• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yol gösterin kızlar

zaten başka sakladıklarını öğrendim yalancının ben kredi ödürum maaşımdan bana 300 tl kalıyor zaten kendi ihtiyaçlarıımı ordan karşılıyorum onun kartını aldım ordan elek su tel ödüyorum mutfak masraflrımı görüyorum ayrıca bide kredi kartı var yine yetişmiyor ama şu son 2 aydır böyle bana bir kızdımı ver kartmı diyor nerdeyse dövcek veriyorum mecbur ama 2 aydır yok böyle bişey istemedi daha ama yakındır diyorki benim kazandığım belli kartımı da verdim daha ne isyiorsun diyo ama ben onun daha fazla maaş aldığını ve bu durumlar çıkana kdar daha önce eve vermediği paralarda ailesine verdikleri hariç kendinede sakladığını düşünüyorum çünkü hep kendimi sağlama alma çabasında birkaç lafında anladım bunu çünkü ben onda boşanırsan gerçketen hiçbişeysiz kalacak üstüne üstlük bide nafaka vercek çocuğun giderlerine ortka olcak daha çok zarar yani ondan boşanmam diye tutturuyor

Ben çalışan biriyim manisada büyük bir fabrikada eşimle aynı işeyrindeyiz bölümlerimiz farklı o 16:00 24:00 arası çalışıyor. 2 senelik evliyiz.ben eşimin 2 katı maaş alıyorum çünkü daha önce girmiştim eşimden neyse asıl konu. Eşimin ailesinin durumu fazla iyi değil bizim normal evlenmeden önce evimize tadilat yaptırdık neyim varsa eşime destek çıktım aileme hiç çeyiz için para vermedim
Tek aşına yapıyor die yardım ettim hep. Neyse evlendik hemen hamile kaldım eşim işi dolayısı ile hiç yanımda olamadığı gibi desteğide hiç yoktu annem karşıladı bütün ihtiyaçlarımı ben çalışmıyordum o zaman neyse çocuğum 3 aylıkken başladım işe ben çalışmaya başladıktan sonra eşim eve hiç para vememeye başladı zaten daha öncede vermiyodu da hiç sorun etmemiştim çocuk olunca fark etmeye başladım evin kredisini elekt su tel ve yiyecek ihtiyaçlarını he ben karşılıyordum eşimde benim parama hiç karışmadı (tabi herşey ödeniyor niye karışsın ki)bir abisi laf arasında ona 1200 para verdiğini kaçırdı ağzından bir günde görümcemi telefonda konuşunken duydum işte kardeşime borcumuz var ödememiz gerekiyor falan diye ama benim hiçbirşeyden haberim yok ve daha neler duydu eşim bnde habersiz bütün ailesine para vermiş üstelik kendi kenarına milyarlar koymuş benim hiçbişeyden haberim yok öğrendiğimde sinir krizi geçirdim biz çalışıyoruz ama çok iyi değil üstelik kredi ödüyoruz ve eşimin eve hiç katkısı yok üstelik annesi sorumsuz patavatızın teki ailesi ile sürekli sorun yaşadım hiç beni korumadı annesi hakkında bana benim annem sorumsuz patavatsız düşüncesiz bişey bilmez diyen insan beni ailesine hep kötülemiş ve haklı olduğum halde haksiz çıkarmış biri aslında anlatcak çok şey var daha ama belki koonu ilerledikçe anlatılır yardımızı isteğim konu bu para meselesini bir türlü kafamdan atamıyorum kendimi enayi eşimide resmen dolandırıcı olarak görüyorum ve ona bunu mutlaka yaşatmalıyım ki beni anlasın nasıl neler yaşadığımı bu durumun ne kadar zor olduğunu aqnlayabilir (bu arada eşim verdiği tüm paraları inkar ediyor ve kardeşleri ile yüzleşmeyi istemiyor benim ailemle aramı bozmak istiyorsun diyor)

Ne saçma şeydir ya senin maaşın eşinin maaşının ister 2 katı olsun ister 12 katı eve öncelikle o bakmak zorunda. Ki düğünden önce eşinizin yaptırması gereken işleri siz üstlenip çeyiz için aileme bile para vermedim diyorsunuz. Şımartmışsın canım sen eşini. Oda kendince hazel nasılsa kazanıyo evede bakıyo bizede bende aileme bakayım bari moduna girmiş.

çok haklısın işte bende şimdi (Allahım ne kötü bişey ama ) ondan intikam almak isyiorum ancak bu rahatlatır beni bundan sonra eve sadece kredi yarısı kadar para vercem geri kaln herşeyi sen yapcaksın desem (yapamam derde ama yapacak ailesinden alsın o zmana verirken banamı sordu) bende biraz para biriktircem desem nasıl olur

madem boşanıcam diyince tutuşuyolar bence siz ondan heran boşanabilceğinizi hissettirir şekilde davranın madem anladıkları bu sizde bunu yapın. siz resmen erkek görevindesiniz. sebep ne? madem herşeyi siz karşılıyosunuz madem manevi olarak da yanınızda değil o olmasa da olur o zaman. sakın çocuğum için vs şeklinde düşünerek katlanmayın bunu çocuğunuz iyiliği için yapın. çünkü huzursuz bi ortamda çocuk büyüdüğünde size benim için katlanmış değil niye katlandın dicekdir. bunu yaşamış biri olarak diyorum. herkese anladığı dilde konuşcaksın bak o zamanda böyle rahat olabiliyo mu :19:

boşancam senden dedim ayaklandı ailesi resmen hiç bişeyde yanımızda olmayan insanlar para kaynağı gitmek isteyince anne baba aile ayaklarına yatıyorlar dertleri bizim ayrılmmız değil ben gidince oğlunun beş parasız kalması

