- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnnnn cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz içinBoyle durumlarda olan hep bir kisiye olur zaten. Maddi manevi yuku hep o ceker..
Haklisiniz ne diyeyim, allah tez vakitte feraha cikarsin sizi.
Valla kusura bakmayın ama onunki cansa sizinki de can. Anneniz ona üzülüyor hadi anladık ama siz de 3 bin kredi ödemek zorunda mısınız? Siz de annenizin evladı değil misiniz? Anneniz size niye üzülmüyor? Bence aile eşrafını toplayın açık açık konuşun ben bu işe üç kardeş girdim ama en büyük yük bana kaldı bir çare bulun diye. Ailenize bir hayır yapmak istemişsiniz ama ayda 4500 lira ödemek kolay değil.
cok tesekkur ederim yorumlarınız için..Artik kendini toparladigina gore elinden geldigi kadar yardim etmesi lazim. Size de yazik calis ode calis ode ode... yorulmussunuzdur ozellikle mental olarak. Bu konuyu acilen konusun bence kardesinizle.
kredi benim üzerime ama inanın umrumda değil tapu vs. maddi durumlardan dolayı gençliğim, evliliğimin en güzel yılları içimde uktelerle geçiyor bu daha çok üzüyor...Kredi kimin üstüne sizin değilse ödemeyin bile
Oldu artık ya
Kardeşin bile hayırlısı
Allah korudun anne babanız vefat edince evde hakkım var diye dolanırlar ama kavga bile çıkarırlar
durumu düzelttiğine göre bi zahmet payına düşeni ödesin derdim ben
Kesinlikle +1000Hayır hakkını iste.Ne demek hak istememek? Herkes adil olacak.Çocuğun için kullanırsın o parayı.Benim annem böyle yapsa sinir olurdum cidden.Çünkü kimse kimseyi düşünmüyor şu hayatta.
Aslında ben ona tanımıyorsun henüz bu adamı çok yeni hemen evlilik planı yapıyorsunuz. Zor günde el oğluna biriktirip verdiğin para boşa gider ama bu eve verdiğin para kurtarır seni dedim. Dinlemedi...
Cok zor bilirim.ben de benzer miktarda konut kredisi arti baska borclar oduyordum bunalmistik en son evi sattik rahatladim.Gelirimiz de sizinki kadardi asagi yukari ve 3 bin konut kredisi ciddi bir rakam.Onunuzde en az 5 yil var diyorsunuz yazik etmeyin kendinize cocugunuz olacak ve esiniz nereye kadar sabir gostercek.Odeyemeyeceginizi ifade edin biraz tutussun.Aldiginiz evde ailenizle oturuyor bari kira verir gibi dusunup biraz yardim edebilirdi.Cok bencil resmen size yikmis ustune dusen borcu.Oysa o da yardim etse 1500 tl kisi basi zorlamazdi.kredi benim üzerime ama inanın umrumda değil tapu vs. maddi durumlardan dolayı gençliğim, evliliğimin en güzel yılları içimde uktelerle geçiyor bu daha çok üzüyor...
Yani söylemeye çalıştım ben çocuğum için para biriktiriyorum dedi. Bazen de evlilik için biriktiriyorum diyor. Anneme de zaten az kazanıyorum benim borclarım var demiş..
en azından ileride kendi ödedikleri kadar kardeşlerinize hak verebilirsiniz.
Çok doğru demişsin ama acaba size mi güvenmiyor tapu zaten sende diye herhalde
Kusura bakmayın ama sizi düşünmeyen sadece kardeşiniz değil, anne babanızda düşünmüyor. Her ay 3 bin lira az bir para değil, siz ailenize kıyamıyorsunuz fakat onlarda kardeşinize kıyamıyor. Anneniz kredi borcunu dile getirdiğinizde hastalanmak yerine, size hak verip destek olmalıydı.
Kredinin bitmesine 4-5 sene daha var diyorsunuz. Bu süre zarfında hiç tatile gitmek, çocuk sahibi olmak istemeyecek misiniz?
Kardeşiniz alması gereken sorumluluğu almadığı İçin siz kendi hayatınızı geciktiriyorsunuz.
Kesinlikle tapuyu kardeşlerime devrederim diye düşünmeyin. En kötü ihtimalle satar parasını bölüşürsünüz.
Zaten eşinizinde konut kredisi varmış.muhtemelen bekarken aldı,sonuçta oda onu ödüyor ve durumlar eşit bence söz söylemeye hakkı yok zaten.Kesinlikle aynen öyle. Eşimin hakkını ödeyemem. Asla bunu sorun etmedi. Benimle yokluk çekti. kızdı arada ama asla büyük sorunlara dönüştürmedi bunları...
Zaten eşinizinde konut kredisi varmış.muhtemelen bekarken aldı,sonuçta oda onu ödüyor ve durumlar eşit bence söz söylemeye hakkı yok zaten.
Zaten eşinizinde konut kredisi varmış.muhtemelen bekarken aldı,sonuçta oda onu ödüyor ve durumlar eşit bence söz söylemeye hakkı yok zaten.