Bitmek bilmeyen sacma tartismalar

Biz de tartisiyorduk ama ilk yil toplasan 5-6 defa belki tartismisizdir. Bizim tartismalar eşimin ailesinden dolayiydi, o cozulunce de pek tartismadik 7 yildir.
İlk yıl bile olsa tartişmadan konuşamayacak hale gelmek hiç normal degil bence, izlediginiz şeye yorum yaparken bile kavga cikmasi ciddi bir durum. Boyle devam ettikçe birbirinize tahammulunuz daha da azalacak, evlilik boyle oturmaz.

Siz de sakin olun, eşiniz de bir sakin olsun. Tartismaya dogru gittigini anladiginiz sacma konularda kendinizi durdurup eşinizi de durdurun. Biz ne yapiyoruz bunu mu tartisacagiz diyin şakaya vurun geçin. Yani insan izledigi filmdeki karakter hakli mi degil mi diye de kavga cikartmaz ki yav 🙄🙄
 
Hanımlar hepinize topluca teşekkür ederim, vakit ayırıp kendi hayatından paylaşım yapan herkese. İyiki yazmışım ki yanlız olmadigimin farkına vardım. 30 yaşının üstündeyim fakat bulduğum çözüm 15 yaş alti olsada çözüm mü çözüm sonuçta. Eşimle tartisacagimizi hissettiğim an komik bir şapkam var kadin şapkası onu getirip hemen giydiriyorum şimdi konuşmaya devam edelim diyorum. Ne alaka desede sen diyorum takılma lütfen devam et. Sonrasını tahmin edin söylediği en saçma şeyleri bile ciddiye alamıyorum bana bir gülme geliyor. Düşünsenize koca adam kafasında komik kadin şapkasiyla ne kadar sinirli gorunebilirki. Durum böyle olunca o da gülüyor. Tabiki tüm hayatımız böyle geçmeyecek ama bir süre bunu yapınca gitgide kavga ettiğimiz şeylerin aslında boş olduğunu anliyoruz. Durum böyle işte.
 
Back