Şuan bire bir aynılarını yaşıyorum cnm bende. Ben 5 yıllık evliyim eşyalarımız düğünümüz ne varsa eşimle ikimiz yaptık komşu gibi katıldılar eşimin ailesi. Ev aldık kredi ile hayırlı olsuna bile gelmediler. Şuan bende 7 aylık hamileyim hayırlı olsun demediler ve eminim oğlum doğdugundada gelmeyecekler. Eşimin erkek kardeşi daha bekar ona ev aldılar içini sıfır dayayıp döşediler. Düğün parası ve takıları hazırmış herkese öyle diyorlar şuan tek dertleri onu evlendirmekmiş. O oğulları ama eşim değil
sanki öyle davranıyorlar. Eşim de bu duruma hiç sesini çıkarmıyor. Ne halleri varsa görsünler diyor. Ama onlarıda kırmamak için elinden geleni yapıyor annem babam sonuçta Allah rızası için diyor. Ben tepkisizim hiç bişey söylemiyorum da yapmıyorum da
anne baba bile demiyorum kendilerine. Onlar nasıl düğünüme komşu gibi geldiler evimede aynen o şekilde komşu gibi gelirler ancak oğullarının evi gibi değil o rahatlığı onlar bana vermedi bende onlara vermem. Yaşlanıncada benden bişey bekleyemez ne yaptılarsa karşılığını görecekler. Eşimede dedim sakın sakın bişey olursa bizi aramayacaklar kardeşini arayacaklar öbür gelinlerini arayacaklar dedim. Yapmassa bekleyemezde boşver üzme sende kendini.
Duygularıma tercüman oldunuz bu yazınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum