni sekilde.
Konu sahibi umarim bir sekilde kurtulursunuz.
Kimsesi yok diyede uzulme. Alsin biletini donsun Türkiyeye. Ne size ne cocugunuza faydasi var

zamaninda sordum avrupa icinmi diye yok dedi.. oylede gozukmuyordu gozukmuyorda sanki ama biktim usandimmmmmmmm yemin ediyorummm sagligim gitti.. avrupaya geldi bu seferde arabami begenmiyor.. halbuki kendinde ne ehliyet var ne araba ne birsey.. ben ise kendi halimde bir insanim kimseyi asagilamam.. nereden geldigini unuttu.. bana diyor birikmis paran varya ev alalim diyor bende dedim sen calis al dedim.. ev filan almicam dedim..
Peki siz niye 2.evliliğinizi işsiz güçsüz size saygısı olmayan biriyle yaptınız..ilkini anlıyorum hataya düşüyor çoğu zaman kadınlar ama 2.ince elenip sık dokulması gereken bi durum değil mi

Tependen tabi inmez ekmek elden su golden... niye düşsün yakandan? Senle boşanıp napacak o zaman ülkesine dönüp çalışması gerekecek niye boşansın?? Kullanabileceği birini bulabilse hemen düşer yakandan ama merak etme...

Bir de duygu sömürüsü yapıyormuş yok çocuğumuz var yok kadınlık yapmıyorsun... Vallahi adam iyi yere tezgah açmış yolunu bulmuş ben diyeyim size... çok beklersiniz kendiniz biseler yapmazsanız...

Zaten suresiz oturumu olmadigi icin kontratda ismi bile gecmez karsi tarafin. Bizim oyle. Araba alirkende ayni sekilde.
Konu sahibi umarim bir sekilde kurtulursunuz.
Kimsesi yok diyede uzulme. Alsin biletini donsun Türkiyeye. Ne size ne cocugunuza faydasi var
Kaç senedir orda ve hala oturma izni alamamış mı ? Peki nasıl gelip kalabilmiş orda ? 🙄

İşte ortada çocuk olduğu icin hemen şıp diye sınır dışıda edemezler . Bildiğim kadarıyla böyle
Ben kendi yasadigim ulkeden ornek vereyim.
Eger ayri yasiyorsak, ev kosullarini yerine getiremiyorsam (ghetto da olmamasi, belirli bir metrekare altina dusmemesi), esimin gecimini ustelenmiyor isem, devlet den yardim almak zorunda kalirsam oturum uzatilmiyor ve sinir disi ediliyor

Konu sahibinin esin inde itiraz etme hakki vardir, cocugum var vs diyerek ama Adam dil bilmiyor diye anladim. Oturum izni icin bile konu sahibi basvuru yapmistir zaten

Ben kendi yasadigim ulkeden ornek vereyim.
Eger ayri yasiyorsak, ev kosullarini yerine getiremiyorsam (ghetto da olmamasi, belirli bir metrekare altina dusmemesi), esimin gecimini ustelenmiyor isem, devlet den yardim almak zorunda kalirsam oturum uzatilmiyor ve sinir disi ediliyor

Konu sahibinin esin inde itiraz etme hakki vardir, cocugum var vs diyerek ama Adam dil bilmiyor diye anladim. Oturum izni icin bile konu sahibi basvuru yapmistir zaten
Demekki heryerde farklı işlemler uygulanıyor . Ghetto ne demek bu arada ?

Piskine bak
Ne yap et, kurtar kendini sundan.
Birak gitsin kendi. Ay delirdim suan. Rahatliga bak.
Ben aileme Jolyss'in hakkini yiyemem kira fatura yuk onun uzerine, bana cok yardimci oldu diye soyledim diyor bana... ama soylemekle olmuyor bazi seyler.. bi arada ilerde gorursun isimi kuracagim sana muhtac olmayacagim benden medet umacaksin benden kotu olacaksin dedi bana.. ben Turkiye'deyken isim vardi gucum vardi diyor ama buraya geldin baktinki sana muhtacim isine geldi ve beni ezmeye calistin tarzinda birsey soyledi..

Banlanacaksam banlanayım amma

Sok.rım böyle babaya

Madem evi siz yaptınız niye çıktınız? Ev kontratı kimin üstüne? Yarın gidiceksin burası benim evim, benim param sen bas git diyeceksin. Olmazsa polis çağır atsınlar.

Bu adamın vatandaşlığı var mı, yoksam oturma izni sana mı bağlı?

Mahkemeye boşanma için başvurduğunda beni buraya gelmek için kullandı, çalışmıyor, sosyal güvencesi geliri yok de kıçına tekmeyi koyarlar
kontrat ikimizin uzerine.. oturum izni var ve hatta yeni oturum icin basvurmustuk ve 10 yillik alacak belkide.. ama hala ben avrupa icin gelmedim gelseydim neden Turkiyedeki duzenimi bozayim diyor.. avrupa vatandasligi yok.. oturum izni var

Vatandasligi var mi? Sanmiyorum.
Bulmus kolay yolu, kim olsa dusmez yakandan.
Silkeleyip atacaksin. Hangi ülkedesin, siddeti ispatlasan yaptirimi ne? Bence vardir bir yolu.
Düsmüyor yakamdan diye bir sey yok.
Vatandasligi yok oturum izni var cnm.. siddeti ispatlarsam yaptirimi kotu.. cocugu zaten vermez burasi imkansiz

Peki siz niye 2.evliliğinizi işsiz güçsüz size saygısı olmayan biriyle yaptınız..ilkini anlıyorum hataya düşüyor çoğu zaman kadınlar ama 2.ince elenip sık dokulması gereken bi durum değil mi
2. evliligi detaylariyla birlikte inceledigimi zannediyordum ama maalesef.. Turkiyede duzeni vardi ama buraya gelince ne ehliyet var ne calistigi yerin formasyon sertifikasi var.. inanin kendisine cok yardim ettim ama bir insaninda bir noktadan sonra kendi cabalamasi lazim.n ben daha ne yapayim.. yaptim yapacagimi

Kardesim neyin vicdani adamda 5 kurus yok cocugu alirim yalanina kaniyorsunuz kanmak istiyorsunuz zaten nasil alip nereye goturecek? Kovun gitsin acin davayi polise gidin ne bileyim defolsun gitsin kendinizi acinacak hale kendiniz sokuyorsunuz ama kimseye ihtiyaciniz zaten yokki herseyi yapan sizsiniz

Back