amsterdam12 canım. balım
seninki duygusal açlık yine.bunu biliyoruz artık,fizyolojik bir problemin yok. bunun için ne yapabiliriz? özel hayatında da bir sorun yok sebebi ne,derine inmemiz lazım çok ciddi söylüyorum.
bende de var aynı durum.ama dediğim gibi vegan olunca paçam kurtuluyor.bugün 4 kocaman trabzon hurması yedim ara öğünlerde,gecenin şu saatinde 1 salkım üzüm bir sürü ceviz yedim vs ama sağlıksız şeyler yemiyorum en azından.
biri yazmış dukan,diğeri karatay. ben diyorum vegan ol,kafan iyice çorba oldu senin. bence bunları bırak. şu an korumaya al diyeti de bırak ama korumaya al sakın kilo alma. ve iyi bir psikolog bulmamız lazım sana.
aslında sorun ne biliyor musun?
diyet kelimesi ve düşüncesi. bunu unutman lazım artık. kendi içinde devrim yapmalısın.ve bunu başarabileceğine ben inanıyorum.28 kilo verdin sen yapma lütfen,kim verdi o kadar kiloyu? kendini sev artık!
diyet düşüncesini de kafandan at. de ki ben artık sağlıklı besleneceğim. hayatımdan katkı maddeli her şeyi çıkarıyorum. rafine şekeri bırakıyorum. sadece organik ve doğal besleneceğim vs gibi.
zaten spor da yapıyorsun. yapman gereken şey basit,sağlıklı beslen+ karnın doysun+sporunu yap.
karnın doysun bak bu çok önemli! hep aç bırakıyorsun sen kendini ondan dolayı da sonra saldırıyorsun.
çok basit bak bir liste yap kendine yasakların olsun ve kendi içinde devrimini gerçekleştir. defter falan işe yaramadı mı bu arada?