Bitmeye gelen evlilik akıl verin lütfen

umutsuz3507

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
28
0
29
Merhaba hanımlar öyle yanlızım öyle yanlızım ki size açmak istedim 6,5 yıllık evliyim evlendiğimde kiraya oturdum düğünümüz evimiz eşyalarımız güzel oldu herşey sadece aktın konusunda bir sıkırntı oldu eşimin ailesi emanet bilezik taktılar sonra parasını vereceğini söylediler yapamadıklarını söylediler anlayışla karşıladım bu zamana kadar lafını bile etmedim 8 ay oturduktan sonra ev sahibimiz kendisinin geleceğini çakmamızı istemediğini söyledi bizde artık evimiz olsun dedik düğünde takılan Altınlar ne kadar biriktiyse onları bozdurduk arabamızı sattık çok küçük bir ev aldık ev aldığımızda Kayınpederim bileziklerin parasını takamadıkları bileziklerin parasını verdiler her neyse evimizi aldık 4,5 sene o evde oturduk oğlumuz olup 1 yıl geçene kadar iyiydik her neyse son zamanlarda eşimde bir şeyler fark etmeye başlamıştım dışarıya daha ilgili bana ise kuralcı yaptıklarımdan memnun olmayan bir tip oldu sonra tabi sıkıntılar birikince benim vücudum tepki verdi ve vajinal mantar oldum cinselliğimiz biraz sarsıldı hala kurtulamadım mantardan durumumuzu toplayınca o evi sattık tabi biraz benim zorumla çünkü ev çok küçüktü eşiminde maddi gücü vardı baya toplamıştı çünkü elimizdeki paraya kip aşıp arkadaş gruplarıyla dağlara deniz kenarlarına gezmeye gidiyordu tabi bende o arkadaşlarından kopmasını istediğim için eve yaptırım yapmak istedim çünkü o arkadaşlarıyla içip evi ihmal etmeye başladı neyse asıl sorun bu evimizi alınca başladı o kadar ilgisiz bir insan oldu ki anlatamam birgün çok tartışdık sahile gittim bende tabi arkadaş gruplarından Murat isimli kişi eşiyle oturuyordu eşimden peşimden gelmişti sonr bizi görünce oturmak zorunda kaldık konu konuyu açtı ve evliliğe geldi Murat kişisini hiç sevmiyorum çünkü eşimi bizzat o yoldan çoklardı bunada o gün sahilde karar verdim adam benim herşeyi büyüttüğümü ve eşine ben kadirin yerinde olsam bb kadına katlanamam dediğini yüzüme karşı söyledi buz kestim resmen eşim yorumda bile bulunmadı şok oldum kendimi sorguladım eşim devam etti gece dışarı çıkmaya içemeye ve eve gelmeden bir bira içip gelmeye artık çok yorulmuştum neyseki bu akşama kadar eşimi seviyorum evet ama böyle davranmasını kaldıramıyorum eve geliyor yemeğini yiyor telefonu alıp oyun oynamaya başlıyor bizle ilişkisi kopuyor resmen bugün konuşmaya çalıştım neymiş bir şeyleri çok fazla istiyormuşum onu anlamıyormuşum zaten evin borcu olduğu için küçük bir miktar kredi çektik tutumlu olmaya çalışıyorum ama eşim beni sevmiyormuş gibi hissediyorum bu psikolojiye girdim konuşmuyor evi otel gibi kullanıyor ben ne yapacağımı şaşırdım inanın kendim aile terapistine gittim eşim ısrar etmeme rağmen gelmedi tabi terapiste anlattım ayrılmam gerektiğini söyledi ama Şuan bunu kaldıracak durumda değilim daha hazır değilim belkide yada evliliğimi tek taraflıda olsa kurtarma ihtimalim vardır diye düşünüyorum bana lütfen akıl verin çevremdeki güvendiğim iki insana anlattım bizim eşlerimizde aynı diyor ne yapacağımı bilmiyorum uzun oldu hakkınızı helal edin

Zır zır aldatılıyorsunuz vajinal mantar ondan olmuş ona vücudum tepki verdi diyorsunuz.

İlgisizliği de ondan. Eve geç gelmeleri de ondan.

Bunu bilin ona göre devam edin.
Şuan eve geç gelmiyor ara ara yapıyor bunu ayrılmak istediğimi söyledim onuda kabul etmedi

iki insana anlattım bizim eşlerimizde aynı diyor
Her evlilik böyle,normal gibi düşünmeyin.Anlattıgınız iki arkadasınızın da esleri sorumsuz demek ki.Keske mümkün olsaydı ama evliliginizi tek taraflı düzeltemezsiniz.Ancak ötelersiniz zaman geçer gider.Tercihleriniz hayatınızı belirler ya bu sekilde değersiz hissettiginiz bir evlilige devam eder ya da süreç yıpratıcı olsa da bunu göze alıp boşanırsınız.

