- 23 Mayıs 2011
- 3.731
- 3.979
- 158
- Konu Sahibi amsterdam12
-
Bir an kendimi gordumBende evdeki abur cuburlar bitsin diyete başlıcam diyorum ama evdeki abur cuburlar bitmiyyy
Diyete çok kararlı olduğumda bile son gün evdeki herşeyi yiyip 5 kilo alıyorum sonra diyet yapıp aldığımı veriyorum resmen kısır döngüBir an kendimi gordum
Yalnız Dukan insan sağlığını tehlikeye attığı için tutuklandı. Yani diyetini yapmazsanız sağlığınız için iyi olur.Ben de sizin gibiyim. yaşamak icin degil yemek icin yaşıyorum desem yeridir. Yemek yemek en büyük eğlencem. Mesela bir cips paketini actiysam bitirmeden rahat edemem, biraz yiyip kalani kaldirabilen insan tipi hep idolum olmuştur.
Şu an işlerim nedeniyle diyet yapamıyorum ama Dukan diyeti beni çok rahatlamışti. Katı bir diyet kabul ediyorum ama serbest olan yiyeceklerden sınırsiz yeme imkanı sunması (çoğunlukla protein), yemek yeme saatinde sınırlama olmaması fikren beni çok rahatlamışti. Yogun protein sağlığınız acisindan risk yaratmiyorsa belki deneyebilirsiniz.
Yaa ciddi misiniz? hiç duymamıştım. Ben 5 ay boyunca yapmis ve 15 kilo vermiştim. Eger oyleyse önerimi geri çekiyorum. sağolun uyarınız için.Yalnız Dukan insan sağlığını tehlikeye attığı için tutuklandı. Yani diyetini yapmazsanız sağlığınız için iyi olur.
Bende yiyorum yiyorum karnim doyunca diyete karar veriyorum, acikinca once sunlar bitsin sonra baslarim diyorum.Diyete çok kararlı olduğumda bile son gün evdeki herşeyi yiyip 5 kilo alıyorum sonra diyet yapıp aldığımı veriyorum resmen kısır döngü
Ben de bir anda, kısa zamanda yaklaşık 7-8 kilo aldım. Ama kısa zamanda vereceğim çünkü beslenme düzenimi değiştirdim.
Karatay beslenmesini araştırın. Ekmek olmadan asla doymam diyordum, inanın ben bile şaşkınım nasıl bu kadar süre tok kalabiliyorum diyorum.
Ekmek, hamur işidir bizi acıktıran diyor kadın, kendim denedim ve anladım ki doğru.
Sabah arkadaşlarım çift tost yiyorlar, öğlen tekrar acıkıp ekmek arası yiyorlar.
Kahvaltıda ekmek, simit, poğaça yemeyen ben acıkmıyorum, çift tost yiyen olanlar acıkıyor.
Akşam yemeğimi yiyeceğim birazdan. Hem de tıka basa. Ama hem sağlıklı beslenmiş olacağım hem de kilo vermiş.
Lütfen sadece 2 gün bir deneyin Karatay beslenmesini, kendiniz göreceksiniz.
Tabi ki, lisansı da alınmıştı aklımda yanlış kalmadıysa.Yaa ciddi misiniz? hiç duymamıştım. Ben 5 ay boyunca yapmis ve 15 kilo vermiştim. Eger oyleyse önerimi geri çekiyorum. sağolun uyarınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?