- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.528
Bu güzel mesajın için çok teşekkür ederim canım benim. Babam ile Bekarken de anlaşamadık bir nevi yağmurdan kaçıp doluya tutuldum .evet ailem bu tavrı sergilemeye ilk dayağı yiyip eve geldiğimde gitme kızım deselerdi ben daha cesaretli olup dik duracaktım.ama onlar karşı çıkıp bu evliliğı yaptığım için kin tuttular bana yıllardır sen bizi dinlemedin dediler .her geldiğimde yeni evlisin düzelir millet ne der yok efendim olmaz bosanma. Annem boşanıp geleceğine cenazen gelsin daha iyi diyo du .Ne kadar zor di mi, boyle bir ailen olmasa belki de bu dayakçı koca ile hiç evlenmeyecektin ya da ilk tokatta bir daha vurursan bosarim deyip dik duracaktin ve belki o da duzelecekti belki.
Ama sen dik duramazdin ki kime arkani yaslayaktın. Bu durusu gosterebilmen icin yillarin gecti bir de çocugun oldu. Demek ki senin bu saglamliga ulasman icin bunlarin yasanmasi gerekiyormus.
Ailenin kulturü bu. Degistirmeye çalişmanin geregi yok zaten. Onlarda biliyorlar her seyi ama elalem ne der put olmus onlar icin.
Bu saatten sonra sığınma evine gitmene gerek kalacagini sanmam ailen zorlasa da dönmezsin zaten ne yapacaklar evden atamazlar ya.
Bakarsin bunca çile sonunda oyle guzel seyler yasarsin ki bugunleri unutursun insaallah...
Son dayaaklardan sonra onlarda artık pes ettiler 50 keredir gelip gittim baba evine her defasında dönünce koca olacak canavardan dayak yedim ailen sana sahip çıkmıyor dedi bir daha vurdu
Aileme ölmüşlerim e küfürler bana hakaret ler haddi hesabı yok yani bunların yemek yaparım beğenmez ama nedense dışarı çıkınca da başkasının elinden bir şey yemezdi .beni defalarca evden kovdu
Sabah akşam bağırıyordu bana .
Ben anne olunca cesaret geldi bana bebeğim için yoksa önce den ölmek istiyordüm hep ama bebeğim doğunca ben oğlum için bu evden çıkmalıyım dedim çünkü küçük de olsa herşeyi anlayıp hissetti yarın çocuğumun bu ortamda zarar görmesine göz yumacak değilim kesinlikle .e o kadar dayak yiyince insanın psikoloji şu bozuluyor tabi ki sağlıklı düşünemiyor ama şükürr gözlerimi açtım bu karanlıktan o cehennemden bebeğimi çektim aldım az bir yol kaldı önümde buraya gelip kurtuldum kurtardım bebeğimi o canavardan yazacağım inşallah :)