Çok geçmiş olsun. Bazen yapısal olarak vücut ne yersen ye sanki hiç beslenmemişsin gibi tepkiler veriyor. Ben brokoli, ıspanak, detox, yulaf, meyve, sebzenin her türlüsünü, balık, et.... sayısız faydalı yiyecekleri sıklıkla tüketirim ona rağmen demir eksikliği var dedi mi doktor çüşş diyorum artık :)) Sadece sporun etkisini çok fazla görüyorum gerçekten dinç tutuyor. Çocukluğumdan bu yana bırakmadığım spor dalları da sağolsun enerjik ve fit tutuyor ancak takviye falan bende işe yaramıyor. Birde bağışıklık sistemim çok düşük olduğu için düzenli olarak uçuk çıkar öyle korkma, üzülme de değil durduk yere. Aferdersin totomda kurtçuk çıkar
Ellerimi düzenli yıkarım, zaten egzama olduğu için özel sabununu da kullanıyorum ama onu da yaşıyorum maalesef. Alerjik reaksiyon derken doktor bağışıklık sistemi düşük olanlarda sık rastlanır bunlar dedi gerçekten öyle o kadar güzel besleniyorum bana mısın demiyor. Sadece halsizliğim yok çok şükür içtiğim taze meyve suları, sebzeler sayesinde muhtemelen hasta da olmuyorum ama bende bu bahsettiğim uçuk, kurt olayının önüne geçemiyorum asla. Siz yinede güzel beslenmeye çalışın. Ben hazır meyve suyu bile almıyorum kaç senedir.