Bitmeye gelen evlilik akıl verin lütfen

sorumluluğunu ve önceliğini bilmeyen adamla evlilik devam etmiş, etmemis ne önemi var? gözünüz görmesin en azından sinirinizi bozmaz. arkadası karsınızda lak lak bu lafları ederken adam gibi kalkıp ağzının payını verememiş bile.

ayrıca hangi terapist boşan diye tavsiye verir?

Onuda anlamadım inanın belkide terapiste fark etmiş çaresizliğimi

Malesef şöylede bir durumum var babama hiç açmadım ama anneme çok anlattım sürekli evliliğine sahip çok diyip duruyor arkamda durmuyor
Severek mi evlendiniz? 6 yıllık evlilikte kaç yıl tanıştınız sevgili oldunuz mu ? Yoksa görücü usulü mü? Annen evliliğine sahip çık demiş ama ortalıkta doğru düzgün bir evlilik yok ne yazıkki. Babana söylesen ne tepki verir sence? Ailen bu evliliği istiyor muydu?

Ailem uzak diye istemedi ben severek evlendim 1,5 yol sevgili 1 yıl nişanlı kaldım

Evi aldıktan sonra başladı demişsiniz acaba bu borca girmek mi onu darladı ya da sizi mi suçluyor bilemedim İkinci bir kişi var mı yok mu biraz araştırın. Cinsellik yaşıyor musunuz?
Adam bahaneye hazırmış ya , darlanacagi konu dağa bayira çıkıp arkadaşlarına alkol mu içirmek ?

Terapist “ayrılın” demiş onu dinlememişsiniz biden ne gibi bir öneri bekliyorsunuz? “Aynen böyle devam edin, herkesin kocası böyle” dememizi mi bekliyorsunuz?

Ayrıca, mantar stresten olmaz, gidin tedavinizi olun.

Kocanız adam olsa o herif sizinle ilgili öyle iğrenç bi kelime kullandığında ağzının payını verirdi. Öyle karısıyla ilgili birisi bi laf konuşacak o da orada dinleyecek gevşek gevşek. Zaten kocanız da sizi konuşuyor demek ki orda burda arkadaşı da ondan yüz bulmuş. E hikayenin sahibi adam olmayınca devamı nasıl olur bilemedim. İnşallah çok mutlu olacağınız kararlar verirsiniz. Bu hayatta en çok kendinizi sevin

Yapacağım artık çok güzel kararlar alacağım

Adam bahaneye hazırmış ya , darlanacagi konu dağa bayira çıkıp arkadaşlarına alkol mu içirmek ?
Eğer aldatmıyorsa ayrılmayı düşünmüyorsa sebebi ne olabilir diye düşünüp onun açısından bakmaya çalışıyorum. Yoksa üçüncü kişilere anlatması davranışları %100 faul bir adam zaten

Bosanmayacak, açık açık söylemiş hazır değilim, kocamı seviyorum, düzeltmek istiyorum... O yüzden kocası evi otel gibi kullanmaya devam edecek konu sahibi de çocuğuyla kendi dunyasinda takılacak. Adam bitti diyene kadar konu sahibi bitiremez.

Yok hayır konu sahibinden değil kocasından bahsediyorum. Neden böyle davranıyor olabilir diye

Zır zır aldatılıyorsunuz vajinal mantar ondan olmuş ona vücudum tepki verdi diyorsunuz.

İlgisizliği de ondan. Eve geç gelmeleri de ondan.

Bunu bilin ona göre devam edin.
Ben antibiyotikten olmuştum mesela. Yan etkisine bakmıstım, kendiliğinden geçmişti. Arkadaşım regl iken denize girmişti, oda olmuştu.

Eşiniz Murat’a sizi şikayet etmiş ki, böyle densiz bir cümle kurmuş. Zaten orada sizi savunmama sebebi de arkadaşıyla sizin hakkında bayağı olumsuz konular konuşmuş olması. Ama keşke siz orada haddini bildirseydiniz. O güzel olmamış.

Anneniz yuvanıza sahip çıkmanızı söylerken eşinizin durumunu tam olarak biliyor mu peki? Çünkü bir anne olarak onu söylediği saniyede ışınlanıp kızımı o serseriden alırdım diye düşünüyorum.

Hani var ya, arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim. Murat neyse eşiniz de o.

Boşanacağınızı düşünmüyorum. Size kolaylıklar dilerim.

İlk başta ailesini niye anlattınız anlamadım. Baskası olsa sonra vermez altınların oarasını da vermişler.
Ve aile terapisti pat diye boşan diyor mu şaşırdım. Ama sevmiyor eşin seni çocuk da yoksa boşan geç. Eşiniz niye Murat'a uysun eşiniz zaten öyledir muratla uyusmuşlardır. Ayrıca elalemin heriflerine sizin dedikidunuzu yapan adamdan eş olmaz ben diyeyim

Bir erkek en yakın erkek arkadaşına dahi karısını anlatmaz iyi yada kötü! Arkadaşına anlatan herkese anlatır bunu unutmayın. Siz bence suan değil epey boşanamazsınız tek tavsiyem 2.cocuk yapmayın

Çogu erkek konforum bozulmasın diye boşanmıyor bence

Hanım efendi bitirmeyi tüm Kadınlar ister ama Şuan elimde birikmiş hiç param yok ailemin durumu benden kötü evet seviyorum ama sevgide bir yere kadar Şuan maddi gücüm olsa dururmuyum sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…