Ne kadar kendinden çok ödün verirsen, hep kaybeden sen olursun bu hayatta. Tek taraflı hiç biseyi kurtaramazsın. Sonunda bir bakmışsin kendinden olmuşsun. Bazen inceldigi yerden kopması gerekir.Böyle adamlar için ömründen vermeye inan değmez.

Çok haklısınız

Evi aldıktan sonra başladı demişsiniz acaba bu borca girmek mi onu darladı ya da sizi mi suçluyor bilemedim İkinci bir kişi var mı yok mu biraz araştırın. Cinsellik yaşıyor musunuz?

Bir erkeğin yapacağı en büyük salaklık böyle kankalarına uyması. Seninle olan ilişkisine asla üçüncü bir kişiyi katmamalı. O murat denen kişi çok terbiyesiz. Sana öyle evliliğinize ilişkinize üçüncü kişi olarak öyle bir yorumu kimse yapamaz. Ama eşin bu haddi ona vermiş.

Bugün murat olur yarın varsa görümcen veya başka bir tanıdığı olur. Sürekli iletişiminizde üçüncü kişinin gölgesi olur.

Kocanın aklı yok mu kendi başına karar almıyor arkadaşının etkisinde kalıyor. Ben hep diyorum dörr duvar arasında çiftler arasında yaşananlara üçüncü kişi karışamaz, ne olduğunu asla tam bilemez. O iğrenç herif o lafı söylediğinde onun yüzüne ve kocanın yüzüne tükürmek gerekmiş sizin ilişkinizin dedikodusunu yaptıkları için.

Evi aldıktan sonra başladı demişsiniz acaba bu borca girmek mi onu darladı ya da sizi mi suçluyor bilemedim İkinci bir kişi var mı yok mu biraz araştırın. Cinsellik yaşıyor musunuz?
Evet onda sıkırntı yok yaşıyoruz cinsellik ama onun dışında çok soğuk ev konusunda suçluyor tabi gezmelerinden geri kaldı jip ile gezmek var iken bilemiyorum inanın

O kadar güzel yazmışsınız ki bana benim terbiyem yetmedi çünkü ona bu tavizi eşim vermiş ben ne desem boş

O kadar güzel yazmışsınız ki bana benim terbiyem yetmedi çünkü ona bu tavizi eşim vermiş ben ne desem boş

Benim üniversiteden nihan diye çok sevdiğim bir kız arkadaşım var, okulun ilk yılları böyle serseri kılıklı pis bir erkek arkadaşı olmuştu, ilişkisini anlatırdı, tavsiye verirdim onun iyi olacağı şekilde ama o ilişkisini bitirene kadar ne arkadaşıma ne bu pis erkek arkadaşına suratına "sen böylesin şöylesin katlanılmazsın" demedim. İlişkisi bitti o zaman dedim "sen pırlanta gibi kızsın o pis şey seni hak etmiyordu" diye. Bu anlattığım sıradan üniversite zamanı yaşanan ilişki. Ama sen kocanla evlisin. O laf edildiği sırada sen hamile olsan ne olacak? Karısının yanında anlattığına göre karısıyla konuşuyor sizi. Bak bunlar karı koca bir olurlar kocana metres tutarlar şak boşatırlar seni. Sana yapılan saygısızlık çünkü. Bugün bu saygısızlığı yarın başka saygısızlığı yaparlar.

O kadar güzel yazmışsınız ki ağzınıza sağlık zaten ben görüşmüyorum ama eşime engel olamıyorum be evime davet ediyorum nede gidiyorum ama eşim adamla sürekli görüşme çabasında

Eve geç geliyor, alkol alıp zikkimlaniyor, arkadaşı eşinin ve senin yanında, sana laf atıyor, ben senin yerinde olsaydım bu kadına katlanamam, olayları çok büyütüyor demiş. Hpv testi yaptırın bence. Eşin başka kadınlarla seks yapıyor olabilir.

O kadar güzel yazmışsınız ki ağzınıza sağlık zaten ben görüşmüyorum ama eşime engel olamıyorum be evime davet ediyorum nede gidiyorum ama eşim adamla sürekli görüşme çabasında

Kendini toparla sonra karar ver ama bu adamla kocan görüştükçe aranız asla iyi olmaz bunu unutma. Boşanma konusunda eminsen boşan. Hiç kocam kabul etmedi diye düşünme. Bul bir avukat konuyu anlat. Zaten ilişkinizi üçüncü kişilere anlatması kusurlu hareket sayılır davada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…