Bitmeye gelen evlilik akıl verin lütfen

Bir erkek en yakın erkek arkadaşına dahi karısını anlatmaz iyi yada kötü! Arkadaşına anlatan herkese anlatır bunu unutmayın. Siz bence suan değil epey boşanamazsınız tek tavsiyem 2.cocuk yapmayın
Anlattı mı bilemem ama adamın yorumu buydu adam muhtemelen karısıyla dedikodumu yapmış eşimin tek hatası burda adama karşılık vermemesi

Şuan eşimle bir konuşma yaptım evden gitmesini söyledim bir süre görmek istemediğimi ve düşünüp bir karara varacağımı söyledim bundan sonrası ne olur bilmiyorum bu evden ben çıkmayı düşünmüyorum çok emek verdim gitmesi gereken kendisi dışarı hayatını seviyorsa gitsin bütün yollarını açtım

adam benim herşeyi büyüttüğümü ve eşine ben kadirin yerinde olsam bb kadına katlanamam dediğini yüzüme karşı söyledi buz kestim resmen eşim yorumda bile bulunmadı

Başka adamlara hemde kendisinin yanıda size ileri geri konuşma cüretti veren kocanızin nesini seviyorsunuz?

Evden çıkmayın tabii. Burada en çok yapılan hata bu. Çoluk çocuğun düzenini bozup aile evine gidiyorlar. Oyuncağı odası okul eşyaları vs. Yazık çocukara. Adamlar gitsin evden

Şimdi bana kızacak olanlar çıkacak ama bazı anlayışsız kıt beyinli adamlar çalışmayan eşlerine saygı duymamaya başlıyor. Cicim ayları güzel geçiyor ama sonra evde yolunu bekleyen eş sıkıyor. Çalışıp çalışmadığınızı yazmamışsınız. Ama eğer çalışmıyorsanız başlayın. Evliliğiniz için demiyorum bunu, kocanız zaten mayasını göstermiş. Aileniz arkanızda durmayacak gibi ve bu adamdan da bir hayır yok. Evden atmakla iyi başlangıç yapmışsınız. Maddi gücüm yok mecburum demeyin. O evin masrafını ödeyecek. Boşanmak istememesini sizi seviyor olarak algılamayın. Düzeni bozulmasın, çocuk elinin altında dursun istiyor.

Gitsin o Murat isimli arkadaşında kalsın bakalım. Görsün kaç gün barındırırlar evlerinde.

Ağzınıza sağlık valla bundan sonrası onun bileceği iş kendi bilir

Hanım efendi bitirmeyi tüm Kadınlar ister ama Şuan elimde birikmiş hiç param yok ailemin durumu benden kötü evet seviyorum ama sevgide bir yere kadar Şuan maddi gücüm olsa dururmuyum sizce
Bitiremeyeceginizin farkında olduğum için çözüm sundum birbirinizi yok sayın gittiği yere kadar.

Bu tipler keşke evlenmese, genç kızlar evlenmeden önce çok iyi düşünse, bundan iyi bir koca iyi bir baba olur mu diye. İşten çıkıp eşiyle çocuğuyla birlikte vakit geçirmek varken saçma sakak insanlarla arkadaş diye gezip tozan o kadar çok erkek var ki. Eskiden daha çoktu, şimdi babalar daha bilinçli ama bu tiplerden hala var. Gezmek, içmek eğlenmek hakkın tabii o zaman evlenme, bekar hayatını yaşa. Niye gidip başlasının günahına giriyorsun?

Dünya kadar dert anlatıp bir de eşimi seviyorum yazanlara anlam veremiyorum. Eşini sevmeye devam et .

Bir insan evliligi hazmedemediyse diyecek hicbirsey bulamayiz sizin esiniz sizi sevmiyor bekar gibi yasamak istiyor sizi de yük olarak görüyor anlattiginiza göre de gayet anlayisli bir kadinsiniz zaten bu evliliği siz tutmasaniz coktan yıkılmıştı ama tutarak sadece zamani geciktirmjs oluyorsunuz evliliğiniz esinizin gözünde çoktan bitmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…