Şu yazını okudumda ne kadar zavallı insanlar canım onlar. Allah seni bir an önce kurtarsın onlardan inş. Seni kızı kardeşi gibi görmeyen aile para kaynağı gidecek diye üzülüyorlarsa cezalarını versin inşş onların.

merhaba benim adetim 1.10.2011 de başladı 8.10.2011 de bitti 15.10.2011 ara kanamam oldu doktor ultrasonla baktı enfeksiyon dedi normalde 1.11.2011 adet olmam lazım olamadım bugün ara kanama adeti geçiktirir mi antibiyotik falan verdi ddoktor onları kullandım

çok haklısın işte bende şimdi (Allahım ne kötü bişey ama ) ondan intikam almak isyiorum ancak bu rahatlatır beni bundan sonra eve sadece kredi yarısı kadar para vercem geri kaln herşeyi sen yapcaksın desem (yapamam derde ama yapacak ailesinden alsın o zmana verirken banamı sordu) bende biraz para biriktircem desem nasıl olur

En güzeli arkadaşım. madem sen onun konuşmalarında kendini sağlama alma çabası gördün sende al kendini sağlama. o rahatta olacakta sen sefalet mi çekeceksin? ne ayıp şey ya resmen hakkını yiyorlar. Allah iyi demez rabbim sana bol sabır güç kuvvet versinki bebeğine senden başkasından derman yok belli.

Canım okudukça çok sinirlendim empati yapmaya çalıştım acaba benim başıma gelmiş olsa eşim benden gizli gizli para biriktirip benim çoocuğumun rızkını ailesine vericek tamam ailesidir yardım edicek ama evide kısmıcak nedemek herşeyi sen ilgileniyorsun madem bu sorumluluğu alamıcaktı evlenip çoocukta yapmıcaktı şimdi ona iyi b,r ders vermek lazım boşancağını söylemişsin tutuşmuşlar bunu koz kullan boşanmamk içinde şart koş kira faturalar mutfak vb... şeylerle kendisi ilgilenecek sen sadece kendin ve çocuğun masraflarını karşıla senle anca bu şekilde boşanmam desen acaba faydası olurmu ki ?
Hem bu süreçte sende eşin gibi para biriktirmiş olursun yarın öbürgün hayatta insanın başına neler geliceği belli olmaz çocuğun ve kendin için

Boşanma olayını daha önceden yaşattım ona biz evliliğimizin başından beri sorunlar yaşadığımız için ben hep boşanmak isteyen taraftım gittim bu para olayını duyar duymaz dilekçe verdim geri almam için elllerinden ne geliyorsa yaptılar üstelik benim ailemde boşanmaya çok karşı babam çok otoriter bu konuda onlarda biliyorla durumları ama çocuğun için sus diyorlar bana sürekli arkamda destek değiller yani ben kinci değilim ne kdar kavgfa etsemde düşmenın bile olsa konuşmaya gelse hiç kızgınlığım kalmaz cesaretim yok fazla tam 3 kere boşanmaya kalktım hepsinden döndüm o yüzden bu çare değil malesef ona öyle bişey yapmalıyım ki bu acıyı oda yaşamalı ama ne nasıl

E peki bu adam maaşını ne yapıyor diye hic sorgulamadınız mı? 2 yıldır evlisiniz neden ben ceviriyorum bu evi demediniz mi?

tabiki dedim gidip ailesine söyledim o kadar gururunu kırdım yani eve bakmıyor dedim suç yine benim oldu çok harcıyormusşum ben yetiremiyormuş onunkide gidiormuş ama gerçeği kimse anlamıyor bir sigarası var içki kumarı yok bide akşamları eve gelirken ekmek alır hespi bu yetiremidiği parayla bunları alıyo işte

Güzel kardeşim sen intikamını bana kalırsa şöyle alabilirsin maaşını çek yarısını koy kenara hiç restleşme yarısıyla öde yada masraflarını karşıla benim maaşımla bunlar ödeniyo kalanını sen öde de napıyosun biriktirdin mi falan derse yok de sürekli mazeret bul borç aldım de şuna verdim de elbise al 2 katına aldığını söyle hem eşine hem ailesine ders olsun masraflı gelin nasıl oluyormuş görsünler ama restleşmeden yap sıradan mış gibi..bide evin kasasını ver eşine ama mutlaka kendine ayır bak boşanmak istiyorum diyosun en kötü şartlara göre bi kenarda biriktir paranı...kasayıda eşine verirsin niye uğraşıyosun ki o düşünsün ayın sonu mu geliyo başımı....açıkcası bizde öyle maaşımı çeker her ihtiyacı karşılar ben uğraşmam bi de insan borçtan korkar azıcık herşeyi yıkmış sana parası çok gelince dağıtmış olur mu öyle şey...kendini yıpratmadan al intikamını....

Back